Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen LT van Eva

(*) (*) (*) (*) (*) 16 beoordelingen Den Bosch 22x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Eva

Verhuurder

Over de auto

Mijn naam is Eva, ik heb een verhoogde Volkswagen LT 35 bestelbus. Afmetingen grofweg 5,5m lang, 2,75 m hoog, 1,85m breed. Diesel. Binnenmaten laadruimte ongeveer 3.20 bij 1.50m. Ik ben zangeres en gebruik de bus soms voor optredens. Daarom ziet hij er opvallend uit, blauw met gouden en oranje driehoekjes en met klimop aan het imperial. Ongeschikt dus voor onopvallende surveillance. In Den Bosch heb je hem misschien al eens zien rijden. Verder staat hij met veel stil, met name tussen september en april. De bus heeft veel laadruimte, mijn eigen materialen voor optredens liggen in houten bankjes opgeborgen aan voor- en achterzijde van de laadruimte. Dat maakt de bus zeer geschikt voor kleine verhuizingen, het vervoeren van je bank, of dat andere object dat net niet in je eigen auto paste. Op het dak kun je met spanbanden ook nog e.e.a. op de imperial kwijt. Ik houd veel van mijn bus en hoop dat ik hem door hem af en toe te verhuren nog een tijdje bij me kan houden! Omdat ik op de fiets naar de parkeerplek op Zuid moet komen accepteer ik enkel verhuringen voor ten minste 1 volle dag (‘s ochtends ophalen ‘s avonds of de volgende dag terug brengen, afhankelijk wat voor ons samen het beste uitkomt).

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2000
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Eva

Geverifieerde gebruikerLid sinds 21 sep. 2019

Verhuurder

Mijn naam is Eva, ik heb een verhoogde Volkswagen LT 35 bestelbus. Afmetingen 5,5m lang, 2,75 m hoog, 1,85m breed. Diesel. Ik ben zangeres en gebruik de bus soms voor optredens. Daarom ziet hij er opvallend uit, blauw met gouden en oranje driehoekjes en met klimop aan het imperial. Ongeschikt dus voor onopvallende surveillance. In Den Bosch heb je hem misschien al eens zien rijden. Verder staat hij met veel stil, met name tussen september en april. De bus heeft veel laadruimte, mijn eigen materialen voor optredens liggen in houten bankjes voor en achter in de laadruimte opgeborgen. Dat maakt de bus zeer geschikt voor kleine verhuizingen, het vervoeren van je bank, of dat andere object dat net niet in je eigen auto paste. Op het dak kun je met spanbanden ook nog e.e.a. op de imperial kwijt. Ik houd veel van mijn bus en hoop dat ik hem door hem af en toe te verhuren nog een tijd bij me kan houden!

Reactiepercentage93 %
Auto verhuurd22x
Reactietijd 9 Uur

16 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Marcia 1 feb. 2020

(*) (*) (*) (*) ( )
Helemaal geweldig!!

Jan 19 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Eva is een vriendelijke en behulpzame dame die ons met vertrouwen op weg heeft gestuurd. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Aanrader!

Dorien dlm 9 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Top de uitwisseling en de wagen. aanrader!!

Floris 1 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Mark 17 dec. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Helemaal top. Super aardig en heel behulpzaam. Zeker dit huren !!!

Tesla Model S

€ 115,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Tigra TwinTop

€ 47,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Kia e-Niro

€ 90,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Audi A6 Avant Quattro

€ 133,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )