Op weg naar een schoner klimaat en een vollere bankrekening

Private leasen: De vrijheid van je eigen auto voor een vast laag bedrag per maand. Klinkt prima, maar in onze ogen nog niet goed genoeg.

Daarom is er SnappCar Private Lease. Wij vinden dat mobiliteit een stuk slimmer moet. Op een manier waarbij jouw leaseauto bijdraagt aan een beter klimaat en meer inkomsten op jouw bankrekening. Sorry, wát zeg je nu?

Een gunst voor anderen is gunstig voor jou
SnappCar Private Lease is anders dan andere leasemaatschappijen. Wij garanderen je vooraf dat je jouw auto mag verhuren. Yes, passieve inkomsten zijn nog nooit zo makkelijk geweest. En geen zorgen, je auto is All-risk verzekerd waardoor je beschermd bent tegen schades en andere narigheden. Klinkt top toch?

Autodelen maakt impact, op je buurt en onze planeet
Wist je dat een auto gemiddeld 23 uur per dag stilstaat? Nogal inefficiënt. SnappCar stelt die status quo aan de kaak. We kunnen dat veel slimmer inrichten – helemaal als we het samen doen. Iedere auto die gedeeld wordt neemt de behoefte weg voor tien andere auto’s. Één op tien. Beeld je in hoeveel ruimte jij daarmee eigenhandig in je buurt en op onze wegen kan creëren? Simpelweg door je auto te delen. Minder auto’s, dus minder uitstoot, dus een betere planeet voor ons allemaal. Goed bezig jij!

Intro illustratie2

Extra inkomsten door je auto te delen Positieve impact op jouw buurt en klimaat Flexibel, inclusief onderhoud en allrisk verzekering

Aanbevolen auto’s voor jou

Bekijk alle auto’s
Bekijk alle auto’s
Beaudine_Droom_auto
Op zoek naar een andere auto?
We voegen regelmatig nieuwe auto’s toe
Bekijk de gehele showroom

Ok, ik ben om. Wat moet ik nog meer weten?

De leaseovereenkomst uitgelegd
Hoe aan te vragen
Verhuren via SnappCar
Kies Keyless
De leaseovereenkomst uitgelegd

Even samenvatten:

Met SnappCar Private Lease krijg je een auto voor een vaste termijn en een vast bedrag per maand. Flexibiliteit voor een scherpe prijs. En het maandbedrag is inclusief onderhoud, reparaties, Allrisk verzekering en wegenbelasting. Het grootste voordeel is dat je extra inkomsten krijgt door je leaseauto via SnappCar te verhuren.

Goed om te weten:

  • Je leaseovereenkomst is voor een vaste termijn. Je kunt kiezen uit 24, 36, 48, of 60 maanden.
  • Om in aanmerking te komen voor SnappCar Private Lease wordt er een inkomenstoets gedaan. Dit is om er zeker van te zijn dat je jouw maandelijkse leasekosten kan betalen.
  • Bij je leaseovereenkomst kun je kiezen uit meerdere kilometerbundels. Dit is het aantal kilometers dat je op jaarbasis mag rijden. Kilometers die jouw SnappCar huurders rijden tellen hier ook bij. Ga je over het maximum aantal heen, dan betaal je een meerprijs per extra gereden kilometer. Kies dus een kilometerbundel die bij jouw rijgedrag en verhuurintenties past..
Hoe aan te vragen
Verhuren via SnappCar
Kies Keyless

Wat anderen zeggen over SnappCar Private Lease

Die natuurlijk allemaal zo groen mogelijk rijden!
Ik heb tijdens mijn contract alle kosten terugverdiend door te delen.
Laura | Haarlem
Mijn auto is met Keyless vaak beschikbaar. En ik rij ook nog eens heel goedkoop.
Iwan | Den Haag
Door de private lease deal van SnappCar heeft de buurt er een leuke auto bij! En hoe cool is het om in zo'n strakke Fiat 500 te kunnen rijden!
Eric | Utrecht

FAQ; Antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van SnappCar Private Lease?

Met SnappCar Private Lease bieden we aantrekkelijk geprijsde auto’s die ideaal zijn om te delen via SnappCar. Daarmee kan jij je leasekosten terugverdienen, en kunnen je buren jouw auto huren!

De voordelen van SnappCar Private Lease voor jou op een rijtje:

  • Verdien tot wel €350,- per maand door te verhuren op SnappCar
  • Een selectie van de populairste auto’s op het SnappCar platform
  • Scherp geprijsde auto’s, met korting op ruimere kilometerbundels
  • De meeste auto’s zijn supersnel leverbaar (vaak al binnen twee weken)
Hoeveel ga ik verdienen met het verhuren op SnappCar?

