Huur een auto bij jou in de buurt

Makkelijk, snel en zonder gedoe

Nieuw bij SnappCar?

Bekijk hier hoe het werkt!

Autoverhuur verzekerd door

Een selectie van de 13.000+ auto's op SnappCar

Ervaringen van onze gebruikers

Goed verhaal. Maar je hoort het waarschijnlijk liever van mensen die al lid zijn van SnappCar

"Spiksplinternieuwe nette en vlotte stadsauto. Communicatie lekker soepel en vlot. Prima geregeld!"

Jeff huurde de Hyundai van Kevin

SnappCar Private Lease

Lease nu een auto, verhuur hem via SnappCar en verdien je maandlasten terug!

Bekijk hier het SnappCar Private Lease aanbod

Huur een auto via SnappCar en profiteer van alle voordelen:

All-risk verzekerd

Met de uitgebreide verzekering van Allianz ben je gedekt voor schade en pech. Maar veel belangrijker nog: ook je medepassagiers zijn meeverzekerd.

Meer info
24/7 hulp bij pech

Ons supportteam staat altijd voor je klaar! Als het nodig is zorgen wij voor ondersteuning of vervangend vervoer, in heel Europa. Op deze manier kun je je reis veilig voortzetten.

Meer info
Betrouwbare community

SnappCar controleert altijd zorgvuldig de identiteit en online gegevens van elke nieuwe gebruiker. Zo houden we de community betrouwbaar.

Meer info
Financieel aantrekkelijk

Autodelen via SnappCar is 30-50% voordeliger dan huren bij een reguliere verhuurmaatschappij. Mooi voor jou en je doet een buurtgenoot een plezier!

Meer info

Bekend van onder andere

Voordelig auto huren

Wist je dat er in Nederland 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stilstaan? Door te huren en verhuren via de deeleconomie probeert SnappCar dat probleem op te lossen. Via SnappCar kun je voordelig een auto huren van particulieren bij jou in de buurt. Weet jij hoe SnappCar werkt?

Carsharing bij SnappCar

Autodelen wordt vaak carsharing genoemd. Door je auto te delen en te huren van andere particulieren bij jou in de buurt zorg je ervoor dat we beter omgaan met het bezit van auto's. SnappCar streeft naar 5 miljoen minder auto's in Europa in 2022. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg. Hoe meer auto's we met elkaar delen, hoe minder auto's we in totaal nodig hebben.

Auto verhuren bij SnappCar

Je autokosten terugverdienen en minder verspillen? Verhuur je auto via SnappCar en doe mee met auto delen. Goed voor het milieu en een duurzamere samenleving. Via SnappCar Keyless verhuur je jouw auto nog gemakkelijker, dit is onze techniek voor sleutelloos verhuren. Je kunt je eigen auto verhuren via SnappCar.

Auto huren en Deelauto's huren

Het huren van een auto bij SnappCar is vaak voordeliger dan bij traditionele verhuurbedrijven. Wil jij een auto huren in Amsterdam, een auto huren in Rotterdam, een auto huren in Den Haag of een auto huren in Utrecht? Bekijk daarnaast ook ons leuke aanbod aan cabrio's te huur,Tesla's te huur of ga bijvoorbeeld een oldtimer huren van een privé verhuurder.

Busje huren

Auto's huren kun je voordelig doen via SnappCar. Maar wist je dat je ook voordelig en particulier busjes kunt huren? Je kunt eenvoudig een bus huren in Amsterdam, een bus huren in Rotterdam, een bus huren in Den Haag of bijvoorbeeld een bus huren in Utrecht. Vaak zijn ook bestelbussen te huur.

Private Lease via SnappCar

Zou je wel graag willen verhuren, maar heb je zelf geen auto? Daarvoor hebben wij ook een oplossing, namelijk Private Lease. Zo kun je een Fiat 500 leasen, een Peugeot 108 leasen, een Volkswagen Polo leasen, een Opel Astra leasen of een Dacia Logan leasen via SnappCar. Lees hier hoe SnappCar Private Lease werkt. Voordelig privé leasen en delen is de toekomst!