Op weg naar een schoner klimaat en een vollere bankrekening

Private leasen: De vrijheid van je eigen auto voor een vast laag bedrag per maand. Klinkt prima, maar in onze ogen nog niet goed genoeg.

Daarom is er SnappCar Private Lease. Wij vinden dat mobiliteit een stuk slimmer moet. Op een manier waarbij jouw leaseauto bijdraagt aan een beter klimaat en meer inkomsten op jouw bankrekening. Sorry, wát zeg je nu?

Een gunst voor anderen is gunstig voor jou
SnappCar Private Lease is anders dan andere leasemaatschappijen. Wij garanderen je vooraf dat je jouw auto mag verhuren. Yes, geld verdienen met je auto is nog nooit zo makkelijk geweest. En geen zorgen, je auto is All-risk verzekerd waardoor je beschermd bent tegen schades en andere narigheden. Klinkt top toch?

Alles over verdienen met SnappCar
Autodelen maakt impact, op je buurt en onze planeet
Wist je dat een auto gemiddeld 23 uur per dag stilstaat? Nogal inefficiënt. SnappCar stelt die status quo aan de kaak. We kunnen dat veel slimmer inrichten – helemaal als we het samen doen. Iedere auto die gedeeld wordt neemt de behoefte weg voor tien andere auto’s. Één op tien. Beeld je in hoeveel ruimte jij daarmee eigenhandig in je buurt en op onze wegen kan creëren? Simpelweg door je auto te delen. Minder auto’s, dus minder uitstoot, dus een betere planeet voor ons allemaal. Goed bezig jij!

Intro illustratie2

Extra inkomsten door je auto te delen Positieve impact op jouw buurt en klimaat Standaard 12.000 KM, inclusief onderhoud en allrisk verzekering
Beaudine_Droom_auto
DirectLease
Bekijk het lease aanbod van onze partner DirectLease
Bekijk het aanbod

Ok, ik ben om. Wat moet ik nog meer weten?

De leaseovereenkomst uitgelegd
Hoe aan te vragen
Verhuren via SnappCar
Kies Keyless
De leaseovereenkomst uitgelegd

Even samenvatten:

Met SnappCar Private Lease krijg je een auto voor een vaste termijn en één vast bedrag per maand. Flexibiliteit voor een scherpe prijs. En het maandbedrag is inclusief onderhoud, reparaties, Allrisk verzekering en wegenbelasting. Het grootste voordeel is dat je extra inkomsten krijgt door je leaseauto via SnappCar te verhuren.

Goed om te weten:

 • Je leaseovereenkomst is voor een vaste termijn. Je kunt kiezen uit 18, 24, 36, 48, of 60 maanden.
 • Standaard ruime kilometerbundel van 12.000 KM (i.p.v. 10.000 bij andere aanbieders, dus delen maar!)
 • Om in aanmerking te komen voor SnappCar Private Lease wordt er een inkomenstoets gedaan. Dit is om er zeker van te zijn dat je jouw maandelijkse leasekosten kan betalen.
 • Bij je leaseovereenkomst kun je kiezen uit meerdere kilometerbundels. Dit is het aantal kilometers dat je op jaarbasis mag rijden. Kilometers die jouw SnappCar huurders rijden tellen hier ook bij. Ga je over het maximum aantal heen, dan betaal je een meerprijs per extra gereden kilometer. Kies dus een kilometerbundel die bij jouw rijgedrag en verhuurintenties past..

Muriel trots naast haar Private Lease auto
Hoe aan te vragen
Verhuren via SnappCar
Kies Keyless

Wat anderen zeggen over SnappCar Private Lease

Die natuurlijk allemaal zo groen mogelijk rijden!
Ik heb tijdens mijn contract alle kosten terugverdiend door te delen.
Laura | Haarlem
Mijn auto is met Keyless vaak beschikbaar. En ik rij ook nog eens heel goedkoop.
Iwan | Den Haag
Door de private lease deal van SnappCar heeft de buurt er een leuke auto bij! En hoe cool is het om in zo'n strakke Fiat 500 te kunnen rijden!
Eric | Utrecht
De straten van Amsterdam

FAQ; Antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van SnappCar Private Lease?

Met SnappCar Private Lease bieden we aantrekkelijk geprijsde auto’s die ideaal zijn om te delen via SnappCar. Daarmee kan jij je leasekosten terugverdienen, en kunnen je buren jouw auto huren!

