Keyless verhuren werkt simpel en populair bij huurders

Met SnappCar Keyless kan je jouw auto te verhuren op afstand. Nadat je een huurverzoek accepteert kan de huurder je auto zelf openen via de SnappCar app. De fysieke sleutel bewaar je eenvoudig in de Keyless box in je dashboardkastje… Dit klinkt toch geweldig? Je auto verhuurt zich (bijna) vanzelf!

SnappCar Keyless maakt je auto bovendien extra populair: Keyless auto’s worden tot 3 keer zo vaak verhuurd. Onze huurders zijn fan van Keyless vanwege het gebruiksgemak. En dat zorgt uiteraard voor meer inkomsten voor jou!

Interesse? Vul het formulier in zodat onze experts kunnen kijken of jouw auto geschikt is voor SnappCar Keyless. Is jouw auto niet geschikt? Geen paniek. Onze systemen worden steeds beter en beschikbaar voor steeds meer auto’s. Indien jouw auto niet geschikt is, is de kans groot dat dit binnenkort verandert.

Autodelen maakt impact, op je buurt en onze planeet

Wist je dat een auto gemiddeld 23 uur per dag stilstaat? Nogal inefficiënt. SnappCar stelt die status quo aan de kaak. We kunnen dat veel slimmer inrichten – helemaal als we het samen doen. Iedere auto die gedeeld wordt neemt de behoefte weg voor tien andere auto’s. Één op tien. Beeld je in hoeveel ruimte jij daarmee kunt creëren  in je buurt en op onze wegen, simpelweg door je auto te delen. Minder auto’s, dus minder uitstoot, dus een betere planeet voor ons allemaal. Goed bezig jij!

Intro illustratie2

Is keyless bij jou mogelijk?

Vertel ons meer over jouw auto
Check de Keyless mogelijkheid!

Onze pakketten

PakketStarter *Meest gekozenStandaard *Pro *
Maandelijkse abonnementskosten€ 9,99€ 29,99€ 39,99
Minimale looptijd6 maanden6 maanden6 maanden
Extra commissie afdracht12,5%GeenGeen
Beschikbaar in locatieAmsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Nijmegen, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Delft, Arnhem, Amersfoort.Alle locaties in NederlandAlle locaties in Nederland
Toepasbare voertuigenHatchbacks, Sedan, StationHatchbacks, Sedan, StationAlle voertuigen
Swipe voor meer pakketten
* Beschikbaar voor nieuwe gebruikers of bestaande gebruikers die al langer dan 12 maanden een contract hebben.
Verhuur jouw auto op afstand Verhuur jouw auto 3x vaker met Keyless auto's Veilig en verzekerd via Allianz

Mijn auto Keyless verhuren

Wat zijn de kosten van Keyless?
Hoe werkt Keyless?
Verhuren via SnappCar
Wat zijn de kosten van Keyless?

SnappCar Keyless kan gratis worden ingebouwd en kost jou in het “Standaard” pakket daarna slechts €29,99 per maand. Mocht jouw auto in een van onze actieve gebieden  staan, kun je met ons “Starter” pakket al voor €9,99 per maand van het Keyless systeem gebruik maken. Daardoor kun tegen een klein bedrag al bekend worden met het verhuren op afstand, het systeem en alvast wat reviews verzamelen. Als je merkt dat het systeem toch niks voor jou is, kun je dit na 6 maanden gratis laten uitbouwen. Onze ervaring is dat je dit bedrag met gemak terugverdient omdat je een stuk meer huurverzoeken zal ontvangen.

We bouwen het systeem gratis bij je in bij onze partner in Amsterdam. Wel rekenen we €80,- borg, die je terugkrijgt als het systeem uit je auto wordt verwijderd.

Wil je liever bij jou voor de deur laten inbouwen? Dit kan, onder bepaalde voorwaarden, helemaal gratis!

Hoe werkt Keyless?
Verhuren via SnappCar

Wat anderen zeggen over keyless?

Which of course all drive as green as possible!
I earned back all costs during my leasing contract by keyless sharing, without physical contact with tenants.
Laura | Haarlem
With keyless, my car is often available. And I also drive very economically.
Antoinne | Den Haag
SnappCar's keyless solution makes it easy for anyone in the neighborhood to use my car!
Jaap | Utrecht

FAQ; The most frequently asked questions.

