Private lease goedkoop, hoe zit dat?

Goedkope Private Lease

Het rijden van een private lease is goedkoop bij SnappCar. Omdat wij het mogelijk maken je lease auto te verhuren, zijn wij de goedkoopste partij om je auto bij te leasen! Door onze formule maken wij het mogelijk de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo kan het zijn dat je maar 50,- per maand betaalt of zelfs winst maakt! Lease je bij ons, dan is er voor jou dus de mogelijkheid om gebruik te maken van onze voordelen.

Of je nou kiest voor een nieuwe- of private lease occasion, de voordelen blijven hetzelfde. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor ieders wens een passende oplossing kunnen bieden.

 

Waarom kiezen voor goedkoop leasen?

Waarom meer betalen dan nodig is? Door over te gaan op een goedkope private lease bij SnappCar bespaar je op de maandelijkse kosten en hou je meer geld over voor andere dingen. Je betaalt namelijk één vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en verzekering. 

Daarnaast help je ook de wereld een beetje, je maakt een positieve impact op je omgeving! Bekijk het private lease aanbod van SnappCar en plan direct een belafspraak met een van onze leasepartners!

 

Geld verdienen met je lease auto

Een auto leasen én geld verdienen? SnappCar maakt het mogelijk! Lang niet iedere autobezitter maakt dagelijks meerdere uren gebruik van de auto. In veel gevallen staat de auto zelfs 23(!) uur per dag stil. Zonde!

Gebruik vinden we bij SnappCar belangrijker dan bezit. Met het oog op het het klimaat en duurzaamheid maakt SnappCar het mogelijk om je auto te verhuren. Hierdoor verdien jij wat bij met de lease auto en dragen we bij aan een duurzamere vorm van het verkeer. 

Wij doen dit door middel van SnappCar Keyless. Keyless maakt het mogelijk om op afstand je auto te verhuren. Zo is een onhandige sleuteloverdracht niet meer nodig en kan een huurder via de app de auto openen en sluiten! Bovendien brengt de huurder je auto bijgetankt weer terug. 

 

Kia Picanto Private Lease (occasion, goedkoop)

Een zuinig en compact model. Met de Toyota Aygo rijdt je met weinig kosten door je stad heen. Hij verbruikt namelijk maar 1 liter op 27 km! Als een van onze goedkoopste is de Peugeot 108 Private Lease een van de favorieten. Logisch, want het is een een pareltje in ons aanbod! 

 

Fiat 500 Private Lease (nieuw, goedkoop)

De tweedehands Fiat 500 Private Lease is een betaalbaar lease model, geschikt om lekker in rond te rijden, even te cruisen met de ingebouwde cruise control. De Fiat 500 is voorzien van allerlei moderne snufjes, waaronder bluetooth en Android & Apple Carplay. 

 

Starten met een goedkope private lease

Nadat je een geschikte auto hebt gevonden, maak je een keuze voor de leaseperiode, kilometers per jaar en de kleur van de auto. Vervolgens heb je nog de keuze om Keyless toe te voegen. Heb je ook nog 6 of meer schadevrije jaren? Dan ontvang je bij auto’s via JustLease ook een korting van grofweg €15 per maand! 

Als laatste vul je een aantal persoonlijke gegevens in. Na het versturen wordt de aanvraag opgevolgd door de lease partij die de auto zal leveren. Bij SnappCar werken we samen met JustLease en DirectLease.


Copyright © SnappCar 2024