Hoeveel je gaat verdienen hangt van een aantal factoren af:

SnappCar Keyless
We raden je altijd aan om SnappCar Keyless te nemen. Met deze technologie kunnen jouw huurders je auto met de App openen – wel zo makkelijk! Vanwege het gemak zijn auto’s met Keyless vele malen populairder bij SnappCar huurders. Dit betekent dat jij meer huurverzoeken zal krijgen, en dus meer inkomsten!
Het type auto
Hoe groter of luxer de auto, hoe hoger de prijs is die huurders ervoor willen betalen. Tegelijkertijd worden kleine auto’s vaak wel net wat vaker verhuurd. Al met al zien wij dat stadsauto’s met Keyless gemiddeld € 140,- opbrengen, en gezinsauto’s met Keyless gemiddeld € 220,- . Je kan per auto zien wat de gemiddelde opbrengsten van de huidige verhuurders met dat autotype zijn.
De beschikbaarheid van je auto
Hoe vaker jouw auto beschikbaar is, hoe meer je zal verhuren. Als je de auto zelf bijna iedere dag gaat gebruiken, ga je er natuurlijk niet zoveel mee verdienen. Ook goed om te weten is dat weekenddagen en aaneengesloten periodes voor huurders aantrekkelijker zijn dan af en toe een losse doordeweekse dag.
Klantvriendelijkheid
Zorg dat je auto zo aantrekkelijk mogelijk is voor huurders. Huurders willen vaak snel weten of ze je auto kunnen boeken, en verwachten vriendelijke en snelle antwoorden als ze je een vraag stellen. Als je voor ‘Direct Boeken’ kiest maak je het huurders nog gemakkelijker – dan hoeven ze niet op jouw akkoord te wachten om de boeking definitief te maken.
Vraag en aanbod in je regio
SnappCar heeft huurders en verhuurders in het hele land, maar de balans tussen vraag en aanbod verschilt wel per regio. Over het algemeen zijn auto’s in grote steden populairder, maar er zijn meer dan genoeg uitzonderingen. Benieuwd naar het aanbod in jouw stad? Kijk eens in ons stedenoverzicht.

Ben ik verplicht mijn auto te verhuren via SnappCar?

We hopen dat jij je auto zoveel mogelijk deelt via SnappCar, maar verhuren is niet verplicht. Eerst uitproberen? Meld dan je auto een keer aan en kijk hoe het gaat. Je blijft altijd zelf in controle: jij bepaalt wanneer en aan wie je de auto verhuurt.

Wat krijg ik standaard voor mijn leasebedrag?

Bij al onze leasemaatschappijen zitten bijna alle maandelijkse kosten inbegrepen, zoals wegenbelasting, onderhoud en reparaties, en een schadeverzekering. Kosten voor benzine of elektriciteit zijn niet inbegrepen. Kijk per auto voor de precieze voorwaarden. Je uiteindelijke maandelijkse prijs wordt onder meer bepaald door de kilometerbundel, kleur, en eventuele andere opties die je kiest.

Welke kilometerbundel moet ik kiezen? En wat gebeurt er als ik meer kilometers gebruik?

Bij het aangaan van de leaseovereenkomst kies je voor een kilometerbundel, variërend van 12.000KM tot wel 30.000KM per jaar. Dit aantal kilometers zit dan standaard inbegrepen in je maandbedrag.

Houd er bij het kiezen van de kilometerbundel rekening mee dat ook de kilometers die huurders rijden meetellen voor de kilometerbundel. Huurders ‘verbruiken’ zo’n 5.000KM per jaar bij reguliere auto’s op SnappCar, bij Keyless auto’s zo rond de 12.000KM per jaar. Dit lijkt veel, maar hier staan natuurlijk ook huurinkomsten tegenover! Maak dus een inschatting van je eigen verwachtte gebruik, tel daar de huurkilometers bij op, en kies alvast de juiste kilometerbundel. Om het je makkelijk te maken hebben veel van onze modellen standaard al een extra ruime kilometerbundel.

Vooraf een ruimere kilometerbundel nemen is vaak de voordeligste optie als je de bundel ook echt opmaakt. Kijk je het liever eerst even aan? Dat is op zich geen probleem, dan betaal je aan het einde van het jaar (of bij inleveren van je auto) een bedrag per extra gereden kilometer aan de Leasemaatschappij. Vaak ligt dit tussen de 5 en 10 cent per kilometer. De precieze prijs kan je vinden op de autopagina op onze website.

Wat is SnappCar Keyless?

Met SnappCar Keyless kan jij je autosleutel in het dashboardkastje achterlaten en de deuren met de SnappCar App op slot doen. Jouw huurders kunnen bij de start van de boeking jouw auto met de App openen. De autosleutel halen zij uit het dashboardkastje en de boeking kan van start gaan. Zo kan jij je auto verhuren zonder de sleutel te overhandigen!

Vanwege het gemak zijn auto’s met Keyless erg populair bij huurders. Dat betekent meer huurverzoeken, en meer verdiensten voor jou!