De voordelen van SnappCar Private Lease voor jou op een rijtje:

 • Een selectie van de populairste auto’s op het SnappCar platform
 • Scherp geprijsde auto’s, met korting op ruimere kilometerbundels
 • De meeste auto’s zijn supersnel leverbaar (vaak al binnen twee weken)
Hoeveel ga ik verdienen met het verhuren op SnappCar?

Benieuwd naar wat andere verhuurders verdienen op SnappCar? We leggen er op onze pagina ‘Alles over verdienen op SnappCar’ graag alles over uit!

Ben ik verplicht mijn auto te verhuren via SnappCar?

We hopen dat jij je auto zoveel mogelijk deelt via SnappCar, maar verhuren is niet verplicht. Eerst uitproberen? Meld dan je auto een keer aan en kijk hoe het gaat. Je blijft altijd zelf in controle: jij bepaalt wanneer en aan wie je de auto verhuurt.

Hoe werkt het met de standaard 15.000 kilometerbundel?

Als je via SnappCar een Private Lease auto aanvraagt bij één van onze partners krijg je standaard 15.000 kilometer in je bundel, omdat wij het ook belangrijk vinden dat je genoeg kilometers hebt om te kunnen delen en/of zelf te rijden.

Wanneer je een auto van Directlease kiest en bij ons op de autopagina komt, wordt je doorgestuurd naar hun website om je auto naar eigen wens samen te stellen. Je ziet in het rechtermenu gelijk dat er 12.000 kilometer in je KM bundel zit. Dit wordt ook verwerkt op de offerte.
Wanneer je direct via de website van Directlease een auto samenstelt, krijg je niet standaard de 12.000 kilometer, maar 10.000 kilometer.

Wanneer je een auto van Justlease kiest en bij ons op de autopagina komt, dan vul je het formulier in en neemt Justlease contact met je op. De extra 3000 kilometer is niet gelijk zichtbaar op de offerte, maar wordt toegevoegd aan je account wanneer je de auto geleverd krijgt. Het voordeel hiervan is dat Justlease gelijk voor de gehele looptijd de extra kilometers toevoegt. Bijvoorbeeld: je kiest een Private Lease auto met een contractduur van 24 maanden, dat betekent dat jij 6000 kilometer extra krijgt. Dit wordt na levering van je auto gelijk toegevoegd aan je account. Je kan de 6000 kilometer in 1 jaar gelijk opmaken of verdelen over 24 maanden. Aan jou de keus.

Wat krijg ik standaard voor mijn leasebedrag?

Bij al onze leasemaatschappijen zitten bijna alle maandelijkse kosten inbegrepen, zoals wegenbelasting, onderhoud en reparaties, en een schadeverzekering. Kosten voor benzine of elektriciteit zijn niet inbegrepen. Kijk per auto voor de precieze voorwaarden. Je uiteindelijke maandelijkse prijs wordt onder meer bepaald door de kilometerbundel, kleur, en eventuele andere opties die je kiest.

Welke kilometerbundel moet ik kiezen? En wat gebeurt er als ik meer kilometers gebruik?

Bij het aangaan van de leaseovereenkomst kies je voor een kilometerbundel, variërend van 12.000KM tot wel 30.000KM per jaar. Dit aantal kilometers zit dan standaard inbegrepen in je maandbedrag.

Houd er bij het kiezen van de kilometerbundel rekening mee dat ook de kilometers die huurders rijden meetellen voor de kilometerbundel. Huurders ‘verbruiken’ zo’n 5.000KM per jaar bij reguliere auto’s op SnappCar, bij Keyless auto’s zo rond de 12.000KM per jaar. Dit lijkt veel, maar hier staan natuurlijk ook huurinkomsten tegenover! Maak dus een inschatting van je eigen verwachtte gebruik, tel daar de huurkilometers bij op, en kies alvast de juiste kilometerbundel. Om het je makkelijk te maken hebben veel van onze modellen standaard al een extra ruime kilometerbundel.

Vooraf een ruimere kilometerbundel nemen is vaak de voordeligste optie als je de bundel ook echt opmaakt. Kijk je het liever eerst even aan? Dat is op zich geen probleem, dan betaal je aan het einde van het jaar (of bij inleveren van je auto) een bedrag per extra gereden kilometer aan de Leasemaatschappij. Vaak ligt dit tussen de 5 en 10 cent per kilometer. De precieze prijs kan je vinden op de autopagina op onze website.

Wat is SnappCar Keyless?

Met SnappCar Keyless kan jij je autosleutel in het dashboardkastje achterlaten en de deuren met de SnappCar App op slot doen. Jouw huurders kunnen bij de start van de boeking jouw auto met de App openen. De autosleutel halen zij uit het dashboardkastje en de boeking kan van start gaan. Zo kan jij je auto verhuren zonder de sleutel te overhandigen!

