Rent a car in Tilburg

Affordable car sharing
All-risk insurance & 24/7 breakdown assistance
Easily open cars with our app

Rent a car from your neighbours

BCorp
Car rental insured by

With 10,000 shared cars in Tilburg, we’re always nearby

SnappCar is the largest carsharing platform in the Netherlands. Even outside the big cities, you can often find a shared car or van in your area.

Map of Netherlands

At SnappCar you have come to the right place for…

From
€ 20,-
per day
car

Day trip

Ideal for visiting family, a day trip, or a work appointment

200 km per day included with most cars

Check out our cars
From
€ 25,-
per day
Big car

Weekend away

Choose a spacious car for you and your company

Often 15% discount for a rental of 3 days or longer

Check out our large cars
From
€ 40,-
per day
Van

Moving day

Always available, even on a Sunday. Ideal for your moving plans

50% discount for bookings shorter than 5 hours

Check out our vans
* These examples do not include insurance, roadside assistance & service costs

Next to Tilburg, we’re in all the cities and towns

How does renting work in Tilburg

Rent a car for work, enjoy an open roof for the weekend, or score a Markplaats gem with a van?

how_does_it_work_card_1_img_alt

1. Choose from one of our 10.000 shared cars in your area

how_does_it_work_card_2_img_alt

2. Join our community of 1 million members

how_does_it_work_card_3_img_alt

3. Open our cars in your area with our convenient app

how_does_it_work_card_4_img_alt

4. During your ride, we're there for you with insurance, roadside assistance, and support

Frequently asked questions

What is SnappCar?

How do you rent a car in Tilburg?

Am I all-risk insured?

What is the difference between SnappCar and other rental companies?

How old do I have to be to rent from SnappCar?

How much does it cost to rent a car from SnappCar?

Do you offer roadside assistance?

Can I also rent out my car?

Our mission:
5 of 10 cars off the road

Our mission is to get 50% of all cars off the street through car sharing. We do this for our planet, our society and for you. Imagine a world where 5 out of 10 cars on your street would no longer be needed. Start car sharing and do your part!

impact_banner_item_1_img_alt:search_lite

Fewer cars through smarter use

By sharing cars we have prevented the production of 129,309 cars

impact_banner_item_2_img_alt:search_lite

Fewer cars, more living space

Since the start of SnappCar, 84,727 fewer parking spaces have been needed.

impact_banner_item_3_img_alt:search_lite

Bigger sense of connection

353,274 renters and owners have met each other through SnappCar

impact_banner_item_4_img_alt:search_lite

Reducing CO2 emissions

Car sharing via SnappCar has saved 1,739,642 tons of CO2 so far.

Auto huren Tilburg

Wil je een auto huren in Tilburg, dan zijn er uiteenlopende opties. Zo kun je een lokale garage of een autobedrijf contacteren die autoverhuur in Tilburg aanbieden. Maar meestal is dit een relatief dure optie. Goedkoop een auto huren in Tilburg kan tegenwoordig ook op andere manieren. Dé voordelige en betrouwbare aanbieder op dit gebied is SnappCar.

Heb je af en toe een auto nodig of heb je een auto nodig om een dagje of weekendje weg te gaan, dan kan je gemakkelijk en goedkoop een SnappCar. Zo hoef je geen grote som geld neer te leggen voor de aanschaf van een auto, maar je hebt wel op korte termijn en goedkope auto om te gebruiken. Je kunt met een SnappCar zelfs op vakantie gaan. Ons auto aanbod is zeer breed, zo hebben wij niet alleen hatchbacks, maar ook cabrio’s, Tesla’s en kun je ook een oldtimer huren. Staat er een verhuizing voor de deur? Dan hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan verschillende maten busjes.

Het voordeel van SnappCar is dat je ten alle tijden allrisk verzekerd bent en mocht je onverhoopt met pech staan langs de weg, dan schakelen we onze 24/7 pechhulp in. In Heel Europa kan je dan aanspraak maken op gratis reparatie of vervangend vervoer.

Particulier goedkope auto huren in Tilburg

Als je een auto wil huren in Tilburg zijn er veel uiteenlopende opties: van huren bij een lokale garage tot een traditioneel autoverhuurbedrijf. Dit zijn meestal toch wel wat relatief duurdere opties. Een auto huren in Tilburg kan in de 21ste eeuw een stuk goedkoper met carsharing. Op het autodeelplatform van SnappCar bieden particulieren hun eigen auto aan zodat jij deze kunt huren. Zij delen hun auto graag met jou, aangezien zij er zelf niet veel gebruik van maken, en de auto de hele dag maar op een parkeervak te laten staan is zonde. Onze verhuurders zijn overal, wellicht staan er ook al een aantal SnappCars bij jou in de buurt. Door auto delen help je jezelf niet alleen op korte termijn aan een auto, maar het verhelpt ook de auto problemen op de wegen en het vermindert de uitstoot van CO2. Een auto huren via SnappCar is een voordelige en betrouwbare manier.

Wat te doen in Tilburg?

Tilburg, ook wel de wolstad genoemd, de stad die is groot geworden vanwege de textielindustrie. Een bezoek aan Tilburg kan dan ook niet een bezoek zijn geweest als je niet naar het textielmuseum bent geweest.

Je kunt jouw auto ideaal gebruiken voor een korte vakantie. Of voor een dagje uit in of rond Tilburg. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige Safaripark Beekse Bergen, het Textielmuseum of geniet van een goed hapje en drankje bij distilleerderij Schrobbelèr. En natuurlijk bezoek je ook het bruisende centrum van Tilburg, waar je lekker kunt shoppen.

Voordelen van auto delen

Kiezen voor autohuur Tilburg via SnappCar, een aanbieder van particuliere huurauto's in Tilburg, heeft een flink aantal voordelen. De belangrijkste zijn:
- Via SnappCar autoverhuur Tilburg kun je snel een auto huren vlak bij jou in de buurt. Een huurauto van SnappCar is altijd in de buurt. Vaak kun je een auto huren in dezelfde wijk of zelfs in de straat waar je woont. Lekker dichtbij dus!
- Prettig aan een auto huren via SnappCar is dat je een grote keuze hebt aan modellen en merken.
- De scherpe tarieven van SnappCar zijn wellicht het meest interessante voordeel van onze dienstverlening. Vaak kun je al voor een paar tientjes per dag een auto reserveren in jouw buurt. Gemiddeld is SnappCar zo'n 30 procent tot 50 procent goedkoper dan een standaard autoverhuurder. Daarbij krijg je vaak ook nog, gratis en voor niets, flink wat vrije kilometers.
- Via SnappCar ben je altijd perfect verzekerd. SnappCar biedt de garantie op een all risk-verzekering. Wat er ook gebeurt: je loopt als huurder geen enkel risico.
- Mocht je onverhoopt pech krijgen met de gehuurde auto van SnappCar in Tilburg, dan schakelen wij onze 24/7 pechhulp in. In heel Europa kun je dan aanspraak maken op gratis reparatie of vervangend vervoer. Deze service geeft een veilig en prettig gevoel: je kunt dus zonder zorgen met een huurauto van SnappCar op stap.

Carsharing in Nederland

Het is door heel Nederland mogelijk om een deelauto te huren. Zo kun je een auto huren in Maastricht, of een auto huren in Eindhoven. Begin jij vandaag met carsharing?