Volkswagen Golf Plus from Anita

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Hitzum 4x rented out Owner

Rental by Anita

Owner

About the car

Super fijne auto, netjes, hoge instap, goede radio, stille motor, lekker zuinig toch krachtig. Met cruise control! Voor de kinderen achterin bekerhouder en schrijfplankje. Honden / bagagerek aanwezig, dus veilig ook je viervoeter meenemen eventueel. En een trekhaak! (Max. Toegestane gewicht 1300 kg. Eventueel een kleine aanhangwagen of 2 Paards trailer bij te huren) Het is onze 2e auto en daarom is hij niet vaak in gebruik, dus met regelmaat beschikbaar. Hij rijdt echt super fijn! Er is veel mogelijk, je kunt altijd met me in overleg over hoe en wat! Ik ben vaak thuis ivm werk aan huis, dus ophalen kan op veel verschillende momenten. Maar hoe eerder ik het weet, hoe beter ik er rekening mee kan houden. Maar je mag me ook kort dag contacten, ik zal altijd proberen het mogelijk te maken! Met mijn vorige auto Peugot 206 begonnen met Snappcar, dit beviel goed en 5* beoordelingen ontvangen (zie laatste foto) Naar het buitenland en huisdieren vervoeren in overleg. Graag de auto net zo schoon weer inleveren als opgehaald. Binnen een staal van 7 km (Harlingen en Franeker) is het mogelijk je voor 12,50 euro extra op te halen of thuis te brengen. Zodat je geen fiets of ov hoeft te gebruiken voor het ophalen van de auto. ;-)

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2012
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Honden / Bagage rek

Car location

Hi, I am Anita

Verified userMember since Jul 18, 2019

Owner

Hoi, mijn naam is Anita en ik verhuur mijn super fijne VW Golf Plus graag aan betrouwbare mensen welke er netjes mee om kunnen gaan!

Rented out18x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marleen Nov 26, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne auto en verhuurder

Jowan Oct 16, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Goede auto en heel prettig contact met Anita. Ik kon last minute de auto huren en kon voor een kleine vergoeding in de buurt worden opgehaald en weer weggebracht. Nogmaals dank!!

Catharina Aug 29, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto, snelle overdracht, vriendelijke eigenaar.

Rens Jun 16, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Fiat 500

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)