Citroen Berlingo from Colette

(*) (*) (*) (*) (*) 328 reviews Haarlem 487x rented out Owner

Rental by Colette

Owner

About the car

De winterbanden zitten er weer op. Je krijgt € 5,00 KORTING omdat ik SUPER verhuurder ben. Is het je 1e keer dan krijg je nog eens 5 Euro korting als je deze link invoert: https://snappcar.nl/referral/11384. Als je langer dan 2 dagen boekt, krijg je ook nog korting. Mijn Citroen Berlingo 2.0 hdi 800 rijdt als een leeuw. De Berlingo wordt goed onderhouden. Je kunt hier gratis parkeren. De achterbak is 168 diep, 132 br. en 114 hg. Binnen de wielkasten 119 breed. De rechter voorstoel kan plat zodat daar ook nog ruimte is. Dan wordt de diepte 2.00 en tussen de chauffeursstoel en de deur is er ca. 77 cm ruimte, als het schuin wordt geplaatst is de ruimte meer. Er zijn spanbanden en touwtjes aanwezig. Voor huurders die naar het buitenland willen rijden, check de milieu zones die gelden in grote steden. Mijn busje is uit 2006. Dit voorkomt boetes. In NL is het geen probleem t/m 2025. Puntje van aandacht: ik verhuur alleen aan huurders met foto en ingevuld profiel en liefst met goede reviews! Maar als het je eerste keer is dan heb je nog geen reviews, dat snap ik. Maar, maak dan ook even de extra stap om je bekend te maken. Het gaat allemaal over vertrouwen, dat is belangrijk. Ik wil graag leuke mensen ontmoeten. Na het huren; als je een review wilt achterlaten, schrijf dan ook iets in plaats van alleen sterren achter te laten. Maak het persoonlijk! Alvast bedankt, groetjes, Colette

Good to know
Diesel
Manual
2 seats
Year of manufacture 2006
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Radio, USB lader. Dakrails en wit kenteken op aanvraag. De trekhaak heeft een 13-polige contactdoos. Voor een aanhangwagen heb je een 7-polige verloopstekker nodig.

Car location

Hi, I am Colette

Verified userMember since Mar 16, 2013

Owner

Hallo huurders! Ik verhuur mijn Berlingo met veel plezier. Bel me als hij dicht staat, ik ben flexibel in mijn eigen gebruik. 06-55592672. Ik vind het wel belangrijk dat je zelf een foto plaatst en je profiel aanvult als je mijn busje wilt huren. Goede reviews zijn een pre! Als je een review wilt achterlaten, schrijf dan ook een persoonlijke noot en laat niet alleen het aantal sterren achter. Alvast bedankt! Voor huurders die naar het buitenland willen rijden, check de milieu zones die gelden in grote steden. Mijn busje is uit 2006. Dit voorkomt boetes. In NL is het geen probleem t/m 2025. Ik werk als zelfstandig reisadviseur en organizer en mijn busje is gewoon af en toe handig maar staat vaak stil. Tot gauw! Groetjes, Colette

Response rate100 %
Rented out834x

328 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Razvan-Eugeniu Dec 5, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Colette was very helpful and nice throughout the entire reservation. Both check-in and out were very smooth. Highly recommend! Thank you!

Christin Dec 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige auto, rijdt fantastisch en is zo ruim van binnen. Colette heeft alles tot in de puntjes geregeld; zal altijd weer huren.

Rob Nov 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
very friendly and helpful!

Bobby Nov 8, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijke verhuurder die snel reageert

Pedro Nov 5, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijn contact, snelle reactie en een super auto!

Dacia Duster

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Clio 1.2

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes-Benz Vito

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)