Triumph Spitfire from ALEN

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
12 reviews Bruchem 15x rented out Owner

Rental by ALEN

Owner

About the car

De Triumph Spitfire TC1500 is een prachtige oldtimer. Graag verhuur ik deze betrouwbare oldtimer voor jouw trouwdag, oldtimertour of dagje weg. De auto is een back to basic ervaring. Een ruwe diamant waar je heerlijk mee kunt touren in ons rivierengebied of misschien meer bij jou in de buurt. Afgelopen jaren is de auto op Terschelling geweest en naar de Ardennen afgereden. Het is dus niet snel te gek! Het is een pracht van een auto, waar je ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven. Je kunt bij ons heerlijk in het rivierengebied rondtoeren. Speciaal voor jou heb ik hiervoor een leuke route uitgestippeld over dijkjes, polderwegen en langs prachtige natuurgebieden. De auto is april 2023 motorisch en technisch nagekeken. Hij is opnieuw afgesteld en rijd weer als een zonnetje. We verhuren bij voorkeur niet op zondag maar het is wel mogelijk. Onze voorkeur is dan op zaterdag ophalen en zondag retour. In overleg staan we er wel open voor! Je krijgt de auto mee zoals hij in de stalling staat. Voor speciale gelegenheden is wassen en poetsen misschien fijn. Daar vraag ik € 50,- extra voor op de dag af te rekenen. Houdt er rekening mee dat je een old lady meeneemt op je trip. Voorzichtig rijden en ermee omgaan is nodig. Eventuele schade door gebruik (dus geen ongevalschade) ben je ook voor aansprakelijk. Overigens is er nog nooit iets voorgevallen! Je mag de auto ook direct gebruiken zonder SnappCar. Neem hiervoor rechtstreeks contact op via whatsapp: 0612620722

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 1978
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Picknickmand, routekaarten

Car location

Hi, I am ALEN

Verified userMember since May 24, 2020

Owner

Hoi wij zijn Margriet en Martin. Samen hebben we een Triumph Spitfire 1500TC uit 1978. Een heerlijke auto om in te toeren over de dijken bij ons in het rivierengebied.

Rented out15x

12 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Bart Jun 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Mooie auto en vriendelijke man!

Vera Wildenbeest Jun 12, 2023

(*) (*) (*) ( ) ( ) (*) (*) (*) ( ) ( )
Hele toffe auto, maar ik zou m vooral aanraden bij mensen die al wat ervaring hebben met rijden in wat oudere auto’s. Je moet echt wennen aan het schakelen en de auto startte een aantal keer niet dus moesten we m duwen. Uiteindelijk een hele fijne dag gehad en het heeft natuurlijk echt charme om te rijden in deze mooie auto!

Koen Aug 25, 2022

(*) (*) ( ) ( ) ( ) (*) (*) ( ) ( ) ( )
dit was geen goede ervaring. bij de minimale overdracht meldt de verhuurder dat de richtingaanwijzerbediening ontbreekt. ok... eenmaal onderweg blijken ook de claxon en de handrem niet te werken. aan het einde van de rit ga ik toch eens onder de motorkap kijken, omdat de olielucht ondraaglijk is. de onderkant van de motorkap is bedekt met oude en verse olie, wat een ondraaglijke olielucht de auto instuwt.  Bij terugkomst beweert de verkoopster dat de auto  voorheen geen olie lekte. opmerkingen over defecten werden terzijde geschoven. zowel auto als afhandeling teleurstellend.

Persly Aug 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
heel fijne verhuurder, super leuke dag gehad in deze top auto.

M.E.W. Jul 30, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating