Lada Niva from Jorrit

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Groningen 1x rented out Owner

Rental by Jorrit

Owner

About the car

Lada Niva 4 x 4 met daktent. Wie kent deze onsterfelijke klassieker niet? Met meer dan 530.000 exporten en fanclubs over de hele wereld, is het geen wonder dat de Lada Niva vandaag de dag nog steeds in productie is. Dankzij zijn lichtgewicht en toch duurzame constructie is deze 4WD in zakformaat op meer extreme plaatsen geweest dan de meeste mensen in hun leven - in 1988 bereikte hij het basiskamp van de Mount Everest, in 1990 werd hij de eerste auto op Antarctica, en in 1998 klom hij tot een hoogte van 5726 meter boven de zeespiegel op het Tibetaanse plateau in de Himalaya. De Niva behoort tot een bijzondere categorie auto’s, die tot op heden bijna ongewijzigd worden gebouwd. Een lichtgewicht (Nét een ton) unibody, fulltime 4WD, een vergrendelbaar centraal differentieel, onafhankelijke gasgevulde schokdempers en hoge/lage gearing. Deze 4 x 4 versie met 1.7 liter motor wijkt in heel weinig af van de eerstgebouwde Niva, stoer en capabel in zijn voorkomen met een schattige knipoog. Misschien ga jij er niet direct mee naar Antarctica, maar deze 4 x 4 draait zijn hand niet om voor stevig terrein en indrukkwekkende hellingen. Van Noorwegen, Schotland of Terschelling, de Niva brengt je overal waar jij heen wil. Om je maximaal comfort te bieden terwijl je de wildernis verkent komt de auto inclusief een royale daktent met matras, onderlaken en complete camping uitrusting: een buitenkeuken met gasstel, pannenset, barbecue, bestek, servies, picknickmand, koelbox, tafel, stoelen, tarp, windscherm, buitenttapijt, sfeerverlichting, camping stekker, haspel en zelfs een verrekijker/telescoop zodat je op en top van de ongerepte natuur kan genieten. (Zie foto.) Naast dé ultieme auto voor off-road vakanties is de Niva ook erg geschikt om mee naar festivals, schiereilanden en uiteraard campings door heel Europa te gaan. De auto is per dag, weekend, midweek of langer te huur. (Toch naar Antarctica?)

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2007
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Daktent, een buitenkeuken met gasstel, pannenset, barbecue, bestek, servies, picknickmand, koelbox, tafel, stoelen, tarp, windscherm, buitenttapijt, sfeerverlichting, camping stekker, haspel en zelfs een verrekijker/telescoop

Car location

Hi, I am Jorrit

Verified userMember since Sep 1, 2017

Owner

Hi, Ik ben Jorrit, 25 jaar en woon en studeer in de stad Groningen. Mijn rode Kever uit 1972 is een van mijn grootste passies. Ontzettend gaaf vind ik het om deze met meer mensen te kunnen delen!

Response rate50 %
Rented out105x
Response time 22 Hours

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Audi TT

€ 82,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Seat Ibiza

€ 75,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )