Verdienen met SnappCar

car generating money

Laat je auto het werk voor je doen

Met SnappCar Private Lease krijg je een auto voor een vaste termijn en een vast bedrag per maand. Flexibiliteit voor een scherpe prijs. En het maandbedrag is inclusief onderhoud, reparaties, Allrisk verzekering en wegenbelasting. Maar het grootste voordeel is dat je extra inkomsten krijgt door je leaseauto via SnappCar te verhuren.

Zo kunnen anderen jouw auto huren, en verdien jij met je leaseauto. De beste 25% van onze verhuurders verdient zelfs meer dan €350,- per maand!

Hoeveel je gaat verdienen hangt van een aantal factoren af, waaronder:

  • SnappCar Keyless
  • Het type auto
  • Vraag en aanbod in je regio
  • De beschikbaarheid (en andere instellingen) van je auto

Zie hieronder voor uitgebreide informatie en de nodige feitjes over verdienen op SnappCar.


SnappCar Keyless

We raden je altijd aan om SnappCar Keyless te nemen. Met deze technologie kunnen jouw huurders je auto met de App openen – wel zo makkelijk! Vanwege het gemak zijn auto’s met Keyless vele malen populairder bij huurders. Dit betekent dat jij dus meer huurverzoeken zal krijgen, en dus meer verdiensten.

Wat feiten over Keyless:

  • De gemiddelde Keyless auto levert €220,- per maand op
  • Dat is ruim 5x zoveel als een auto zonder Keyless!
  • De beste 25% verdient zelfs meer dan €350,-
  • Keyless auto’s worden gemiddeld zo’n 10 dagen per maand verhuurd
  • Een Keyless-kastje in je auto verdient zichzelf dus zo terug!

Het type auto

Hoe groter of luxer de auto, hoe hoger de prijs die huurders ervoor willen betalen. Tegelijkertijd wordt met name het B-segment (grote stadsauto’s) net wat vaker verhuurd. Hieronder kan je zien wat de verschillende type auto’s met Keyless opbrengen. We zijn uitgegaan van de gemiddeldes voor alle auto’s in de genoemde categorie die uitgerust zijn met Keyless.

Average car earnings

* Het aantal verhuurdagen zijn het aantal dagen in de maand dat de auto (deels) was verhuurd. Dit kan dus de hele dag zijn, of maar een paar uurtjes.


Vraag en aanbod in je regio

SnappCar heeft huurders en verhuurders in het hele land, maar de balans tussen vraag en aanbod verschilt wel per regio. Over het algemeen zijn auto’s in grote steden populairder, maar er zijn meer dan genoeg uitzonderingen. Benieuwd naar het aanbod in jouw stad? Kijk eens in ons stedenoverzicht, en ontdek hoeveel auto’s er in jouw stad staan en hoe vaak die worden verhuurd!

 


 

De beschikbaarheid en andere instellingen van je auto

Computer scheerm met instellingen van je auto

Hoe vaker jouw auto beschikbaar is, hoe meer je zal verhuren. Als je de auto zelf bijna iedere dag gaat gebruiken, ga je er natuurlijk niet zoveel mee verdienen. Ook goed om te weten is dat weekenddagen en aaneengesloten periodes voor huurders aantrekkelijker zijn dan af en toe een losse doordeweekse dag.

Wil jij een kijkje nemen bij ons Private Lease aanbod? Kijk ook eens naar onze Private Lease occasions.


Copyright © SnappCar 2024