Volkswagen Kever Cabriolet from Robert

(*) (*) (*) (*) (*) 7 reviews Voorschoten 16x rented out Owner

Rental by Robert

Owner

About the car

Een nostalgische Kever 1302 S Cabrio rijden uit het jaar 1971. Geschikt voor een dag fotoshoots, bruiloften, speciale gelegenheden etc. - Kleur; Pastelwit (roomwit) - Betrouwbaar motorblok, type 1300 cc en volledig gereviseerd in 2021 - Prijs per dag vanaf 08.30 – 22.00 uur. - Geleverd met een volle tank brandstof, vol retour. Brandstof type 98 - Brandstoftype Euro98 (E5) - Bouwjaar: 1971 (NL) - Maximale snelheid: 90-100 km per uur - Vrijstelling gordelplicht RDW (gordeloptie wel aanwezig met dak dicht) - Maanden Oktober t/m Maart op aanvraag.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1971
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Bagagedrager op de motorklep - Windscherm achter stoelen - Trouwmand/ Picknickmand aanwezig - Radio/ Bluetooth handsfree bellen - Reserve wiel/ krik/ veiligheid hesjes - Geen gordelplicht (optie wel beschikbaar)

Car location

Hi, I am Robert

Verified userMember since Oct 31, 2021

Owner

Ik heb deze Kever cabrio 3 jaar geleden gekocht van iemand die de auto al jaren lang in een schuur had opgeslagen. Geheel opgeknapt van binnen en buiten incl. een gereviseerd motorblok. Het zou leuk zijn om ook een ander te laten rijden en te genieten van de nostalgische en iconische oldtimer uit 1971.

Response rate100 %
Rented out13x

7 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Barbara Oct 30, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Supermooie kever waarmee ik mijn man voor zijn 50e verjaardag heb verrast. Communicatie met de verhuurder is top. Reageert over het algemeen snel en is heel behulpzaam. Wij hebben de kever de hele dag tot onze beschikking gehad en later op de avond teruggebracht en dat was allemaal geen enkel probleem. En wat een prachtige ervaring om in zo een mooie nostalgische auto te rijden.

Myrthe Oct 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
super service!

Sukru Aug 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik heb de auto van Robert gehuurd in augustus 2022 voor mijn bruiloft. De auto verkeerd in super goede conditie en is een echte eye-catcher. Robert is een enorm vriendelijke en attente man die mij de auto liet bezichtigen en proefrijden voordat ik de reservering had geplaatst. De auto rijdt goed en ik zou iedereen aanraden om deze auto te huren! Robert, je bent een topper. Bedankt voor de onvergetelijke dag.

Kees Jul 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Deze oldtimer hebben we mogen gebruiken tijdens onze bruiloft. Ik beveel een ieder aan om deze mooie auto bij Robert te huren. Reageert snel, denkt mee over opties en ook het ophalen van de oldtimer was geen probleem. Fijn dat Robert ook nog even tijd nam om samen een rondje te rijden om gewend te raken met de auto. Zijn heel blij geweest. Dank hiervoor!

Neal Jun 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Robert is een ware topverhuurder! Reageert snel, denkt mee en doet er alles aan om je de beleving te geven die je zoekt. Wij huurden zijn auto voor onze trouwdag waarvoor Robert hem speciaal had aangekleed en ons zelfs nog een flesje had gegeven als felicitatie. Ook het afhandelen qua in- en uitchecken gebeurde fijn. Robert nam de tijd om de auto rustig uit te leggen en reed nog een stuk mee om alles te laten zien. de Kever zelf is in topconditie zowel qua uiterlijk als binnenwerk met een prachtig, iconisch geluid. Oldtimers hebben nog wel eens wat werk nodig qua rijden maar deze stuurt soepel en schakelen kan met twee vingers. Robert bedankt! Jouw auto was een ware toevoeging op onze bruiloft.

Tesla Model 3

€ 175,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )