Rent a car in Haarlem

Affordable car sharing
All-risk insurance & 24/7 breakdown assistance
Easily open cars with our app
BCorp
Car rental insured by

With 10,000 shared cars in Haarlem, we’re always nearby

SnappCar is the largest carsharing platform in the Netherlands. Even outside the big cities, you can often find a shared car or van in your area.

Map of Netherlands

At SnappCar you have come to the right place for…

From
€ 20,-
per day
car

Day trip

Ideal for visiting family, a day trip, or a work appointment

200 km per day included with most cars

Check out our cars
From
€ 25,-
per day
Big car

Weekend away

Choose a spacious car for you and your company

Often 15% discount for a rental of 3 days or longer

Check out our large cars
From
€ 40,-
per day
Van

Moving day

Always available, even on a Sunday. Ideal for your moving plans

50% discount for bookings shorter than 5 hours

Check out our vans
* These examples do not include insurance, roadside assistance & service costs

Next to Haarlem, we’re in all the cities and towns

How does renting work in Haarlem

Rent a car for work, enjoy an open roof for the weekend, or score a Markplaats gem with a van?

how_does_it_work_card_1_img_alt

1. Choose from one of our 10.000 shared cars in your area

how_does_it_work_card_2_img_alt

2. Join our community of 1 million members

how_does_it_work_card_3_img_alt

3. Open our cars in your area with our convenient app

how_does_it_work_card_4_img_alt

4. During your ride, we're there for you with insurance, roadside assistance, and support

Frequently asked questions

What is SnappCar?

How do you rent a car?

Am I all-risk insured?

What is the difference between SnappCar and other rental companies?

How old do I have to be to rent from SnappCar?

How much does it cost to rent a car from SnappCar?

Do you offer roadside assistance?

Can I also rent out my car?

Our mission:
5 of 10 cars off the road

Our mission is to get 50% of all cars off the street through car sharing. We do this for our planet, our society and for you. Imagine a world where 5 out of 10 cars on your street would no longer be needed. Start car sharing and do your part!

impact_banner_item_1_img_alt:search_lite

Fewer cars through smarter use

By sharing cars we have prevented the production of 129,309 cars

impact_banner_item_2_img_alt:search_lite

Fewer cars, more living space

Since the start of SnappCar, 84,727 fewer parking spaces have been needed.

impact_banner_item_3_img_alt:search_lite

Bigger sense of connection

353,274 renters and owners have met each other through SnappCar

impact_banner_item_4_img_alt:search_lite

Reducing CO2 emissions

Car sharing via SnappCar has saved 1,739,642 tons of CO2 so far.

Goedkope auto huren Haarlem

In Haarlem kun je gemakkelijk en goedkoop aan een auto komen wanneer jij deze nodig hebt. Via SnappCar huur je een auto voor een dagje uit, een weekendje weg of zelfs voor een hele vakantie. Goedkoop een deelauto huren via SnappCar is simpel en snel geregeld. Je bent niet afhankelijk van een lift of het openbaar vervoer, maar je komt wel snel van A naar B. Ons aanbod is groot en bestaat uit verschillende soorten auto’s, zodat we aan jouw wensen kunnen voldoen. Zo hebben wij hatchbacks, maar ook stationwagens en busjes. In sommige van onze auto’s zijn ook huisdieren toegestaan. Zo kun je bijvoorbeeld met een SnappCar lekker met de hond een strandwandeling maken in Zandvoort. Of verras je vader door een dagje te toeren in een Land rover. Met SnappCar kan het allemaal.

Een auto huren in Haarlem is makkelijker dan je denkt via SnappCar. We hebben een ruim aanbod aan huurauto's door heel Haarlem staan voor bijvoorbeeld jouw vakantie, een dagje of weekendje weg. Goedkoop huren is simpel en snel geregeld. Moet je ergens naartoe, maar wil je niet afhankelijk zijn van familie, vrienden of het openbaar vervoer? Via onze autoverhuur in Haarlem heb je binnen enkele stappen een huurauto, voor een of meerdere dagen, geregeld. Dichtbij en voordelig!

Auto delen Haarlem

Soms is het lastig om een auto te huren vanwege de vaak lastig te bereiken locaties van de reguliere autoverhuurbedrijven en de hoge borg. Via SnappCar kan je gemakkelijk een auto huren via het car sharing concept. Onze verhuurders bieden hun eigen auto aan op het platform wanneer zij hem zelf niet nodig hebben. Op deze manier wordt hun auto zo efficiënt mogelijk in gebruik genomen en het gaat de autoproductie tegen, zodat we die grote files weg kunnen werken. Onze verhuurders zijn overal, misschien zelfs ook wel verder op in jouw straat. Met autodelen leer je nieuwe mensen kennen en bespaar je ook nog eens geld, omdat je zelf geen auto hoeft te kopen en het goedkoper is dat via een traditioneel autoverhuurbedrijf.

Wist je dat er in Nederland 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stilstaan? Door gebruik te maken van de auto van jouw buren door middel van carsharing verderop in de straat of in de wijk, probeert SnappCar dat probleem op te lossen. Door deel te nemen aan deze deeleconomie werk je mee aan minder CO2 uitstoot, leer je nieuwe mensen kennen en bespaar je ook nog eens geld, omdat je zelf geen auto hoeft te kopen.

Verhuisbus huren Haarlem

Bij SnappCar heb je keuze te over voor autohuur in Haarlem. Denk bijvoorbeeld ook eens aan auto delen via SnappCar bij een verhuizing. Verhuizen brengt stress met zich mee. Als je dan ook nog een dure verhuisbus moet gaan huren, word je daar niet blij van. Daarom kun je via SnappCar ook een verhuisbus huren in Haarlem. Een grote huurauto of een busje om je spullen mee te verhuizen is zo gevonden. Woon je zelf niet in Haarlem, maar wil je de stad verkennen? Ook dat is prima te doen met een Haarlemse auto via SnappCar.

Dagje Haarlem

Haarlem is een mooie stad dat vol staat met bezienswaardigheden. Haarlem is dan ook een citytrip met een deelauto zeker waard. In Haarlem staat bijvoorbeeld het oudste museum van Nederland, het Teylers Museum, waar je de kunst van miljoenen meesters, miljoen oude fossielen en peperdure boeken kunt bewonderen. De winkelstraten van Haarlem zijn ook hartstikke leuk om even een dagje te shoppen. Ze zijn enorm gevarieerd en al vaker uitgeroepen tot Leukste Winkelstraat van Nederland! Kortom, Haarlem is een geweldige stad waar veel te beleven valt. Daarnaast is de ligging van Haarlem ook ideaal. In 20 minuten ben je al in Amsterdam of Leiden.

Een auto huren in een andere stad? Je kunt via SnappCar ook een auto huren in Utrecht, of een auto huren in Amsterdam.