Rent a car in 's-Hertogenbosch

Rent a car from your neighbours
The most affordable option

Carsharing is a lot cheaper than owning a car. SnappCar is the most affordable option for day and weekend trips.

Open the car with our app

Keyless cars can be opened with the SnappCar app, which is very convenient!

A trustworthy community

Every new user is screened, we offer all-risk insurance and 24/7 roadside assistance through the ANWB.

A greener neighbourhood

Go for a neighbourhood with more green than gray. Less parking means more space to live and play!

View cars close to you

Popular cars in 's-Hertogenbosch View more

Check out the cars in your neighbourhood

Find a car right at your doorstep and experience the benefits of car sharing!

This is how car sharing with SnappCar works

Find a car close to you

Find a car that suits your needs by using our search filters

Send a rental request

Send a rental request to the owner of the car and complete the payment once the booking gets accepted by the owner.

Pick up the car & start your journey

Open the car with the app (for Keyless cars) or meet up with the owner for a key exchange. And let your journey begin!

Find cars that you can open through the app

When searching for a car, use the Keyless filter to find cars that you can open using the SnappCar app. No need to meet the owner to get the keys!

View all Keyless cars

Instant Booking

Need a car in a short amount of time? Use the Instant Booking filter and find cars that you can book directly without having to wait for a reply from the owner.

View all Instant Bookable cars

Frequently asked questions

What is SnappCar?

SnappCar is a car sharing platform. More than 6000 car owners offer their own car on our platform to share it with you. That way you can rent the car from your neighbors, often within walking distance.

How do you rent a car?

Renting a car is easy. Register on our platform, go through the verification and send a rental request for a car of your choice. The owner then only has to accept your rental request. On the day of booking you pick up the car at the agreed time. Read more about how SnappCar works here.

Am I all-risk insured?

Yes, for every booking you are all-risk insured with our partner Allianz.

What is the difference between SnappCar and other rental companies?

Via SnappCar you rent the car from your neighbors that would otherwise be stationary. You don't have to go to a rental company, but you can easily rent a car near you.

How old do I have to be to rent from SnappCar?

The minimum age is 21 years. For vans, it's 23 years old.

How much does it cost to rent a car from SnappCar?

Renting a car is already possible from € 20 per day and € 10 per half day. On top of this, charges for insurance, roadside assistance and service costs need to be paid. Amounts differs per car.

Do you offer roadside assistance?

Yes, we offer 24/7 roadside assistance in collaboration with ANWB. If necessary, we provide support or replacement transport throughout Europe.

Can I also rent out my car?

That's certainly possible! Here you can read all about the possibilities to rent out your car at SnappCar.

Others also searched for

Huur een auto in Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het is een prachtige stad om te verkennen. Het huren van een auto in Den Bosch bied je meer mogelijkheden dan met het openbaar vervoer. Het is daarnaast ook nog eens flexibeler en goedkoper dan met een eigen auto door te stad te rijden. Het is ontzettend voordelig en makkelijk om gebruik te maken van een huurauto in Den Bosch.

Ontdek de stad

Den Bosch staat bekend om veel bezienswaardigheden. Kies ervoor om de stad in meerdere dagen te bekijken. Er is zoveel te zien en te beleven, dat dit lastig is in één dag. Een van de hoogtepunten van de stad is de Sint Janskathedraal. Een ander hoogtepunt is het natuurgebied de Bossche Broek. En bezoek daarnaast het oudste nog bestaande bakstenen huis. Kortom er is genoeg te zien en te doen in Den Bosch. Door de autoverhuur in Den Bosch is het eenvoudig om een geschikt model te kiezen. Heb je maar een kleine auto nodig voor je bezoek dan kan je deze eenvoudig huren. Dit is nog niet alles, er kan ook nog een busje of een grote gezinswagen worden gehuurd. Het is voor iedereen mogelijk om de stad te bezoeken met een huurauto.

Autoverhuur in Den Bosch

Het grote voordeel van een goedkope auto huren in Den Bosch is dat het veel sneller is dan de stad per voet te verkennen. Met het openbaar vervoer is het voor bezoekers lastig om op de juiste locaties te komen. Door een auto te huren in Den Bosch zorg je ervoor dat je alle hoogtepunten in een korte tijd bezoekt. Daarna kan je lekker genieten van de mooie stad. Plof neer op een van de vele gezellige terrasjes om echt helemaal te ontspannen. Een andere mogelijkheid is de grote markt, het centrale plein van de stad en het Binnendieze te bezoeken. Deze is helemaal goed te zien met een rondvaartboot.

Bespaar tijd

Door een auto te huren in Den Bosch bespaar je veel tijd. Zo is er nog voldoende tijd om mee te gaan met een rondvaartboot. Verwonder je over de mooie stad vanaf het water. Als je met een boot meegaat kan je eenvoudig de auto parkeren. Door de vele parkeervoorzieningen kun je de auto altijd ergens veilig achterlaten.