Mercedes Citan from Mert

(*) (*) (*) (*) (*) 336 reviews Haarlem 470x rented out Owner

Rental by Mert

Owner

About the car

Beschikbaar om te delen: mijn zeer zuinige en comfortabel rijdende Mercedes-Benz Citan 109 cdi EXTRA LANG, bouwjaar 2016. Met twee zitplaatsen voorin. Vergelijkbaar met een Combo of Caddy. L3H1 uitvoering, oftewel: de laadruimte is 210 cm lang, 146 cm breed en 125 cm hoog (3.8 m3). Past genoeg in voor bijvoorbeeld een kleine verhuizing. Achterportieren gaan 180 graden open. Beschikt over cruise-control, ideaal voor lange afstanden. Verder is airconditioning aanwezig en een autoradio met Bluetooth. In de laadruimte zit een verhuisdeken van 2 bij 1,50, ideaal voor bescherming en demping van spullen tijdens vervoer. Absoluut niet in roken en huisdieren of afval/puin vervoeren. De bus wordt altijd schoon meegegeven, ook omdat er door mijzelf regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Rijervaring met dit soort busjes is niet nodig, zeer makkelijk te besturen en tevens net zo comfortabel om in te zitten en mee rijden als in een personenauto! Brandstoftank wordt altijd vol meegegeven en ik verwacht deze na gebruik dan ook vol terug. In de omgeving zijn er genoeg tankstations te vinden. Het busje staat op loopafstand van station Bloemendaal in een gratis parkeerzone. Er is genoeg parkeergelegenheid, dus mogelijkheid om eigen voertuig hier te parkeren. Mochten er verder nog vragen zijn, verneem ik dat uiteraard graag. Tot snel :). Belangrijk detail: zelf rijd ik ook nog met het busje, dus op het onderhoud wordt niets bespaard en de banden worden altijd op tijd verwisseld. Zo kan altijd gerekend worden op goed, betrouwbaar en veilig vervoer!

Good to know
Diesel
Manual
2 seats
Year of manufacture 2016
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- 1x XL verhuisdeken van 1.50 bij 2.00 meter

Car location

Hi, I am Mert

Verified userMember since Oct 6, 2020

Owner

Zelfstandig ondernemer van beroep. Omdat ik beide busjes niet iedere dag nodig heb, zijn deze beschikbaar om te delen. Kijk gerust even op mijn pagina en die van mijn busjes en hopelijk tot bij jouw volgende boeking! * Agenda wordt regelmatig bijgewerkt.

Response rate100 %
Rented out1169x

336 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Yuri Dec 10, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Theo Dec 10, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Goede wagen, betrouwbaar en veilig. Zeer makkelijk voor vervoeren van diverse goederen. Communicatie en duidelijk zeer goed! Ik kom zeker terug.

Anneloes Dec 8, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto, prima voor vervoer van een meubelstuk! Inclusief handige verhuisdekens. Snelle reactie van de verhuurder ook.

Iris Nov 30, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima in orde. Goede communicatie!

Tiaan Nov 29, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Mercedes Vito

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 34,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen Grand C4 Picasso

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)