user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Jorrit's auto's

User car

Mercedes-Benz SL-klasse

€ 165,00 per dag

User car

Volkswagen Kever Cabriolet

€ 150,00 per dag

Hoi, ik ben Jorrit

(*) (*) (*) (*) (*)
Hi, Ik ben Jorrit, 22 jaar en woon en studeer in de stad Groningen. Mijn rode kever uit 1972 is een van mijn grootste passies. Het lijkt me ontzettend gaaf om deze dan ook met meer mensen te kunnen delen!
  • Lid sinds 1 sep. 2017
  •  Groningen
  • 0x gehuurd
  • 37x verhuurd

Sietkse A

(*) (*) (*) (*) (*)

Een hele mooie trouwdag gehad in deze auto! En alleen maar complimenten over deze toffe auto! Contact met verhuurder was ook super! Een aanrader!


kj

(*) (*) (*) (*) (*)

Goede en nette verhuurder. Top communicatie en betrouwbaar. Afspraken zijn snel gemaakt, en de auto is in goede staat.


Bob

(*) (*) (*) (*) (*)

Erg goede ervaring! Erg vriendelijk en Jorrit was makkelijk in het gebruik van de auto. Gaan we vaker doen


Rene versteeg

(*) (*) (*) (*) (*)

Ik had de kever gehuurd om mijn bruid te verrassen. Dit is zeker gelukt wat een entree was het. En bovenal wat een bekijks hebben we gehad onderweg. Wat het helemaal af maakte was het weer heerlijk met de top down kunnen rijden. Jorrit is een fijne verhuurder die veel liefde aan zijn auto geeft en dat was te zien. Het is zeker een aanrader als je van klassieke auto’s houdt. Nogmaals gaat onze dank uit naar Jorrit die onze dag speciaal gemaakt heeft. Rene enMariska


Rianne

(*) (*) (*) (*) ( )

Wauw! Wat een fantastisch mooie auto. Ik heb hem als verrassing gehuurd voor de bruiloft van vrienden. Jorrit is een verhuurder zoals je ze wilt: vriendelijk, eerlijk en meedenkend! Haal hem wel op tijd op om even te oefenen, want het rijden erin gaat als een echte oldtimer, ietwat lastig. Voor ‘kleine’ mensen is hij niet echt geschikt, de stoel kan niet naar voren waardoor je moeilijk de koppeling helemaal kan intrappen. Maar wil je een pronkstuk hebben op je huwelijk of ander feestje: boek deze auto!