filters

1 filters

Alleen direct boeken tonen

Met Direct Boeken hoef je niet meer te wachten op een reactie van de verhuurder

Sorteer op:

Prijs per dag

Afstand

Type auto

(1)

Merk

(1)

Bouwjaar

Vrije kilometers per dag

(1)

Schakelen

(1)

Brandstof

(1)

Aantal passagiers

(1)

Mogelijkheden

Accessoires

Busje huren in Arnhem

: 1 auto('s) gevonden.

Sorting_01
Photo of the car that can be rented Photo of the owner of the car

Nissan 200 SX

᛫ Nieuw
( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 ritten
885 m afstand ᛫ Diesel ᛫ 150 gratis km
€ 30,00per dag
Photo of the car that can be rented

Nissan 200 SX

᛫ Nieuw
( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 ritten
885 m afstand ᛫ Diesel ᛫ 150 gratis km
€ 30,00per dag
Photo of the owner of the car
1

Veelgestelde vragen

SnappCar is een autodeelplatform. Meer dan 6000 verhuurders bieden hun eigen auto aan op ons platform om 'm met jou te delen. Op die manier kun je de auto van je buren huren, vaak binnen loopafstand.

Een auto huren in Arnhem is eenvoudig. Meld je aan op ons platform, doorloop de verifcatie en verstuur een huurverzoek naar een auto naar keuze. De verhuurder hoeft jouw huurverzoek dan alleen nog te accepteren. Op de dag van de boeking haal je de auto op de afgesproken tijd op. Lees hier meer over hoe SnappCar werkt.

Ja, voor elke boeking ben je all-risk verzekerd bij onze partner Allianz. Op deze manier loop je zo min mogelijk risico wanneer je een auto met elkaar deelt.

Via SnappCar huur je de auto van je buren die anders stil staat. Je hoeft dus niet naar een verhuurbedrijf, maar huurt makkelijk een auto bij jou in de buurt.

De minimumleeftijd is 21 jaar. Voor busjes is 25 de minimumleeftijd.

Een auto huren is al mogelijk vanaf € 20,- per dag en € 10,- per halve dag. Hier komt nog een bedrag bovenop voor verzekering, pechhulp en servicekosten, dit is verschillend per auto.

Ja, wij bieden 24/7 pechhulp in samenwerking met ANWB. Als het nodig is zorgen wij voor ondersteuning of vervangend vervoer, in heel Europa.

Dat is zeker mogelijk! Je leest hier alles over de mogelijkheden om je auto te verhuren bij SnappCar. Je kunt ook een auto private leasen via ons om die vervolgens te delen.

Anderen zochten ook naar

Voordelig een busje huren in Arnhem

Heb je binnenkort een verhuisbus in Arnhem nodig? Of je nu echt gaat verhuizen of dat je een aantal meubels moet transporteren, een busje huren in Arnhem is dan erg handig. Je hoeft hiervoor niet naar een verhuurbedrijf. Het huren van een bus kan in Arnhem ook goedkoper. Bovendien staat de bus waarschijnlijk in jouw eigen wijk voor je klaar. SnappCar biedt particulieren de mogelijkheid om hun eigen bus, auto, cabrio of hatchback te verhuren. Het grote voordeel hiervan is dat het aantal auto’s en busjes vermindert, dat de CO2-uitstoot kleiner wordt en jij maakt kennis met leuke mensen bij je uit de buurt. Zo helpen jullie elkaar.

Dichtbij een verhuisbus in Arnhem huren

Steeds meer mensen verhuren hun bus of auto via SnappCar. Het voordeel hiervan is dat het aanbod ook bij jou in de buurt groot is. Zoek je een busje voor bijvoorbeeld 6 of 8 personen en is het wel belangrijk dat dit op een goedkope manier kan? Zijn jullie van plan om een spannende roadtrip te maken en wil je hiervoor een busje huren in Arnhem? Een aantal eigenaars hebben hun busje opgeknapt, zodat je er ook prima in kunt slapen. Wil je een bestelbus huren in Arnhem? Er is vast en zeker een bus die aansluit bij jouw behoeften. Altijd dichtbij.

Een bestelbus huren in Arnhem

Een bestelbus huren in Arnhem is ook een goede optie als je een dagje weg wilt. Misschien heb je zelf geen auto en gaan jullie met meerdere personen op pad. Dan is een busje huren net zo handig. Kijk waar je in jouw omgeving een busje kunt huren en profiteer van de voordelige prijs. In Arnhem is voor jong en oud van alles te beleven. Gaan jullie eerst winkelen? Misschien is het leuk om daarna met de kinderen naar de dierentuin te gaan. Arnhem ligt niet al te ver bij Duitsland vandaan, dus wellicht is het ook leuk om nog een van de Duitse steden te bezoeken. Of je slaat de Arnhemse dierentuin over en kiest voor een goedkoop alternatief in Duitsland.