Onze Showroom

Welkom bij onze SnappCar Private Lease Showroom. Kies hier de leaseauto die het beste bij jou past. Je kunt de filters gebruiken om jouw voorkeur aan te geven. SnappCar Private Lease biedt je alle vrijheid van een gewone private lease met het extra voordeel dat je jouw leaseauto via SnappCar mag verhuren. Dat betekent extra maandelijkse inkomsten! Alle auto’s zijn inclusief Allrisk verzekering, onderhoud en reparaties, en wegenbelasting. Veel plezier met kiezen.

 

Een aantal tevreden Snappers

Die natuurlijk allemaal zo groen mogelijk rijden!
Ik heb tijdens mijn contract alle kosten terugverdiend door te delen.
Laura | Haarlem
Mijn auto is met Keyless vaak beschikbaar. En ik rij ook nog eens heel goedkoop.
Iwan | Den Haag
Door de private lease deal van SnappCar heeft de buurt er een leuke auto bij! En hoe cool is het om in zo'n strakke Fiat 500 te kunnen rijden!
Eric | Utrecht
De straten van Amsterdam

FAQ; Antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van SnappCar Private Lease?

Met SnappCar Private Lease bieden we aantrekkelijk geprijsde auto’s die ideaal zijn om te delen via SnappCar. Daarmee kan jij je leasekosten terugverdienen, en kunnen je buren jouw auto huren!

De voordelen van SnappCar Private Lease voor jou op een rijtje:

 • Een selectie van de populairste auto’s op het SnappCar platform
 • Scherp geprijsde auto’s, met korting op ruimere kilometerbundels
 • De meeste auto’s zijn supersnel leverbaar (vaak al binnen twee weken)
Hoeveel ga ik verdienen met het verhuren op SnappCar?

Benieuwd naar wat andere verhuurders verdienen op SnappCar? We leggen er op onze pagina ‘Alles over verdienen op SnappCar’ graag alles over uit!

Ben ik verplicht mijn auto te verhuren via SnappCar?

We hopen dat jij je auto zoveel mogelijk deelt via SnappCar, maar verhuren is niet verplicht. Eerst uitproberen? Meld dan je auto een keer aan en kijk hoe het gaat. Je blijft altijd zelf in controle: jij bepaalt wanneer en aan wie je de auto verhuurt.

Hoe werkt het met de standaard 15.000 kilometerbundel?

Als je via SnappCar een Private Lease auto aanvraagt bij één van onze partners krijg je standaard 15.000 kilometer in je bundel, omdat wij het ook belangrijk vinden dat je genoeg kilometers hebt om te kunnen delen en/of zelf te rijden.

Wanneer je een auto van Directlease kiest en bij ons op de autopagina komt, wordt je doorgestuurd naar hun website om je auto naar eigen wens samen te stellen. Je ziet in het rechtermenu gelijk dat er 12.000 kilometer in je KM bundel zit. Dit wordt ook verwerkt op de offerte.
Wanneer je direct via de website van Directlease een auto samenstelt, krijg je niet standaard de 12.000 kilometer, maar 10.000 kilometer.

Wanneer je een auto van Justlease kiest en bij ons op de autopagina komt, dan vul je het formulier in en neemt Justlease contact met je op. De extra 3000 kilometer is niet gelijk zichtbaar op de offerte, maar wordt toegevoegd aan je account wanneer je de auto geleverd krijgt. Het voordeel hiervan is dat Justlease gelijk voor de gehele looptijd de extra kilometers toevoegt. Bijvoorbeeld: je kiest een Private Lease auto met een contractduur van 24 maanden, dat betekent dat jij 6000 kilometer extra krijgt. Dit wordt na levering van je auto gelijk toegevoegd aan je account. Je kan de 6000 kilometer in 1 jaar gelijk opmaken of verdelen over 24 maanden. Aan jou de keus.

Wat krijg ik standaard voor mijn leasebedrag?

Bij al onze leasemaatschappijen zitten bijna alle maandelijkse kosten inbegrepen, zoals wegenbelasting, onderhoud en reparaties, en een schadeverzekering. Kosten voor benzine of elektriciteit zijn niet inbegrepen. Kijk per auto voor de precieze voorwaarden. Je uiteindelijke maandelijkse prijs wordt onder meer bepaald door de kilometerbundel, kleur, en eventuele andere opties die je kiest.

Welke kilometerbundel moet ik kiezen? En wat gebeurt er als ik meer kilometers gebruik?

Bij het aangaan van de leaseovereenkomst kies je voor een kilometerbundel, variërend van 12.000KM tot wel 30.000KM per jaar. Dit aantal kilometers zit dan standaard inbegrepen in je maandbedrag.

Houd er bij het kiezen van de kilometerbundel rekening mee dat ook de kilometers die huurders rijden meetellen voor de kilometerbundel. Huurders ‘verbruiken’ zo’n 5.000KM per jaar bij reguliere auto’s op SnappCar, bij Keyless auto’s zo rond de 12.000KM per jaar. Dit lijkt veel, maar hier staan natuurlijk ook huurinkomsten tegenover! Maak dus een inschatting van je eigen verwachtte gebruik, tel daar de huurkilometers bij op, en kies alvast de juiste kilometerbundel. Om het je makkelijk te maken hebben veel van onze modellen standaard al een extra ruime kilometerbundel.

Vooraf een ruimere kilometerbundel nemen is vaak de voordeligste optie als je de bundel ook echt opmaakt. Kijk je het liever eerst even aan? Dat is op zich geen probleem, dan betaal je aan het einde van het jaar (of bij inleveren van je auto) een bedrag per extra gereden kilometer aan de Leasemaatschappij. Vaak ligt dit tussen de 5 en 10 cent per kilometer. De precieze prijs kan je vinden op de autopagina op onze website.

Wat is SnappCar Keyless?

Met SnappCar Keyless kan jij je autosleutel in het dashboardkastje achterlaten en de deuren met de SnappCar App op slot doen. Jouw huurders kunnen bij de start van de boeking jouw auto met de App openen. De autosleutel halen zij uit het dashboardkastje en de boeking kan van start gaan. Zo kan jij je auto verhuren zonder de sleutel te overhandigen!

Vanwege het gemak zijn auto’s met Keyless erg populair bij huurders. Dat betekent meer huurverzoeken, en meer verdiensten voor jou!

Waarom verdienen Keyless auto's meer?

Auto’s met SnappCar Keyless zijn een stuk gewilder bij huurders, omdat zij op hun gemak de auto kunnen ophalen en afleveren en geen afspraak met je hoeven te maken. Daarnaast is de beschikbaarheid van je auto ook minder afhankelijk van je eigen schema. Jij hoeft niet thuis te wachten en de huurder hoeft niet stipt op een bepaald tijdstip voor jouw deur te staan. Wel zo makkelijk, toch?

Hoe gebruik ik het Keyless systeem als ik zelf in mijn auto rij?

Op het moment dat jij je auto zelf gebruikt, doe je de deuren gewoon op slot met je autosleutel. Kom je op vrijdagavond thuis en heb je de volgende ochtend een boeking? Dan laat je de sleutel in de auto achter en doe je de deuren met de SnappCar App op slot. Zo staat jouw auto klaar voor verhuur op zaterdagochtend!

Met wie ga ik een overeenkomst aan?

Je gaat een directe overeenkomst aan met de leasemaatschappij die de auto levert. Op de autopagina kan je zien om welke leasemaatschappij het gaat.

Als je ook voor SnappCar Keyless kiest, dan ga je hiervoor een aparte overeenkomst aan met SnappCar. De overeenkomsten zijn niet met elkaar verbonden, en je kan deze los van elkaar opzeggen (binnen de voorwaarden van de individuele overeenkomsten).

Hoe lang zit ik aan de overeenkomst vast?

