Peugeot e-2008 from Adriana

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews 's-Hertogenbosch 1x rented out Owner

Rental by Adriana

Owner

About the car

Deze spiksplinter nieuwe Peugeot e-2008 rijdt geheel electrisch. Ik ben er trots op en wil hem dan ook graag delen! Een volle accu heeft een gemiddelde actieradius van 320 km. Ideaal voertuig om je CO2 neutraal door de regio te verplaatsen en zo bij te dragen aan een duurzame wereld, met alle comfort aan boord inclusief 3D navigatie-systeem, een 10″ HD-touchscreen en een holografisch 3D-instrumentenpaneel. Deze gloednieuwe cross-over auto is een automaat, in luxe uitvoering. Huurprijs is hierop afgestemd en is exclusief kosten opladen accu (40-60 ct/kWh), dat na afloop via tikkie wordt verrekend. Het is een auto van JustLease die actief het delen van private lease auto's stimuleert. Ik heb zelf in het verleden ook vaak gehuurd via SnappCar dus ben een betrouwbaar verhuurder. UPDATE: Tijdelijk niet te huren via Keyless, wel reguliere boeking. Vanaf April te boeken via Keyless.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2023
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Er liggen twee oplaadkabels in de auto. Een voor alle normale oplaadpunten ‘type2’ en een voor een normaal stopcontact in huis. Veder aan boord: Verkeersdriehoek, carkit incl EHBO spullen, bandenreparatie spullen, Ruitenkrabber, Ruitentrekker.

Car location

Hi, I am Adriana

Verified userMember since Sep 7, 2014

Owner

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Paul Mar 20, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Luxe en comfortabele rijervaring in een spiksplinternieuwe elektrische auto met een ruim bereik. De verhuurster is een heel aardige dame die je desgewenst nog wat uitlegt over het elektrisch rijden: geen raket-wetenschap, wel automaat en even aandacht voor de handrem. Echt een aanrader voor de korte zakelijke rit, maar ik zie mezelf er ook nog wel eens een weekendje mee weg gaan!

Hyundai IONIQ

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500 C

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Polo

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Ibiza ST

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)