Rent a car in Nijmegen

Rent a car from your neighbours
The most affordable option

Carsharing is a lot cheaper than owning a car. SnappCar is the most affordable option for day and weekend trips.

Open the car with our app

Keyless cars can be opened with the SnappCar app, which is very convenient!

A trustworthy community

Every new user is screened, we offer all-risk insurance and 24/7 roadside assistance through the Eurocross.

A greener neighbourhood

Go for a neighbourhood with more green than gray. Less parking means more space to live and play!

View cars close to you

Popular cars in Nijmegen View more

With 10.000 shared cars we are always nearby

SnappCar is the largest carsharing platform in the Netherlands. Even outside the big cities, you can often find a shared car or van in your area.

Map of Netherlands

This is how car sharing with SnappCar works

Find a car close to you

Find a car that suits your needs by using our search filters

Send a rental request

Send a rental request to the owner of the car and complete the payment once the booking gets accepted by the owner.

Pick up the car & start your journey

Open the car with the app (for Keyless cars) or meet up with the owner for a key exchange. And let your journey begin!

Find cars that you can open through the app

When searching for a car, use the Keyless filter to find cars that you can open using the SnappCar app. No need to meet the owner to get the keys!

View all Keyless cars

Instant Booking

Need a car in a short amount of time? Use the Instant Booking filter and find cars that you can book directly without having to wait for a reply from the owner.

View all Instant Bookable cars

Frequently asked questions

What is SnappCar?

How do you rent a car?

Am I all-risk insured?

What is the difference between SnappCar and other rental companies?

How old do I have to be to rent from SnappCar?

How much does it cost to rent a car from SnappCar?

Do you offer roadside assistance?

Can I also rent out my car?

Others also searched for

Goedkoop een auto huren in Nijmegen

Wanneer je op korte termijn een auto nodig hebt, dan is autohuur SnappCar de makkelijkste en goedkoopste manier. Via SnappCar huur je deelauto’s die ideaal zijn voor een dagje of weekendje weg. Zelfs als je een vakantie weg wil, kun je gemakkelijk een SnappCar huren voor meerdere dagen. Ons aanbod is zeer gevarieerd. Je kunt bij ons terecht voor stationwagens, cabrio’s busjes, hatchbacks en nog veel meer. In sommige van onze auto’s zijn ook huisdieren toegestaan, zodat je bijvoorbeeld heerlijk met je hond naar het bos kan rijden voor een wandeling. Daarnaast beschikken sommige auto’s ook over de Keyless-technologie, zodat je gemakkelijk de huurauto kunt openen met de app, waardoor er geen fysieke sleuteloverdracht nodig is. Dit maakt autodelen nog flexibeler. Ga je verhuizen of klussen? Je kunt ook eenvoudig een busje huren in Nijmegen.

Particulier auto huren in Nijmegen

Als je een auto huurt via SnappCar, zou de auto zomaar van je buurman of buurvrouw zijn. Wij zijn namelijk geen traditioneel autoverhuurbedrijf, maar de auto’s op ons platform zijn van particulieren. Dit maakt het voor jou gemakkelijker als huurder en het is een stuk goedkoper dan reguliere autoverhuurbedrijven. Het concept van carsharing draagt tevens bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en de vermindering van de autoproductie. Wanneer je een deelauto huurt heb je een auto wanneer jij hem nodig hebt, zonder hoge aanschaf- en verzekeringskosten van een auto. Deze vorm van auto huren in Nijmegen heeft veel voordelen en is zeker ook beter voor je portemonnee. Je kunt zo vaak een auto huren via SnappCar zonder ergens aan vast te zitten. Je hebt weliswaar niet altijd een auto voor de deur, maar er staat altijd ergens een deelauto voor je klaar.

Bezienswaardigheden Nijmegen?

Nijmegen is misschien wel de oudste stad van Nijmegen. Tweeduizend jaar geleden vestigden de Romeinen zich op deze toen strategisch gelegen plek. Tot de dag van vandaag is er nog veel terug te zien van de Romeinse tijd in de stad. Wist je dat je in Nijmegen ook de oudste winkelstraat van Nederland vindt? Ook heeft het de grootste terrasdichtheid van Nederland. Deze zijn handig om je benen lekker te laten rusten na een dag shoppen in de stad. Wil je liever meer te weten komen over het rijke verleden van de stad? Bezoek dan museum Het Valkhof. Parkeer de huurauto op een grote parkeerplaats en treedt in de voetsporen van de vierdaagse. Je vindt hier wandelroutes in overvloed. Nijmegen is ook ideaal voor een weekendje weg. Houd je van cultuur, shoppen en leuke activiteiten, rijd dan ook voor een dagje naar Kleve. Wil je gewoon een dagje ontspannen. Bij Nijmegen is ook het Sanadome, een prachtig wellness resort waar je even tot rust kan komen. Je merkt, een auto huren bij SnappCar biedt je, op een voordelige wijze, veel vrijheid. Zo zie je nog eens wat. Maar gebruik van onze autoverhuur in Nijmegen.

Carsharing Nijmegen

Dat carsharing een ding is in Nijmegen, is inmiddels duidelijk. Maar wist jij ook dat SnappCar door heel Nederland actief is? Zo kun je bijvoorbeeld een auto huren in Arnhem en een auto huren in Utrecht. Begin jij vandaag met auto delen?