Volvo Amazone van Leroy

(*) (*) (*) (*) ( ) 8 beoordelingen Haarlem 28x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Leroy

Verhuurder

Over de auto

Toen ik zelf net mijn rijbewijs had, had ik de mogelijkheid deze prachtige Amazon van mijn toenmalige schoonmoeder te kopen. Haar man, de opa van mijn zoontje, had jaren met liefde voor de auto gezorgd en het is mijn missie zo goed voor deze auto te zorgen dat de Amazon in de familie kan blijven. Het is mijn droom dat wanneer mijn zoontje 18 wordt hij de traditie kan voortzetten met deze heerlijke auto. Hier is veel liefde en onderhoud voor nodig. Daarom verhuur ik de Amazon aan mensen die hetzelfde enthousiasme voor de romantiek van deze klassieker hebben, op memorabele momenten van hun leven. Zo draagt onze Amazon zelf bij aan haar onderhoud en zorgen we er samen voor dat de auto in een goede staat blijft. Wil je de auto graag huren, bijvoorbeeld om in te trouwen in of rondom Haarlem of voor een andere gelegenheid, laat me dan in een persoonlijk bericht weten waarom je voor deze auto kiest. Hou er rekening mee dat de auto inmiddels 52 jaar oud is en dus met een gebruiksaanwijzing komt. Van tevoren lopen we daar even rustig doorheen. De auto is in goede staat maar heeft natuurijk z'n dingetjes hier en daar, vandaar op Snapcar en niet via een Fancy Schmancy concourstaat verhuurbedrijf. Het is qua gebruik prettig als de auto in de buurt van Haarlem blijft en bijvoorbeeld geen grote stukken de snelweg op hoeft. Verder zijn bloemen, linten, the whole sh'bang helemaal mogelijk om er helemaal jouw/ jullie moment van te maken <3 FAQ Yes, chauffeuren is mogelijk maar niet altijd. Stuur een berichtje en I'll let you know. Gaat iemand anders in de auto rijden? Ceremoniemeester, broer, zus, oom? Je kunt via Snappcar een extra bestuurder toevoegen: https://support.snappcar.nl/hc/nl/articles/360000577805-Extra-bestuurder-toevoegen Langer huren, eerder ophalen oid? Kan niet omdat de auto dan onverzekerd is. Geef precies de huurtijd aan. De Amazon rijdt dichtbij Haarlem, ik wil het oude beestje niet te lang de snelweg op sturen. Hou het totaal rond de 100

Handig om te weten
LPG/CNG
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 1967
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Leroy

Geverifieerde gebruikerLid sinds 5 okt. 2015

Verhuurder

Auto verhuurd28x

8 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Edwin 21 sep. 2020

(*) (*) ( ) ( ) ( )
De auto had toch helaas erg veel achterstallig onderhoud. Veel roest, losse uitlaat, raampjes die niet open gingen. Op basis van de huurprijs hadden we toch andere verwachtingen.

Paul 5 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Yasemin 2 mrt. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Top auto! En hele mooie foto’s gemaakt tijdens onze bruiloft 😊😊

Jacobien 24 okt. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Prachtauto! Maakte onze bruiloft compleet! Makkelijk in de communicatie en flexibel op de dag!

Sharona 20 mrt. 2018

(*) (*) (*) (*) ( )
Super auto! De auto rijd heerlijk en ziet er netjes uit. Zeker wel een belangrijk punt voor onze trouwdag! Ook goed contact gehad met Leroy om alles te bespreken. Top!

Land Rover Discovery 4

€ 125,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 97,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Ducato

€ 125,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes 508

€ 100,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )