Private lease occasion

Occasion Private Lease

Een auto is een kostbare aanschaf, de kosten kunnen hoog oplopen als je er direct een koopt. Private lease is in dit geval een mooie oplossing. Tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat een private lease occasion te verkrijgen is. Door de aanschaf van een private lease occasion kun je besparen op de kosten. Bij SnappCar kun je er zelfs geld mee verdienen! SnappCar levert enkel occasions van hoge kwaliteit, waardoor jij met een gerust gevoel op pad gaat met je nieuwe auto.  

 

Wanneer een private lease occasion?

Een private lease occasion is het leasen van een tweedehands auto. Het is niet onder te verdelen in graadmeters wanneer je voor een occasion moet kiezen. Wel zijn er belangrijke punten te benoemen waarop mensen hun keuze maken. Een tweedehands private lease wordt namelijk om verschillende, belangrijke redenen gekozen. Twee van deze veelvoorkomende redenen nemen we kort met je door, zodat we je kunnen helpen met het maken van de keuze.

 

Goedkoop private leasen

Een private lease met een tweedehands auto is een betaalbaardere vorm dan met een nieuwe auto. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat deze auto niet nieuw uit de fabriek komt rollen. Dat doet echter niets af van de kwaliteit van de auto, omdat SnappCar enkel occasions aanbiedt van de hoogste kwaliteit.

Daarbij is een goedkope private lease aantrekkelijk, vooral als je bijvoorbeeld niet veel met de auto weggaat. Een nieuwe private lease is in dit geval vaak zonde van het geld, vooral als het voor jou vooral van belang is dat de auto je van A naar B brengt. Ook is het een prettige optie wanneer weinig waarde hecht aan het type auto dat je rijdt, zo kun je dubbel profiteren van de aanschaf van een goedkope private lease. 

 

Duurzaam omgaan met auto’s

Misschien zie je het veel om je heen of doe je het zelf ook steeds meer; een nieuw leven geven aan materialen en spullen (die het altijd nog prima deden!). Ook dit kan een belangrijke reden zijn om een private lease occasion aan te schaffen. Er zijn zoveel voertuigen die nog uitstekend werken, waarom zou je dan gaan voor een gloednieuw exemplaar? 

Door hierin deze keuze te maken, draag ook jij een steentje bij aan het veranderende klimaat. Voor iedere nieuwe auto die gemaakt wordt, zijn er allerlei grondstoffen nodig om deze te kunnen produceren. Hoe meer mensen een occasion kiezen, hoe minder nieuwe auto’s geproduceerd hoeven te worden. 

Het rijden van een occasion is SnappCar’s favoriete keuze. Wij vinden het belangrijk om het snel veranderende klimaat serieus te nemen en bij te kunnen dragen aan duurzame oplossingen. Onze missie is dan ook: minder auto’s door slimmer gebruik. Door het voor onze klanten mogelijk te maken een occasion te leasen én deze te mogen verhuren, maken wij het leasen van een occasion leuk en aantrekkelijk!

 

Wat zoek jij in een private lease auto?

Om zeker te zijn van de aanschaf van de juiste private lease occasion is het een goed idee om jouw eisen en wensen op een rijtje te zetten. De volgende vragen zijn daarbij handig om te kunnen beantwoorden: Wat voor type auto zoek je, heb je veel ruimte nodig en kies je voor een gezinsauto? Misschien heb je weinig ruimte nodig en rij je liever in een kleine stadsauto om gemakkelijk op pad te kunnen. 

Neem ook de kilometers mee in je oriëntatie, zet bijvoorbeeld op een rijtje hoeveel kilometers je rijdt in een jaar. Dit zijn relevante gegevens om mee te nemen in de keuze van de auto die je aanschaft, omdat dit het verschil kan maken in de auto die je kiest.

Al deze informatie vormen de input om een weloverwogen keuze te maken in het type leaseauto dat je wil kiezen. Door goed voorbereid van start te gaan, maak je het jezelf gemakkelijker om de juiste auto te kiezen. De keuzes in auto’s is groot en varieert regelmatig, dan is het dus wel zo fijn om het af te kunnen kaderen. Hiervoor kun je gelukkig ook ons handige filtersysteem gebruiken!

 

Hoe kies ik de juiste kilometerbundel?

Een vraag waar veel mensen tegen aanlopen. Want hoe schat je dit nou in? Bij SnappCar kan het twee kanten op binnen je berekening. Dit heeft er mede mee te maken of je wel of geen gebruik gaat maken van SnappCar Keyless.

Gaan er namelijk ook huurders in je auto rijden, dan is het van belang dat je ook deze kilometers meetelt. Bij reguliere auto’s wordt er dan zo’n 5.000KM per jaar door huurders gereden in je auto. Kies je voor SnappCar Keyless, dan is dit rond de 12.000KM per jaar. 

Vergeet niet dat je hierover uiteraard huurinkomsten ontvangt! Uiteindelijk verdien je dus over het verhuren van je auto, dit zul je verder niet merken in het gekozen aantal kilometers. Bovendien dragen deze verdiensten ook weer bij aan de hoogte van je maandelijkse lease kosten; door het verhuren van je auto blijft er vaak nog maar een klein bedrag over wat je die maand moet betalen voor je lease auto.

