Volvo V70 from Andries

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Amsterdam 2x rented out Owner

Rental by Andries

Owner

About the car

Een heerlijk rijdende, comfortabele en ruime Volvo V70 met de heerlijke 5 cilinder dieselmotor. Ideaal voor ons gezin met 3 kinderen. Het gaat om een Limited Edition met veel elektrische snufjes en comfort. Verder voorzien van alle benodigdheden, oa: - navigatie - bluetooth voor carkit en audio - Isofix aansluitingen - automatische airco - open dak - xenon verlichting - cruise control - elektrische stoelen, ramen, kofferklep, spiegels - trekhaak In de tijden dat onze auto niet gebruikt wordt, kan deze gedeeld worden met anderen. LET OP: de auto staat in Naarden. Hij kan daar opgehaald worden, of hij kan naar Amsterdam-Zuid (1073 EG of een andere postcode in de directe omgeving) gebracht worden, waar de overdracht voor zowel ophalen als terugbrengen plaats kan vinden. In gezamenlijk overleg kunnen hier afspraken over gemaakt worden. Huishoudelijke regels: Je krijgt de auto afgetankt mee (bij tankstation om de hoek) waar je de auto na de huurperiode ook weer kunt aftanken alvorens deze terug te brengen. Uiteraard is de auto bij ophalen schoon en netjes, zo dient zij ook weer teruggebracht te worden. Als dit uitblijft, worden de schoonmaakkosten (a 50 euro) in rekening gebracht.

Good to know
Diesel
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2012
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

De volgende accessoires zijn er bij te huren: - fietsendrager (voor 2 (elektrische) fietsen) à 4,95 per dag - aanhangwagen à 12,50 per dag

Car location

Hi, I am Andries

Verified userMember since May 7, 2014

Owner

Ik ben een groot autoliefhebber, en voor het gezin hebben wij een mooie Volvo V70 met de mooie D3 5 cilinder diesel motor. Deze gebruiken wij niet altijd en daarom wil ik hem graag beschikbaar stellen aan anderen.

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Wouter Jul 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Renault Trafic

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 49,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 42,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Eos

€ 52,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)