Meer weten

Lees hier verhalen van SnappCar Private Lease gebruikers, die graag hun ervaringen delen:
Waarom is Simonne gaan leasen?

Simonne is al ruim 2,5 jaar lid van onze community en houdt wel van duurzaamheid. Een tijdje geleden dacht Simonne dat ze eigenlijk wel zonder auto kon, omdat ze veel het OV gebruikte. Toch zijn  sommige plekken nog lastig te bereiken met het OV. Daarom besloot ze om af en toe een auto te huren via SnappCar. “Ik deed dat zo één of twee keer per maand!”, vertelt ze. Om later een leaseauto aan te schaffen om de deeleconomie te stimuleren.

Hoe is dat proces voor jou gegaan voordat je ging leasen?

Omdat ik al vaker een auto huurde via SnappCar heb ik verschillende auto’s kunnen uitproberen. De Fiat 500 vond ik wel een van de fijnste auto’s. Daarom lease ik sinds kort ook een Fiat 500, die ik ondertussen regelmatig verhuur via het platform.

Hoeveel keer heb je, je auto tot nu toe verhuurd via SnappCar?

27 keer

Waarom ben je eigenlijk gaan leasen?

De trigger voor mij om een auto te gaan leasen kwam eigenlijk door de corona crisis. Door de corona crisis is het OV wat lastiger, dus ik dacht het is misschien wel tijd om zelf een auto aan te schaffen en te gaan verhuren. Natuurlijk heb ik ook overwogen om een eigen auto aan te schaffen in plaats van te leasen. Maar, het is een grote aanschaf en toch weer meer CO2 uitstoot want je pakt makkelijker je eigen auto als je die hebt. Dus dat was de drempel die mij ervan weerhield. Met mijn lease auto zorg ik ook voor CO2-uitstoot, maar door hem te delen hoop ik dat andere mensen geen auto kopen en mijn Fiat 500 kunnen gebruiken.

Toen ik de optie kreeg om mijn auto te laten bestickeren, twijfelde ik geen seconde. Ik zei ‘’Ja doe maar’’, want zo promoot je natuurlijk ook de deeleconomie! Daarnaast vind ik het een hartstikke leuk en opvallend logo.

Simonne met haar Private Lease autoDat anderen je auto gebruiken, vind je dat lastig?:

Nee, helemaal niet. Ik hecht niet heel veel waarde aan eigen bezit, ook niet aan auto’s. Het is slechts een gebruiksvoorwerp. Ik vind het fijn dat veel mensen gebruik kunnen maken van een auto, want ik maak er zelf te weinig gebruik van. Daarmee hoop ik ook het autodelen te stimuleren en dat het de toekomst wordt. Want ik ben wel voor meer groen op straat en minder parkeerplekken. Een parkje vlakbij mijn woning zou ik stiekem best leuk vinden!

Waaraan moest je wennen nu je, je auto verhuurd?:

Dat ik hem weer startklaar moet achterlaten nadat ik mijn auto zelf heb gebruikt, zodat als iemand hem wilt huren hij ready-to-go is.


Copyright © SnappCar 2024