Vanwege het gemak zijn auto’s met Keyless erg populair bij huurders. Dat betekent meer huurverzoeken, en meer verdiensten voor jou!

Waarom verdienen Keyless auto's meer?

Auto’s met SnappCar Keyless zijn een stuk gewilder bij huurders, omdat zij op hun gemak de auto kunnen ophalen en afleveren en geen afspraak met je hoeven te maken. Daarnaast is de beschikbaarheid van je auto ook minder afhankelijk van je eigen schema. Jij hoeft niet thuis te wachten en de huurder hoeft niet stipt op een bepaald tijdstip voor jouw deur te staan. Wel zo makkelijk, toch?

Hoe gebruik ik het Keyless systeem als ik zelf in mijn auto rij?

Op het moment dat jij je auto zelf gebruikt, doe je de deuren gewoon op slot met je autosleutel. Kom je op vrijdagavond thuis en heb je de volgende ochtend een boeking? Dan laat je de sleutel in de auto achter en doe je de deuren met de SnappCar App op slot. Zo staat jouw auto klaar voor verhuur op zaterdagochtend!

Met wie ga ik een overeenkomst aan?

Je gaat een directe overeenkomst aan met de leasemaatschappij die de auto levert. Op de autopagina kan je zien om welke leasemaatschappij het gaat.

Als je ook voor SnappCar Keyless kiest, dan ga je hiervoor een aparte overeenkomst aan met SnappCar. De overeenkomsten zijn niet met elkaar verbonden, en je kan deze los van elkaar opzeggen (binnen de voorwaarden van de individuele overeenkomsten).

Hoe lang zit ik aan de overeenkomst vast?

Een leaseovereenkomst sluit je af voor een vaste periode van tussen de 24 en 60 maanden. Je zit in principe voor die duur aan de overeenkomst vast. Als je er eerder vanaf wil, dan kan dat sowieso vaak pas na 12 maanden, en alleen na het betalen van een afkoopsom.
Wil je toch iets meer flexibiliteit? Dan hebben beide leasemaatschappijen tegen meerprijs een optie (bij DirectLease heet dit ‘ProtectiePlan’; bij JustLease heet dit ‘Extra Flexible Optie’) waarbij je na 12 maanden gratis van het contract af kan bij bijvoorbeeld ontslag of echtscheiding. Benieuwd naar de precieze regeling? Doe een aanvraag, en stel je vraag tijdens het daaropvolgende telefoongesprek!

Is er een inkomenstoets? Krijg ik een BKR registratie?

De leasemaatschappij zal toetsen of je voldoende inkomen hebt. Hierbij kijken ze onder andere naar je maandelijkse inkomsten, en eventuele informatie uit het BKR-register. De leasemaatschappij zal je daarom vragen om een kopie van een salarisstrook, bankafschrift en rijbewijs.

Sluit je uiteindelijk een leaseovereenkomst af, dan zal deze worden geregistreerd in het BKR-register.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen voor een leasecontract?

Meer informatie over het acceptatieproces vind je op de website van de leasemaatschappij via de links hieronder. Bij iedere auto zie je welke leasemaatschappij de auto levert.

Wat is Private Lease?

Private lease is het rijden van een auto, als particulier, voor een vast bedrag per maand. Met dit maandbedrag worden de volgende kosten gedekt: 

 • Wegenbelasting
 • Onderhoud en reparaties
 • Schadeverzekering

Kosten voor benzine of elektriciteit zijn niet inbegrepen.

Wat kost Private Lease?

De kosten van private lease is per auto verschillend. Dit hangt onder andere af van:

 • De kilometerbundel
 • Kleur
 • Eventuele andere opties

Bekijk binnen ons aanbod wat de prijzen zijn per auto.

Wanneer is Private Lease aantrekkelijk?

Private lease is aantrekkelijk als je:

 • Een nieuwe auto wilt, maar niet direct het volledige bedrag wilt betalen
 • Zonder spaargeld een nieuwe auto aan wilt schaffen
 • Alles in één wilt betalen
 • Zekerheid wilt in de kosten
 • Voordeel wilt halen uit bepaalde services, zoals bij onderhoud en reparaties
Wat zijn voordelen van Private Lease?

Met SnappCar Private Lease bieden we aantrekkelijk geprijsde auto’s die ideaal zijn om te delen via SnappCar. Daarmee kan jij je leasekosten terugverdienen, en kunnen je buren jouw auto huren!

