Onze partners voor ons unieke concept

De populariteit rondom private lease was al langer bekend. Je hoeft er namelijk geen onnodig groot geldbedrag voor neer te leggen en het is zeer gemakkelijk. Anders dan met je eigen auto is dat er bepaalde voorwaarden zijn, waaronder dat je je private lease auto niet mag onderverhuren. Bij SnappCar Private Lease zit dat net wat anders. SnappCar Private Lease biedt in samenwerking met Justlease en DirectLease een mooi en scherp geprijsd aanbod aan. Deze samenwerkingen maken het mogelijk dat jij je private leaseauto kunt delen op het autodeelplatform van SnappCar.

 

Wat is SnappCar

Allereerst is het goed om te weten wat SnappCar is. SnappCar is een autodeelplatform dat gebaseerd is op peer-to-peer autodelen.

Dit betekent dat jij je auto kan delen met jouw buurtgenoten, of, als je geen auto hebt, je een auto kan huren van je buurtgenoten.

SnappCar is opgericht omdat er in Nederland een groot aantal auto’s zijn die het grootste gedeelte van de dag enkel stilstaan. Door auto’s te gaan delen zorgen we ervoor dat auto’s efficiënter in gebruik worden genomen, wat ertoe leidt dat er minder CO2 uitstoot is, minder parkeerplekken nodig zijn en de wegen minder druk zijn. Ben je benieuwd waar SnappCar nog meer voor staat en wat wij tot nog toe allemaal bereikt hebben? Aarzel dan niet en neem eens een kijkje op onze missie pagina!

 

Samenwerkingen met Justlease en DirectLease

Door de samenwerking tussen SnappCar Private Lease en Justlease en DirectLease is het mogelijk om een groot aanbod relevante auto’s aan te bieden. Beiden leasemaatschappijen leveren auto’s aan die jij kan leasen. Daarnaast kunnen we met beiden partijen mooie aanbiedingen leveren, waarin we grote kilometer bundels goedkoop kunnen aanbieden. Door de grotere kilometer bundels is het makkelijker voor jou om je auto zorgeloos te delen. Wanneer je een auto private least via SnappCar, sta je onder contract bij een van de leasemaatschappijen. SnappCar is hierbij een tussenpersoon.

 

In principe is de dienst die Justlease en DirectLease hetzelfde. Er zit enkel een klein verschil in. Via Justlease kun je een auto leasen of short leasen, leasen voor een kortere periode, voor drie, zes of negen maanden. Het mooie hiervan is dat je hierbij geen BKR registratie krijgt, gunstig is voor als je een hypotheek wil gaan aanvragen. Via DirectLease is het mogelijk om een auto wat goedkoper voor een langere periode te leasen.

 

Ons unieke concept

Het is geheel vrijwillig, maar zoals eerder genoemd, de samenwerkingen tussen SnappCar Private Lease en Justlease en DirectLease geeft jou de mogelijkheid om jouw private leaseauto te delen via het autodeelplatform van SnappCar. Zo heb je, wanneer je hem nodig hebt, een auto voor de deur staan zonder een groot aankoopbedrag ervoor neer te hebben gelegd, waar je ook nog lekker op kan verdienen door hem te delen. Op deze manier kan je een deel van je leasekosten terugverdienen! 

 

Het aanvraagproces

Als je helemaal warm bent geworden van SnappCar Private Lease, kun je de aanvraagprocedure van start laten gaan! Je dient dan een belafspraak te maken met de leasemaatschappij. Tijdens de belafspraak kan je al je vragen stellen die je hebt. Achterwaarts ontvang je een vrijblijvende offerte in je inbox. Wanneer je al je gegevens door hebt gezet naar de leasemaatschappij, zullen zij er alles aan doen om jouw private leaseauto zo snel mogelijk gereed te maken zodat jij deze kan ophalen. De private leaseauto’s worden uitgeleverd bij een dealer die het dichts mogelijk bij jou in de buurt zit. Vaak gebeurd dit bij van Mossel, omdat zij door heel het land zitten. Hierdoor kan jij je private leaseauto gemakkelijk ophalen! De aanvraagprocedure duurt gemiddeld vier weken. Vanaf dan, of je hem wel of niet deelt op ons autodeelplatform, kan je heerlijk genieten van je private leaseauto! Het mooiste zou natuurlijk zijn als je hem zou delen, want wie zou nou niet lekker willen bijverdienen?


Copyright © SnappCar 2024