Mercedes 207d from Lex

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Haarlem 1x rented out Owner

Rental by Lex

Owner

About the car

Ze is al 44 lentes oud, maar voorzien van alle nodige gemakken en goed onderhouden: – keukentje met gasstel, water en koelkast (220V) en keukengerei – stoelen met gordels voor 4 personen – 2 slaapplaatsen in de bus, en met een tentje ook geschikt voor 4 personen – zonneluifel – veel kastruimte – inventaris – tafel en stoelen voor buiten – radio met bluetooth – 2 dakramen – trekhaak voor fietsenrek (fietsenrek evt. bij te huren) – extra koelbox (12V en 110V/220V) – stroomkabel en verloopstukken – geschikt voor standaard rijbewijs B – en verder is eigenlijk alles aan boord wat je nodig hebt bij het kamperen Je kunt met z'n 2-en – of als gezin – heel goed op pad met onze bus. Het is natuurlijk wel een oud model, dus je moet van avontuur houden. Hij is voorzien van alles wat je nodig hebt en hij rijdt als een zonnetje! Beschouw het als een grote luxe tent op wielen ;-) De bus is origineel door Westfalia ingericht. Alles is dus heel handig uitgedacht en degelijk vervaardigd. Het formaat van de bus is groot genoeg om er in te kunnen staan en comfortabel mee op vakantie te gaan. En het is ook klein genoeg om een dorpje in te kunnen rijden en op een gewone parkeerplaats te staan. Voor vertrek vertellen we je graag hoe alles precies werkt en mocht er onderweg iets niet duidelijk zijn, dan kun je altijd even bellen. Haal- en brengtijden in overleg, maar uitgangspunt is ophalen na 16u en terugbrengen voor 12u. In de schoolvakanties verhuren wij alleen hele weken. (Als je Lynz bedrijfsmatig wilt gebruiken, bijvoorbeeld als ‘model’ in een photoshoot of video gelden in overleg andere afspraken)

Good to know
Diesel
Manual
4 seats
Year of manufacture 1980
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

– keukentje met gasstel, water en koelkast (220V) en keukengerei – stoelen met gordels voor 4 personen – 2 slaapplaatsen in de bus, en met een tentje ook geschikt voor 4 personen – zonneluifel – veel kastruimte – inventaris – tafel en stoelen voor buiten – radio met bluetooth – 2 dakramen – trekhaak voor fietsenrek (fietsenrek evt. bij te huren à €4/dag) – extra koelbox (12V en 110V/220V) – stroomkabel en verloopstukken – geschikt voor standaard rijbewijs B – en verder is eigenlijk alles aan boord wat je nodig hebt bij het kamperen

Car location

Hi, I am Lex

Verified userMember since May 28, 2018

Owner

Ik woon met m'n gezin in Haarlem. De liefde voor auto’s en reizen heb ik al van huis uit meegekregen. Met onze bus zijn we al op veel plaatsen in Europa geweest. Toch kunnen veel meer mensen plezier hebben van Lynz en daarom staat ze op SnappCar. Als we met het hele gezin op pad gaan, gaan we met onze Citroën CX Familiale. Die biedt plaats aan 7 personen. We gebruiken lang niet elke week en stellen hem graag via SnappCar beschikbaar aan anderen.

Rented out4x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Master

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 49,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 49,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Saab 9-5 Estate

€ 43,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)