Verhuur je auto, help anderen en verdien je autokosten terug.

De gemiddelde auto staat 23 uur per dag stil. Zonde natuurlijk!

Autodelen zonder zorgen

Samen met Allianz leveren wij de beste autodeelverzekering die er is! De dekking gaat automatisch in tijdens de verhuur, je hebt geen eigen risico en je eigen verzekering blijft altijd buiten schot. Kortom, wij hebben alles al voor je geregeld, zodat jij veilig je auto kunt delen.

Leer meer over de verzekering

Jij hebt de controle

Als auto eigenaar bepaal je zelf met wie je de auto deelt, wanneer hij beschikbaar is en welke dagprijs je ervoor vraagt. Er zijn geen verplichtingen en jij houdt de controle!

Prijsbepaling

We helpen je graag een dagprijs te kiezen die past bij jouw auto, maar je kunt ook zelf een passende dagprijs bepalen.

Beschikbaarheid

In onze gebruiksvriendelijke kalender kun je de beschikbaarheid van je auto instellen voor vaste dagen in de week of zelfs voor specifieke data.

Beoordelingen

We hebben een recensiesysteem waarmee je jouw ervaringen met andere leden kunt delen. Zo bouwen we samen aan een betrouwbare community.

Auto verhuur is verzekerd door

Maak je geen zorgen, het is veilig Alternate Text

Wij vinden het belangrijk dat ons platform zonder zorgen gebruikt kan worden. Om een betrouwbaar platform te waarborgen gelden de volgende veiligheidsmaatregelen

Huurder verificatie

Niet iedereen kan zomaar je auto huren. Voordat huurders een huurverzoek kunnen aanvragen moeten zij eerst hun identiteit en rijbewijs door ons laten verifiëren. Lees meer

Handmatige screening

Naast de standaard verificatie bij het aanmaken van een account, worden al onze huurders ook handmatig door ons gecontroleerd.

Review systeem

We hebben een review systeem opgebouwd, gebaseerd op bevestigde recensies. Hierdoor krijg jij een beter beeld van je huurder en weet je zeker dat je je auto met een gerust hart mee kunt geven.

Zerotolerancebeleid

We willen alleen maar betrouwbare mensen in de community. Mocht er toch iets fout gaan met een huurder, dan wordt hem of haar de toegang tot het platform ontzegd.

Draag bij aan een duurzamere samenleving

SnappCar streeft ernaar de hoeveelheid auto's in Europa te verminderen met 1% in 2020. Hoe meer auto’s we met elkaar delen, hoe minder auto’s we in totaal nodig hebben!

Wat verhuurders zeggen over SnappCar

"Er zijn enorm veel aanvragen. In Den Haag heeft autodelen echt een flinke vlucht genomen. De huurverzoeken zijn erg gevarieerd. Van een bruiloft tot een taxi-examen, van een suikerfeest tot een dagje weg. Alle lagen van de samenleving in Den Haag doen mee aan autodelen!"

Jeroen - Den Haag

"Ik ben fan van SnappCar! Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik een ambassadeur ben van SnappCar, want overal waar ik kom tip ik mensen om ook een auto te huren of te verhuren via het platform!"

Wim Hemker - Amsterdam

Heb je nog vragen?

Bezoek ons online helpcenter of neem contact op met ons community support team.