Volkswagen Golf van Juriaan

(*) (*) (*) (*) (*) 21 beoordelingen Den Haag 54x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Juriaan

Verhuurder

Over de auto

Hi, ik ben Juriaan Kellermann en ik deel graag mijn 100% elektrische Volkswagen e-Golf om hiermee het elektrisch rijden in Den Haag en omstreken te stimuleren. Je kunt er ongeveer 100 a 120 km mee rijden zonder op te laden. De auto kan worden opgeladen bij alle openbare laadpalen, met een snelheid van ongeveer 25 km per uur of hoger. Aan de autosleutel hangt een tag waarmee je gratis kunt laden.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2016
100 vrije KM's per dag *

* Bij het huren van deze auto krijg je 100 vrije kilometers per dag (excl. brandstof). Voor elke km die je meer rijdt betaal je € 0,15 per km. (excl. fee)

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Laadpas - Aan de autosleutel hangt een tag waarmee bij alle laadpalen, m.u.v. Fastned gratis geladen kan worden. De auto kan worden opgeladen bij alle openbare laadpalen, met een snelheid van ongeveer 25 km per uur of hoger. Bij een snellaadpunt (bijvoorbeeld van Fastned) kun je in 20 minuten ongeveer 80-100 km laden.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Juriaan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 16 jan. 2016

Verhuurder

Als gezin wonen wij in het Regentessekwartier in Den Haag. Zeker met onze kleine tweeling is een auto handig, maar ik heb hem niet altijd nodig. Ik ben zeer benieuwd wat een 100% elektrische auto, die je deelt met zoveel mogelijk anderen te bieden heeft voor ons allemaal. Laat me weten wat jij er van vindt als je hem van me leent!

Reactiepercentage71 %
Auto verhuurd53x

21 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Raishmigilia 10 mrt. 2019

Alles ging soepel, snelle reactie, goeie uitleg over hoe de E-auto werkt. De auto rijdt zo zacht dat je niet eens merk dat je aan het rijden bent. Zeker een 2e rit!

Winston 2 mrt. 2019

De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Norvin 18 feb. 2019

Dit is mijn tweede keer dat ik in een elektrische auto rijd. Alle gemakken aan boord waardoor het rijplezier compleet wordt ervaren. Bedankt Juriaan voor je snelle reactie en flexibiliteit.

Martin 15 feb. 2019

Zeer fijne auto. Vooral in de stad, want dan merk je goed hoe stil elektrisch rijden is. De actieradius is wel een aandachtspunt. Maar dat is met een beetje passen en meten goed te doen. Ik huur graag nog een keer.

Koen 28 jan. 2019

Alles ging weer soepel!

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Honda Civic

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Ibiza

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)