Volkswagen Camper from Marijn

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
3 reviews Huizen 4x rented out Owner

Rental by Marijn

Owner

About the car

Onze fijne camper is te huur voor mooie trips richting natuur en/of stad. Doordat dit om een Volkswagen met verlengde wielbasis gaat, is er net een stukje meer ruimte voor het leven in de camper, zonder dat hij te groot wordt voor een parkeervak. Een stedentrip is dus geen probleem. De camper heeft vier zitplaatsen met gordel. Ook zijn er vier slaapplaatsen; twee beneden en twee in het slaaphefdak. Beide bedden zijn 120 x 200 cm. Ideaal voor twee volwassenen met eventueel kinderen. Mochten de kinderen boven slapen kan het bedhekje mee zodat ze niet uit bed kunnen vallen. Maar andere samenstellingen kunnen natuurlijk ook. Overdag klem je het bovenbed tegen het plafond zodat je ook kunt staan in de camper. Dit maakt het koken een stuk gemakkelijker. Het gasstel is uitneembaar, er kan dus zowel binnen als buiten gekookt worden. Koelt het ‘s avonds af, dan is er de kachel die je warm houdt. Buiten zitten uit de zon kan als je de tarp opbouwt. Zelfs voor de niet kampeerder goed te doen. Ook zijn er twee zonnepanelen waardoor je onderweg ook goed gebruik kan maken van bijvoorbeeld de koelbox. Wij zorgen dat de camper reisklaar is. Voldoende kookgerei, servies, bestek, gas en water. Ook zitten de stroomkabel, tafel en stoelen erbij. Zelf even beddengoed meenemen en je kan op pad. Fietsen mee? Geen probleem, we hebben een fietsenrek voor drie fietsen op de trekhaak.

Good to know
Diesel
Manual
4 seats
Year of manufacture 2012
300 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Achteruitrijcamera, campingset, toilet, luifel, standkachel, koelkast, keuken inventaris, cruise control, bearlock

Car location

Hi, I am Marijn

Verified userMember since Jan 8, 2023

Owner

Ik ben al vroeg begonnen met kamperen. Als kind in een eigen tentje en met mijn vrouw van een tent, naar vouwwagen, naar caravan en sinds juli 2022 hebben we deze leuke camper. Om het kampeerplezier te delen is onze camper te huur.

Rented out3x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Marc Sep 16, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
"Dit is nou echt zo’n busje wat je nog eens een keer zou willen huren! Wij zijn met 2 personen een midweekje naar 1 standplaats in Nederland gereden met deze camper. Beiden nul camperervaring maar wel heel nieuwsgierig naar het leven op zo’n beperkte oppervlakte: perfect bevallen! De bus hebben we opgehaald bij verhuurder Marijn. Een rustige, aardige man die alle tijd neemt om ons als no-no’s alles uit te leggen. De camper, ooit een “gewone bedrijfsbus” maar nu omgetoverd tot knussebus is schoon, fris en volgetankt. De huishoudaccu is vol en alles wat je (normaal gesproken) nodig hebt is aanwezig hoewel wij wel een wok meegenomen hebben. De 2 gaspitten die inderdaad overal neer te zetten zijn want gevoed door een “gasspuitbus” werken prima! De 2 stoelen en de tafel zijn heel fijn evenals het “grondzeil”. Op verzoek wordt een heel handige fietsendrager meegeleverd en mochten er vragen zijn tijdens de reis dan reageert Marijn in ieder geval snel op appjes, top! Bij de auto zit een heel uitgebreide handleiding, de mogelijkheid om even na te kijken hoe het uitklappen van het bed nou ook alweer gaat is fijn. Er zit een klein wc-tje bij die in het kastje onder de koellade staat maar die hebben wij bij Marijn gelaten. Zo ontstaat weer meer bergruimte. De camperbus heeft aan onze verwachtingen voldaan. Niks te zeuren dus? Ja hoor, natuurlijk wel: er is geen vaste luifel aanwezig (zoals thuis, uitdraaien met zo’n zwengel) waardoor het wel even knutselen is met de meegeleverde tarp. Tijdens een nachtje wind en regen stonden we eerder dan de haan op om de tarp wat losser te spannen zodat deze heel zou blijven. Dat is dan even klungelen. Verder zoals geschreven zouden wij deze camper nog een keer willen huren maar misschien hebben we dan al iets vergelijkbaars gekocht. Doel van het huren van deze was namelijk om antwoord te krijgen op de vraag: gaan we het echt doen???" Hoop mede namens de verhuurder dat volledige plaatsing mogelijk is. Dank voor de moeite!

Rick Jun 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Super camper! Netjes een tijd kunnen afspreken met ophalen en brengen. Alle gemakken voorzien

Thomas Feb 19, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne verhuurder, camper erg netjes. Auto rijdt heel fijn.

BMW Z4 Roadster

€ 97,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Dodge Charger

€ 105,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )