Rent a car in Den Haag

Rent a car from your neighbours
The most affordable option

Carsharing is a lot cheaper than owning a car. SnappCar is the most affordable option for day and weekend trips.

Open the car with our app

Keyless cars can be opened with the SnappCar app, which is very convenient!

A trustworthy community

Every new user is screened, we offer all-risk insurance and 24/7 roadside assistance through the Eurocross.

A greener neighbourhood

Go for a neighbourhood with more green than gray. Less parking means more space to live and play!

View cars close to you

Popular cars in Den Haag View more

With 10.000 shared cars we are always nearby

SnappCar is the largest carsharing platform in the Netherlands. Even outside the big cities, you can often find a shared car or van in your area.

Map of Netherlands

This is how car sharing with SnappCar works

Find a car close to you

Find a car that suits your needs by using our search filters

Send a rental request

Send a rental request to the owner of the car and complete the payment once the booking gets accepted by the owner.

Pick up the car & start your journey

Open the car with the app (for Keyless cars) or meet up with the owner for a key exchange. And let your journey begin!

Find cars that you can open through the app

When searching for a car, use the Keyless filter to find cars that you can open using the SnappCar app. No need to meet the owner to get the keys!

View all Keyless cars

Instant Booking

Need a car in a short amount of time? Use the Instant Booking filter and find cars that you can book directly without having to wait for a reply from the owner.

View all Instant Bookable cars

Frequently asked questions

What is SnappCar?

How do you rent a car?

Am I all-risk insured?

What is the difference between SnappCar and other rental companies?

How old do I have to be to rent from SnappCar?

How much does it cost to rent a car from SnappCar?

Do you offer roadside assistance?

Can I also rent out my car?

Others also searched for

Goedkope auto huren Den Haag

Een deelauto huren in Den haag kan gemakkelijk en voordelig via SnappCar. Met meer dan 390 huurauto’s beschikbaar in Den Haag, bestaat ons autoverhuur aanbod uit een breed aanbod van hatchbacks en stationwagens, maar ook uit busjes en oldtimers. In Den Haag is carsharing hot, daarom zijn er voor elke gelegenheid verschillende soorten huurauto’s beschikbaar. Onze autohuur is niet alleen voor dagelijkse ritjes, maar er zijn ook auto’s beschikbaar voor een weekendje of vakantie weg. Auto delen is super flexibel: je kan een auto huren wanneer het jou uitkomt en je hoeft er zelf geen dikke som geld voor een eigen auto neer te leggen.

Particulier auto huren Den Haag

Carsharing is het begin van een mooie en duurzame toekomst. Niet alleen dragen deelauto’s bij aan jouw mobiliteit, maar ze zorgen ook voor minder CO2 uitstoot en minder verspilling van grondstoffen. Via de autohuur van SnappCar huur jij gemakkelijk een auto van mensen in jouw wijk. Hun auto is beschikbaar voor jou, aangezien hun auto vaak stilstaat. Door de auto van jouw wijkgenoten te huren, wordt hun auto effectief in gebruik genomen en draag je ook nog eens bij aan het milieu. Een auto delen in Den Haag is goedkoper, eenvoudiger en sneller dan het huren van een auto bij een traditioneel autoverhuurbedrijf.

Dagje Den Haag, wat ga je doen?

Den Haag is een stad vol prachtige en historische gebouwen en monumenten met vele musea. Daarnaast is het ook nog eens onze politieke hoofdstad. Ga voor een educatief dagje uit met een huurauto langs Pro-Demos en krijg een rondleiding over het Binnenhof en in de tweede kamer, of ga voor een heerlijke stadswandeling. Vanuit het centrum ben je ook in een oogwenk op het strand in Scheveningen. Huur op een zonnige dag een cabrio om vervolgens de hele dag op het strand te liggen of op een terrasje aan de boulevard. Voor de adrenaline verslaafden: ga bunjeejumpen van de Pier in Scheveningen en maak je carsharing avontuur onvergetelijk! Ben jij een cultuurfanaat? Dan staat er een prachtige dag op je te wachten in Den Haag. Breng een bezoekje aan het Den Haag Fotomuseum of Escher in Het Paleis. Huur ook een auto in Den Haag om naar de grootste markt van Nederland te gaan: de Haagse Markt. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag is deze geopend en staat deze vol met verse, maar goedkope vis, vlees en groente, maar ook met goede kwaliteit textiel en andere praktische goederen!

Autoverhuur Den Haag

Wanneer je liever met een auto van onze autoverhuur de omstreken van Den Haag wil bezoeken, kun je een bezoekje brengen aan de andere prachtige steden van Nederland. Kies jij ervoor om een auto huren Amsterdam of ga je liever naar een moderne stad, door een auto huren Rotterdam? Start nu met carsharing!