De voordelen van SnappCar Private Lease voor jou op een rijtje:

 • Verdien tot wel €350,- per maand door te verhuren op SnappCar 
 • Een selectie van de populairste auto’s op het SnappCar platform
 • Scherp geprijsde auto’s, met korting op ruimere kilometerbundels
 • De meeste auto’s zijn supersnel leverbaar (vaak al binnen twee weken)
Wat zijn nadelen van Private Lease?

Waar voordelen aan zitten, zijn ook nadelen aanwezig. Zo ook bij private leasen. Uiteraard hangt dit er vanaf hoe je de nadelen benaderd:

 • Contracten: Veranderd je situatie bijvoorbeeld in de privé- of werkomgeving? Wanneer je een private lease contract hebt, kom je hier niet zomaar onderuit. Houd hier dus rekening mee bij het afsluiten van een leasecontract.
 • Niet altijd de meest voordelige keuze: Gebruik je je auto weinig? Dan kan het zijn dat leasen duurder uitpakt dan het kopen van een auto. In dat geval is het gebruik van SnappCar Keyless een mooie uitkomst.
 • Gekort op hypotheek: Staat een nieuwe woning ook op de planning in de nabije toekomst, dan is het verstandig om goed uit te zoeken welke hypotheek je kunt krijgen en of je dit bedrag nodig hebt. Heb je namelijk een lease auto, dan wordt je gekort op de hypotheek die je kunt krijgen. Er wordt dan een bedrag, 65% van het leasebedrag, van de maandelijkse woonlasten afgehaald.

Private Lease aanbieding

Vind jij net als SnappCar ‘gebruik’ belangrijker dan ‘bezit’? Ben jij op zoek naar de ideale stadsauto of naar een sportieve vijfdeurs? Neem dan een Private lease auto met SnappCar Keyless! Met deze private lease aanbieding help je anderen in jouw buurt met hun vervoersbehoefte, draag je bij aan de maatschappij én verdien je gemakkelijk je private lease kosten terug. Je kunt gemiddeld € 350,- per maand verdienen!

Private Lease occasion

De voordeligste private lease optie is een private lease occasion. Door een tweedehands auto te leasen maak je het beste gebruik van reeds geproduceerde auto’s. Kijk op de website van een van onze lease partners om te zien of er een auto voor jou bij zit.

Auto leasen

SnappCar werkt samen met een aantal Private lease aanbieders, waaronder JustLease en DirectLease. Samen maken we het makkelijk geld te verdienen met je auto, zodat jij je maandbedrag terug kan verdienen. Je hebt altijd een auto voor de deur als je hem nodig hebt en daarbuiten deel je hem met de buurt. En met SnappCar Keyless gaat dat gemakkelijk zonder dat je thuis hoeft te zijn.

Goedkoopste private lease aanbieding

Private lease aanbieding van SnappCar is de goedkoopste vorm van private lease die er is. Wij maken goedkoop private leasen mogelijk, omdat je kan verdienen met je auto. Vervolgens verdien je geld als je de auto verhuurt via SnappCar. Zo verdien je een deel van je maandlasten terug en draag je bij aan een betere wereld.

Private lease Kia Picanto 

SnappCars stiekeme favoriet, de Kia Picanto Private Lease. Deze auto is voorzien van allerlei moderne snufjes, zoals bluetooth, een multifunctioneel stuur en een ingebouwde audio installatie. Daarbij is deze auto, dankzij zijn formaat, uitermate geschikt om te gebruiken als stadsauto. De auto heeft alles wat je nodig hebt! 

Private lease Peugeot 208

Als grotere uitvoering van de 108 is de Peugeot 208 Private Lease natuurlijk ook verbeterd in zijn prestaties. Deze gezinsauto is geschikt voor lange afstanden, Lane Departure ondersteunt je tijdens het rijden. Daarnaast is de auto voorzien van heel veel extra specificaties, zoals stabiliteitscontrole en cruise control. Kies voor het ultieme gemak en ruimte tijdens lange reizen voor een private lease Peugeot 208.

Private lease SEAT Ibiza 

Volledig in stijl de weg op met de SEAT Ibiza Private Lease. Voor het complete comfort en luxe is deze auto de ideale keuze bij liefhebbers van sportieve voertuigen. Deze gezinsauto heeft alles wat een comfortabele, sportieve auto nodig heeft. Voor een scherpe prijs lease je de private lease SEAT Ibiza bij SnappCar!

Privé lease aanbiedingen

Denk je elders een betere private lease aanbieding te zien? Vertel het ons! We zijn altijd bereid om andere aanbiedingen te vergelijken met onze private lease deal. Daag jij ons uit?


Copyright © SnappCar 2024