Volkswagen Up! from Rosanne

(*) (*) (*) (*) (*) 3 reviews Lunteren 4x rented out Owner

Rental by Rosanne

Owner

About the car

Hey! Wat leuk dat je naar mijn auto komt kijken. Mijn heerlijke, stoere volkswagen UP! en ik zijn beste maatjes. Ik rijd er met veel plezier in. De uitstraling van de auto is veel meer dan de ' normale' UP!. Dit komt door de prachtige velgen en de wat bredere banden, waardoor de auto goed op de weg ligt. Daarnaast zijn de achterramen geblindeerd, wat de look helemaal afmaakt. De auto heeft unieke lederen bekleding. Hij is getuned van 60 naar 80pk. Net ff sneller dus 🚙. De auto rijd zuinig: zo 1 op 18km. Achterin de auto zit een EHBO-setje, daarnaast een reservewiel en een krik, mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg. Een aantal dagen in de week staat de auto stil en ik ben van mening dat jij er ook van mag genieten! Je kunt tijdens de autorit je mobiel verbinden met bluetooth en het navigatiesysteem aanzetten. Maak gebruik van een van de heerlijke autoparfum geurtjes (van www.carparfum.nl), Zie ik je snel? 😃 Groetjes, Rosanne

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2015
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

EHBO-setje achterin de auto, extra autoband + krik, carfparfum diverse geurtjes en smintjes.

Car location

Hi, I am Rosanne

Verified userMember since Jul 9, 2021

Owner

Hooi! Aangenaam kennis te maken, ik ben Rosanne, 24 lentes jong. Auto rijden is iets wat ik graag doe in mijn Volkswagen UP. Stiekem mijn trots. Nou, wie weet ontmoet ik je even in het echt als je mijn auto wilt huren. Tot snel!

Rented out4x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Milan Oct 30, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijn contact en nette auto

Martijn Jul 14, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nienke Jul 10, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Dit was mijn eerste boeking met snapcar. Ik ben vriendelijk ontvangen en geholpen door Rosanne. Het is een zeer prettige auto om in te rijden en makkelijk te parkeren. De auto rijdt erg zuinig en rook daarnaast erg lekker door de carparfum (leuke extraatje 😄) Mocht ik nog een keer een auto nodig hebben, zal ik deze auto nog een keer willen meenemen.