Een leaseovereenkomst sluit je af voor een vaste periode van tussen de 24 en 60 maanden. Je zit in principe voor die duur aan de overeenkomst vast. Als je er eerder vanaf wil, dan kan dat sowieso vaak pas na 12 maanden, en alleen na het betalen van een afkoopsom.
Wil je toch iets meer flexibiliteit? Dan hebben beide leasemaatschappijen tegen meerprijs een optie (bij DirectLease heet dit ‘ProtectiePlan’; bij JustLease heet dit ‘Extra Flexible Optie’) waarbij je na 12 maanden gratis van het contract af kan bij bijvoorbeeld ontslag of echtscheiding. Benieuwd naar de precieze regeling? Doe een aanvraag, en stel je vraag tijdens het daaropvolgende telefoongesprek!

Is er een inkomenstoets? Krijg ik een BKR registratie?

De leasemaatschappij zal toetsen of je voldoende inkomen hebt. Hierbij kijken ze onder andere naar je maandelijkse inkomsten, en eventuele informatie uit het BKR-register. De leasemaatschappij zal je daarom vragen om een kopie van een salarisstrook, bankafschrift en rijbewijs.

Sluit je uiteindelijk een leaseovereenkomst af, dan zal deze worden geregistreerd in het BKR-register.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen voor een leasecontract?

Meer informatie over het acceptatieproces vind je op de website van de leasemaatschappij via de links hieronder. Bij iedere auto zie je welke leasemaatschappij de auto levert.

Wat is Private Lease?

Private lease is het rijden van een auto, als particulier, voor een vast bedrag per maand. Met dit maandbedrag worden de volgende kosten gedekt: 

 • Wegenbelasting
 • Onderhoud en reparaties
 • Schadeverzekering

Kosten voor benzine of elektriciteit zijn niet inbegrepen.

Wat kost Private Lease?

De kosten van private lease is per auto verschillend. Dit hangt onder andere af van:

 • De kilometerbundel
 • Kleur
 • Eventuele andere opties

Bekijk binnen ons aanbod wat de prijzen zijn per auto.

Wanneer is Private Lease aantrekkelijk?

Private lease is aantrekkelijk als je:

 • Een nieuwe auto wilt, maar niet direct het volledige bedrag wilt betalen
 • Zonder spaargeld een nieuwe auto aan wilt schaffen
 • Alles in één wilt betalen
 • Zekerheid wilt in de kosten
 • Voordeel wilt halen uit bepaalde services, zoals bij onderhoud en reparaties
Wat zijn voordelen van Private Lease?

Met SnappCar Private Lease bieden we aantrekkelijk geprijsde auto’s die ideaal zijn om te delen via SnappCar. Daarmee kan jij je leasekosten terugverdienen, en kunnen je buren jouw auto huren!

De voordelen van SnappCar Private Lease voor jou op een rijtje:

 • Verdien tot wel €350,- per maand door te verhuren op SnappCar 
 • Een selectie van de populairste auto’s op het SnappCar platform
 • Scherp geprijsde auto’s, met korting op ruimere kilometerbundels
 • De meeste auto’s zijn supersnel leverbaar (vaak al binnen twee weken)
Wat zijn nadelen van Private Lease?

Waar voordelen aan zitten, zijn ook nadelen aanwezig. Zo ook bij private leasen. Uiteraard hangt dit er vanaf hoe je de nadelen benaderd:

 • Contracten: Veranderd je situatie bijvoorbeeld in de privé- of werkomgeving? Wanneer je een private lease contract hebt, kom je hier niet zomaar onderuit. Houd hier dus rekening mee bij het afsluiten van een leasecontract.
 • Niet altijd de meest voordelige keuze: Gebruik je je auto weinig? Dan kan het zijn dat leasen duurder uitpakt dan het kopen van een auto. In dat geval is het gebruik van SnappCar Keyless een mooie uitkomst.
 • Gekort op hypotheek: Staat een nieuwe woning ook op de planning in de nabije toekomst, dan is het verstandig om goed uit te zoeken welke hypotheek je kunt krijgen en of je dit bedrag nodig hebt. Heb je namelijk een lease auto, dan wordt je gekort op de hypotheek die je kunt krijgen. Er wordt dan een bedrag, 65% van het leasebedrag, van de maandelijkse woonlasten afgehaald.

Copyright © SnappCar 2024