Waarom verdienen Keyless auto's meer?

Auto’s met SnappCar Keyless zijn een stuk gewilder bij huurders, omdat zij op hun gemak de auto kunnen ophalen en afleveren en geen afspraak met je hoeven te maken. Daarnaast is de beschikbaarheid van je auto ook minder afhankelijk van je eigen schema. Jij hoeft niet thuis te wachten en de huurder hoeft niet stipt op een bepaald tijdstip voor jouw deur te staan. Wel zo makkelijk, toch?

Hoe gebruik ik het Keyless systeem als ik zelf in mijn auto rij?

Op het moment dat jij je auto zelf gebruikt, doe je de deuren gewoon op slot met je autosleutel. Kom je op vrijdagavond thuis en heb je de volgende ochtend een boeking? Dan laat je de sleutel in de auto achter en doe je de deuren met de SnappCar App op slot. Zo staat jouw auto klaar voor verhuur op zaterdagochtend!

Met wie ga ik een overeenkomst aan?

Je gaat een directe overeenkomst aan met de leasemaatschappij die de auto levert. Op de autopagina kan je zien om welke leasemaatschappij het gaat.

Als je ook voor SnappCar Keyless kiest, dan ga je hiervoor een aparte overeenkomst aan met SnappCar. De overeenkomsten zijn niet met elkaar verbonden, en je kan deze los van elkaar opzeggen (binnen de voorwaarden van de individuele overeenkomsten).

Hoe lang zit ik aan de overeenkomst vast?

Een leaseovereenkomst sluit je af voor een vaste periode van tussen de 24 en 60 maanden. Je zit in principe voor die duur aan de overeenkomst vast. Als je er eerder vanaf wil, dan kan dat sowieso vaak pas na 12 maanden, en alleen na het betalen van een afkoopsom.
Wil je toch iets meer flexibiliteit? Dan hebben beide leasemaatschappijen tegen meerprijs een optie (bij DirectLease heet dit ‘ProtectiePlan’; bij JustLease heet dit ‘Extra Flexible Optie’) waarbij je na 12 maanden gratis van het contract af kan bij bijvoorbeeld ontslag of echtscheiding. Benieuwd naar de precieze regeling? Doe een aanvraag, en stel je vraag tijdens het daaropvolgende telefoongesprek!

Is er een inkomenstoets? Krijg ik een BKR registratie?

De leasemaatschappij zal toetsen of je voldoende inkomen hebt. Hierbij kijken ze onder andere naar je maandelijkse inkomsten, en eventuele informatie uit het BKR-register. De leasemaatschappij zal je daarom vragen om een kopie van een salarisstrook, bankafschrift en rijbewijs.

Sluit je uiteindelijk een leaseovereenkomst af, dan zal deze worden geregistreerd in het BKR-register.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen voor een leasecontract?

Meer informatie over het acceptatieproces vind je op de website van de leasemaatschappij via de links hieronder. Bij iedere auto zie je welke leasemaatschappij de auto levert.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen?
Neem dan contact op! we helpen je graag verder met je vraag :-)
Mail ons je vraag Plan je belafspraak in

Private Lease aanbieding

Vind jij net als SnappCar ‘gebruik’ belangrijker dan ‘bezit’? Ben jij op zoek naar de ideale stadsauto of naar een sportieve vijfdeurs? Neem dan een Private lease auto met SnappCar Keyless! Zo help je anderen in jouw buurt met hun vervoersbehoefte, draag je bij aan de maatschappij én verdien je gemakkelijk je private lease kosten terug. Je kunt gemiddeld € 350,- per maand verdienen!

Private Lease occasion

De voordeligste private lease optie is een occasion leasen. Momenteel hebben we een leuke Peugeot 108 occasion beschikbaar. Door een tweedehands auto te leasen maak je het beste gebruik van reeds geproduceerde auto’s.

Auto leasen

SnappCar werkt samen met een aantal Private lease aanbieders, waaronder JustLease en DirectLease. Samen maken we het makkelijk geld te verdienen met je auto, zodat jij je maandbedrag terug kan verdienen. Je hebt altijd een auto voor de deur als je hem nodig hebt en daarbuiten deel je hem met de buurt. En met SnappCar Keyless gaat dat gemakkelijk zonder dat je thuis hoeft te zijn.

Goedkoopste private lease

Private lease van SnappCar is de goedkoopste vorm van private lease die er is, omdat je kan verdienen met je auto. Vervolgens verdien je geld als je de auto verhuurt via SnappCar. Zo verdien je een deel van je maandlasten terug en draag je bij aan een betere wereld.

Privé lease aanbiedingen

Denk je elders betere private lease aanbiedingen te zien? Vertel het ons! We zijn altijd bereid om andere aanbiedingen te vergelijken met onze private lease deal. Daag jij ons uit?


Copyright © SnappCar 2021