Volkswagen Multivan 2.5 from Maarten

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Rijssen 0x rented out Owner

Rental by Maarten

Owner

About the car

Ga jij op vakantie met onze luxe kampeerbus? Of heb je een luxe personenbus nodig? Deze Volkswagen Multivan combineert fantastisch reiscomfort met een luxe slaapvoorziening voor 4 personen (evt. 5 met kleine kinderen). Kan ook gebruikt worden als luxe personenbus voor max. 7 personen. De bus is voor de reis van alle gemakken voorzien. Automatische airconditioning, cruise control en parkeersensoren zijn aanwezig. Je telefoon plaats je in de houder naast het stuur om te navigeren, je verbindt hem draadloos met de autoradio om je favoriete muziek te luisteren. Of je draait lekker je eigen cd's. Je zit lekker hoog en ruim. Ook elektrisch bediende schuifdeuren ontbreken niet, zodat zelfs het in- en uitstappen uiterst comfortabel gaat. Eenmaal aangekomen op de camping, klap je de driepersoons achterbank in een handomdraai uit tot een tweepersoonsbed van 140 x 190 cm. Je rolt de topmatras uit en kunt gelijk heerlijk gaan liggen. Net zo gemakkelijk klap je het slaaphefdak uit, waar bovenin een matras ligt voor nog eens twee personen. In de bus is een klein keukenblokje aanwezig; stromend water en een eenpits gaskookplaat. De handige oplaadbare campinglamp zorgt ervoor dat je ook in het donker je weg kunt vinden. Dat is de basis. Perfect om alleen of samen met je gezin of vrienden rond te trekken door Nederland en Europa. Vanaf €65 per dag. Hoogseizoen vanaf €92,50 per dag (incl langboekkorting en lastminutekorting). Voor de echt complete kampeervakantie huur je voor €15 per dag de ruime bustent met complete inventaris erbij. Bekijk onze site op goboony.nl/campers/36724 voor beschikbaarheid en de uitgebreide beschrijving en foto's. Neem graag even contact op bij vragen. Tijden voor ophalen en retourneren zijn flexibel, alles kan in overleg! Voor een klein bedrag huur je de volgende accessoires bij: - sneeuwkettingen huren: €15; - elektrisch straalkacheltje 230V: €5; - Nespresso koffiemachine: €5; - kleine waterkoker: €5; - gasfles: €10; - koelkastje voor onderweg en op de camping: €15; - fietsendrager: €50; - 100 extra vrije km's per dag: €15 p.d.; - gebruik trekhaak, anders dan fietsendrager: toeslag €0,10/km. Bij één dag huren reken ik een toeslag van 50%. We hopen dat we jou en vele andere kampeerders blij kunnen maken met onze mooie bus!! Specifieke huurvoorwaarden: Verhuur uitsluitend voor vakantiedoeleinden binnen Europa Huur de ruime bustent incl. inventaris voor €15 per dag extra Gasbus in overleg Niet roken, geen huisdieren Bus schoon en afgetankt retour, beddengoed gewassen? Dan geen €60 schoonmaakkosten. Voor €10 wassen wij het beddengoed. Ik reken op een rustige en verantwoorde rijstijl; bus is in goede technische staat, turbo is pas nieuw; zo wil ik hem ook graag terug. Overige voorwaarden in overleg Onder voorbehoud van acceptatie

Good to know
Diesel
Manual
7 seats
Year of manufacture 2008
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Cruise Control; Standkachel; Elektrische schuifdeuren links en rechts; Pilot chairs achterin draaibaar; Slaapbank met bedverlenger en matras 140*190; Slaaphefdak matras 130*180. ; - Ruime bustent incl inventaris huren: €15 per dag; - Sneeuwkettingen huren: €15; - Gasfles: €10; - Koelkastje voor onderweg en op de camping: €15; - Fietsendrager: €50; - Gebruik trekhaak, anders dan fietsendrager: toeslag €0,10/km. - Bij één dag huren reken ik een toeslag van 50%.

Car location

Hi, I am Maarten

Verified userMember since Mar 29, 2017

Owner

Wij hebben geïnvesteerd in een fantastische luxe personen-/kampeerbus. We laten anderen die deze investering niet kunnen doen graag betaalbaar meegenieten van deze fijne bus. Ook verkoop ik mijn Ford C-max Plug-in Hybride uit 2015. Zolang die te koop staat, deel ik hem graag met je.

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford C-Max

€ 55,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )