Volvo XC40 from Guy

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Rotterdam 0x rented out Owner

Rental by Guy

Owner

About the car

Prachtige chique zwarte metallic Volvo XC40 Hybride SUV uit april 2021, Twin Engine T5, met 30.000 km op de teller, die ik doordeweeks nauwelijks gebruik en hem daarvoor op SnappCar aanbied. Af en toe de hybride accu opladen scheelt in het benzinegebruik, hij verbruikt hierdoor 5 liter op 100 km, dat is 1 op 20. In de winter is dat 1 op 18. Het is een luxe uitvoering met aansluiting voor Apple Car Play, Iphone oplader voor passagiers en lederen bekleding. Een genot om op korte afstanden ook af en toe electrisch te rijden. Ervaring met een automaat is wel belangrijk. De pas voor het opladen krijg je gewoon mee om op te laden. Hij rijdt veel lekkerder op elektriciteit.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2021
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Telefoon oplader Iphone (ook achterin) - Apple Car Play met Spotify en whatsapp - oplaadkabel - speciale Thor koplampen - parkeercamera achter en sensoren voor - leren bekleding - verwarmd stuur - verwarmde voorstoelen - elektrische achterklep met remote control

Car location

Hi, I am Guy

Verified userMember since Oct 3, 2018

Owner

Ik ben een actieve zestiger :-) Geef al enige jaren trainingen in politieke handelsbetrekkingen, want wil een dagelijkse passie blijven hebben In vele landen en drukke steden achter het stuur gezeten, nooit schades gehad. Ik paste me snel aan het verkeer aan en veel rijervaring in andere landen loont zich. ik vind autodelen enorm praktisch en je hebt meer keuze qua modellen. Ideaal en zorgeloos.. Ik zoek hier het liefst enkele vaste huurders die deze jonge auto regelmatig huren en dat je met elkaar kunt lezen en schrijven. Mensen met alleen een initiaal (dus geen naam), geen foto en zonder enige huurervaring, behoren niet tot mijn eerste doelgroep. Ik antwoord wel op elk verzoek.

Response rate50 %
Rented out0x
Response time 5 Hours

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Vivaro

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Doblò Cargo

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes B-klasse

€ 65,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)