Wat zijn de voordelen van SnappCar Keyless?
 • Verhuur je auto eenvoudig op afstand – dus zonder zelf aanwezig te hoeven zijn om je sleutel door te geven. Zo kost verhuren je nauwelijks tijd!
 • Vanwege het gemak zijn auto’s met SnappCar Keyless veel populairder bij huurders dan gewone auto’s. Gemiddeld worden auto’s met SnappCar Keyless zo’n 3x vaker verhuurd.
 • SnappCar Keyless is een veilige manier om je auto te verhuren. Mocht er toch wat gebeuren tijdens een huurperiode dan ben je goed verzekerd via de Allianz deelautoverzekering die we standaard afsluiten
Welke technologie wordt er in mijn auto geïnstalleerd?

SnappCar Keyless maakt gebruik van betrouwbare Duitse technologie, en wordt ingebouwd door een gecertificeerde installateur. Deze technologie wordt (onzichtbaar) aan de bestaande elektronica in je auto gekoppeld, en kan vanaf dat moment via mobiel internet communiceren met de SnappCar App.

Kan ik mijn auto nog gewoon zelf gebruiken?

Natuurlijk! Je kan zelf bepalen wanneer je de auto verhuurt. Wanneer je de auto privé gebruikt kan je hiervoor je gewone autosleutel gebruiken, of de SnappCar app. Als je van plan bent te verhuren dan leg je sleutel in de auto, en sluit je de auto met de app. 

Gedetailleerde gebruiksinstructies sturen we je nadat de keyless box is geïnstalleerd.

Wanneer kom ik in aanmerking voor SnappCar Keyless?

Om te zorgen dat SnappCar Keyless naar behoren functioneert, is het belangrijk dat jouw auto aan een aantal voorwaarden voldoet:

 • Iedere auto dient in ieder geval centrale deurvergrendeling te hebben.
 • De auto dient technisch geschikt te zijn voor onze hardware oplossing. Dit is afhankelijk van het model en bouwjaar van de auto.
 • De auto dient in goede staat te verkeren om eventuele storing met de techniek te voorkomen. Omdat wij niet de daadwerkelijke staat van iedere auto kunnen controleren, gaan we hier uit van een bouwjaar en kilometerstand.
 • In samenspraak met onze verzekeraar sluiten we bepaalde automodellen uit.
 • Je auto is te voet bereikbaar voor iedereen (dus niet achter een gesloten hek)
 • Je auto staat op een plek staat met bereik voor mobiel internet (dus niet in een ondergrondse garage)
 • Je bent in het bezit bent van 2 autosleutels
Hoe en waar vindt de inbouw plaats?

De inbouw wordt uitgevoerd door een van onze vaste partners. Na ondertekening van het contract, zal je worden gebeld voor het inplannen van een afspraak. De inbouw kan bij een van de locaties van onze installatie partners plaatsvinden, dit kan in Amsterdam of in de buurt van Utrecht zijn. Het kan ook bij jou thuis voor de deur plaatsvinden, dan komt er een monteur op locatie. Zorg er dan wel voor dat de auto droog kan staan en dat het meer dan 5 graden celsius is. 

Welke data wordt er bijgehouden?

Via de SnappCar Keyless-technologie die standaard in je auto is ingebouwd heeft SnappCar toegang tot bepaalde gegevens over je auto, waaronder (afhankelijk van het model) het brandstofpeil, de kilometerstand, de GPS-coördinaten en de algemene gebruiksgegevens van de auto. Deze data zal niet gedeeld worden met derden, op een manier waarbij de data herleidbaar is (of kan zijn) naar een individueel identificeerbare persoon, tenzij SnappCar daartoe verplicht wordt en/of indien er een gegronde reden voor is, zoals een vermoeden dat er sprake is van misbruik of frauduleuze activiteiten. Zie voor meer informatie de Keyless Privacy Policy.

Hoe is mijn auto beveiligd?
 • Alleen jij en een huurder met een door jou geaccepteerde boeking zijn in staat de auto te openen
 • Je autosleutel blijft veilig opgeborgen en is onzichtbaar vanaf buiten de auto
 • SnappCar Keyless maakt gebruik van jouw startonderbreker als extra beveiliging. Zelfs als er wordt ingebroken en de sleutel op enige wijze wordt buitgemaakt, kan de auto niet gestart worden
 • Je kan op ieder moment zien waar je auto zich bevindt via de App, behalve als er een actieve boeking plaatsvindt (om de privacy van de huurder te waarborgen)

Copyright © SnappCar 2023