Rent a car in Rotterdam

Rent a car from your neighbours
The most affordable option

Carsharing is a lot cheaper than owning a car. SnappCar is the most affordable option for day and weekend trips.

Open the car with our app

Keyless cars can be opened with the SnappCar app, which is very convenient!

A trustworthy community

Every new user is screened, we offer all-risk insurance and 24/7 roadside assistance through the Eurocross.

A greener neighbourhood

Go for a neighbourhood with more green than gray. Less parking means more space to live and play!

View cars close to you

Popular cars in Rotterdam View more

With 10.000 shared cars we are always nearby

SnappCar is the largest carsharing platform in the Netherlands. Even outside the big cities, you can often find a shared car or van in your area.

Map of Netherlands

This is how car sharing with SnappCar works

Find a car close to you

Find a car that suits your needs by using our search filters

Send a rental request

Send a rental request to the owner of the car and complete the payment once the booking gets accepted by the owner.

Pick up the car & start your journey

Open the car with the app (for Keyless cars) or meet up with the owner for a key exchange. And let your journey begin!

Find cars that you can open through the app

When searching for a car, use the Keyless filter to find cars that you can open using the SnappCar app. No need to meet the owner to get the keys!

View all Keyless cars

Instant Booking

Need a car in a short amount of time? Use the Instant Booking filter and find cars that you can book directly without having to wait for a reply from the owner.

View all Instant Bookable cars

Frequently asked questions

What is SnappCar?

How do you rent a car?

Am I all-risk insured?

What is the difference between SnappCar and other rental companies?

How old do I have to be to rent from SnappCar?

How much does it cost to rent a car from SnappCar?

Do you offer roadside assistance?

Can I also rent out my car?

Others also searched for

Voordelig auto huren Rotterdam

Als je niet meer afhankelijk wil zijn van het Openbaar Vervoer of van een lift van vrienden of familie, is een auto huren via SnappCar een goed alternatief. Via SnappCar huur je snel en eenvoudig een huurauto in Rotterdam, zonder ergens aan vast te zitten. De deelauto’s die wij aanbieden in Rotterdam kan gewoon van je buren zijn! Hierdoor hoef je zelf geen zak geld neer te leggen voor de aanschaf van een eigen auto, maar huur je een auto wanneer het jou uitkomt. Auto delen bevorderd daarom je portemonnee. Bij ons is er voor ieder wat wils. Ons autoverhuur aanbod bestaat niet enkel uit personenauto’s, zoals bij reguliere verhuurbedrijven, maar bij ons kan je ook terecht voor oldtimer huren, cabrio’s, stationwagens en zelfs busjes. Zo is er wel een auto voor iedere gelegenheid. Staat er een weekendje weg op de planning? Via de autoverhuur van SnappCar kun je ook een auto huren in Rotterdam voor meerdere dagen.

Particulier auto huren Rotterdam

Bij SnappCar maken wij gebruik van hetgeen wat er al is. Anders dan andere autohuur bedrijven bieden wij auto’s aan die al bij jou in de buurt staan, van je buurman, overburen of die buren van het een blokje om, ofwel: deelauto’s. De auto’s die wij aanbieden zijn van mensen die hun auto zelf niet veel gebruiken en staat daarom vaak stil, wat natuurlijk zonde is. Daarom hebben zij besloten om aan het concept van carsharing deel te nemen. Auto delen zorgt er niet alleen voor dat jij mobiel wordt, maar het draagt ook bij aan het milieu en het gaat de verspillingen van grondstoffen, die nodig zijn voor de productie van een auto, tegen. Carsharing is carcaring!

Wat kun je doen in Rotterdam?

De welbekende skyline van Rotterdam is een prachtig plaatje en het is om die reden ook een goede reden om de stad te bezoeken. Na de heropbouw van Rotterdam als gevolg van de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog is Rotterdam een zeer moderne stad geworden met prachtige architectuur. Rotterdam kent veel bekende trekpleisters die je zeker een keer bezocht moet hebben als je een dagje naar Rotterdam gaat. Ben je van plan om binnenkort met een deelauto van SnappCar een bezoekje aan Rotterdam te brengen? Ga dan zeker langs de Markthal en de daarbij gelegen kubuswoningen. Kijk ook prachtig uit over Rotterdam en de Rotterdamse havens vanuit de Euromast, waarna je een heerlijke wandeling kan maken in het Euromastpark. Voor shopverslaafden is de Lijnbaan en de koopgoot de place to be. Je huurauto kun je goedkoop parkeren bij parkeergarage Schouwburgplein, wat nabij de Lijnbaan is. Wanneer je een geslaagd dagje hebt gehad kun je in de avond nog een laatste rondje over de prachtig verlichte Erasmusbrug doen. Kjk ook eens op rotterdam.info wat er voor leuks te doen is in Rotterdam

Auto delen Rotterdam

Ken je Rotterdam van binnen en van buiten en ben je toe aan iets nieuws? Huur een auto in Rotterdam en neem een bezoekje, door een auto huren Den Haag of auto huren in Utrecht. Op een zonnige dag kan je ook een cabrio huren om heerlijk aan de boulevard van Scheveningen te zitten of een duik in de zee te nemen.