Volkswagen e-Golf from Ellen

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
3 reviews Doorwerth 3x rented out Owner

Rental by Ellen

Owner

About the car

Hallo! Wij bieden onze Volkswagen e-Golf te huur aan voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en milieuvriendelijke rijervaring. Met zijn elektrische aandrijving biedt nu deze auto een soepele en stille rit, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. De Volkswagen e-Golf is een automaat en heeft een krachtige motor met 136pk, waardoor je moeiteloos kunt accelereren en genieten van een dynamische rijervaring. Met een 36kWh batterij heeft de auto een prima bereik, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je reis. De auto heeft een actieradius van 230 kilometer. Het daadwerkelijke bereik hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route waardoor onze ervaring leert dat het in de praktijk eerder rond de 16,8kWh/100km zal liggen. Met de meest ideale condities zal je 230 km kunnen rijden, maar met de meest ongunstige condities zal het 150km zijn. 
 De auto is hij uitgerust met moderne functies en technologieën om je rijervaring nog aangenamer te maken. Denk aan een navigatiesysteem, Bluetooth-connectiviteit (Apple CarPlay/ Android), parkeersensoren, cruise control en airco. De auto wordt schoon en opgeladen tot tussen de 85% en 90% (wegens levensduur accu). Voor opladen kan je onze laadpas meekrijgen. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen laadstation (in o.a. de Shell-Recharge app kun je de kosten van de desbetreffende laadpaal zien), plus eenmalig €0,34 per laadsessie. Snelladen is normaal gesproken duurder (en een stuk sneller) dan 'normaal' laden. Afhankelijk van hoe zuinig je rijdt kost het gemiddeld tussen de €0,08 en €0,13 per kilometer. De gebruikte stroom verrekenen we met behulp van nacalculatie. Een eigen laadpas gebruiken mag uiteraard ook. De Volkswagen e-Golf biedt ruimte voor 5 passagiers en bagage. Op verzoek mag je gebruik maken van onze zitverhoger en of kinderstoel zodat kinderen ook mee kunnen.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2017
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Ellen

Verified userMember since Jan 28, 2024

Owner

Wij rijden thuis al lange tijd elektrisch en hopen meer mensen enthousiast te maken. De e-golf is onze tweede auto en de laatste tijd maken we er minder gebruik van. Vandaar dat we hem te huur aanbieden.

Response rate100 %
Rented out3x
Response time 4 Hours

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Inge Mar 28, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Bas Mar 10, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Lieve mensen, goede uitleg en top auto. Zeker een aanrader!

Marjam Feb 5, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Mazda 2

€ 27,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Seat Mii

€ 30,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot 107

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)