Daarnaast maak je een berekening van je eigen verwachte kilometers per jaar. Tel dit bij elkaar op en je hebt een redelijke inschatting van het aantal kilometers dat je per jaar nodig hebt!

Het is uiteraard mogelijk om vooraf al te kiezen voor een ruimere kilometerbundel. Dit kan fijn zijn om er zeker van te zijn dat je er niet over de bundel heen gaat en dus niet hoeft bij te betalen aan het einde van het jaar.

Kies je liever toch een kleinere bundel en blijkt het aan het einde van het jaar dat je meer kilometers buiten je bundel hebt gereden? Dan betaal je aan het einde van het jaar of bij het inleveren van de auto de extra gereden kilometers af. De bedragen verschillen per auto, maar liggen vaak tussen de 5 en 10 cent per kilometer. Wil je weten wat de kilometerkosten zijn voor een specifieke auto? Kijk dan op de pagina van dit model op onze website, daar staat meer informatie over de kosten per kilometer van het model waar jij naar op zoek bent.

 

Auto’s private lease occasion

Wij vinden het belangrijk om verschillende modellen aan private lease occasions aan te bieden. Zo kunnen wij blijven voldoen aan de wensen van veel mensen die op zoek zijn naar een private lease. Ons aanbod varieert en we zijn constant druk om nieuwe occasion modellen toe te kunnen voegen aan de website. Onze missie is om het mogelijk te maken dat er minder nieuwe auto’s nodig zijn, zo kunnen we met elkaar zorgen voor een duurzamere vorm van autorijden. Het leasen van een occasion is hier een waardevolle oplossing in, waar SnappCar graag in blijft investeren en vernieuwen. We willen graag zo veel mogelijk mensen blij kunnen maken met een private lease occasion die voldoet aan hun wensen. Houd het aanbod dus scherp in de gaten!

 

Fiat 500 Private lease 

De Fiat 500 Private Lease is een hippe en compacte stadsauto. Met dit populaire voertuig rijdt je in stijl rond. De Fiat 500 is een klassieker die zich steeds verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en zich dus ook steeds verder blijft ontwikkelen. Je rijdt in deze auto rond, voorzien van allerlei fijne gemakken. Zo verbind je gemakkelijk je telefoon door middel van Android Auto of Apple Carplay. Niet gek dat deze auto één van de grootste favorieten is bij SnappCar! Gelukkig is deze weer bij ons terug en is hij dus weer aan te schaffen via onze website. 

 

Peugeot 208 Private Lease

Op zoek naar een solide auto, met veel kracht? De Peugeot 208 Private Lease occasion maakt het ondanks zijn compacte formaat makkelijk om met een beetje pit rond te kunnen rijden. Ideaal als je veel op de snelweg te vinden bent, maar liever geen al te grote auto wilt. Ook maak je bij deze auto gebruik van Android Auto of Apple Carplay, waardoor je in de auto veilig in verbinding staat met inkomende oproepen of je favoriete muziek.

 

Citroën C1 Private Lease

Ben je op zoek naar een compacte gezinsauto met genoeg ruimte en geschikt om lange afstanden mee te rijden? De Citroën C1 Private Lease occasion voldoet aan dit lijstje! De auto heeft plaats voor 4 volwassenen. Ook voor reizen naar het buitenland voldoet deze auto aan de eisen voor een prettige rit. Door de ingebouwde cruise control, airco en all-weather banden staat de Citroen C1 in alle seizoenen garant voor een prettige reis! 

 

Aanschaf private lease occasion

Met welke reden je ook een private lease occasion wilt aanschaffen, SnappCar maakt het mogelijk om voordelig te starten met leasen. Heb je de auto gevonden waar je naar zocht? Dan vul je gemakkelijk de benodigde informatie in om te bepalen wat het maandbedrag zal zijn. Dit hangt af van:

  • De leaseperiode
  • Kilometers per jaar
  • Kleur van de auto 

Door onze aantrekkelijke formule haal je het best mogelijke uit het leasecontract. Je betaalt de laagste prijs en bent All Risk verzekerd. Daarbovenop kun je zelfs geld verdienen met je lease auto door middel van SnappCar Keyless, tot wel €350 per maand! Hoe dit zit, leggen we je hieronder uit.

 

SnappCar Keyless

Door middel van SnappCar Keyless maak je het mogelijk om jouw auto te verhuren. Door middel van inbouw apparatuur is jouw auto door medegebruikers van Keyless te huren. Kies je ervoor om je auto te huur beschikbaar te stellen, dan is SnappCar Keyless de ideale uitkomst! Je kiest zelf op welk moment jouw auto geleend mag worden en er is geen sleuteloverdracht meer nodig. Hierdoor maken we het jou zo makkelijk mogelijk om gebruik te kunnen maken van het verhuursysteem.

Wist je dat hierdoor je maandelijkse leasekosten drastisch kunnen dalen? Stel je voor: nog maar een bedrag van 50,- per maand betalen, of zelfs winst maken doordat je gebruik maakt van Keyless. Zo maken wij het leasen van een auto aantrekkelijk bij SnappCar!

 

Vragen over private lease

Zijn er nog vragen waar we je verder mee kunnen helpen? Bij onze veelgestelde vragen (zie onderaan de pagina) behandelen wij de meest voorkomende vragen die wellicht het antwoord geven.


Copyright © SnappCar 2024