Tesla Model X van Jay

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 beoordelingen Den Haag 0x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Jay

Verhuurder

Over de auto

De Tesla Model X 100D is zonder twijfel een meesterwerk in de wereld van elektrische voertuigen. Met zijn krachtige prestaties, indrukwekkend bereik, luxueus interieur en geavanceerde technologieën, belichaamt het de visie van Tesla om elektrische mobiliteit naar een hoger niveau te tillen. Met elke rit vertegenwoordigt de Model X 100D niet alleen de toekomst van transport, maar ook een nieuwe definitie van rijplezier, duurzaamheid en innovatie.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2019
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Laadtijd normaal stopcontact: 27:46 Laadtijd aan krachtstroom aansluiting 3 fase: 04:33 Bruikbare accucapaciteit: 95 kWh Ingeschatte actieradius:500 km Ingeschat verbruik: 24.02 kWh/100km Actieradius praktijk zomer: 394 km Actieradius praktijk winter: 327 km Verbruik praktijk zomer: 24.09 kWh/100km Verbruik praktijk winter: 29.09 kWh/100km Actieradius enkel stad (WLTP): 619 km Aanvullende opties en accessoires Exterieur Achterspoiler Buitenspiegel(s) automatisch dimmend Buitenspiegels elektr. met geheugen Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Buitenspiegels verwarmbaar Bumpers in carrosseriekleur Kleur zwart LED achterlichten Lichtmetalen velgen 22' Panoramische voorruit Ruitensproeiers verwarmbaar Trekhaak afneembaar Infotainment Achteruitrijcamera Audio-installatie Audio-installatie Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Bluetooth telefoonvoorbereiding GPS volgsysteem Multimedia-voorbereiding Multimedia systeem Navigatiesysteem full map Subwoofer Interieur 12Volt aansluiting

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Jay

Geverifieerde gebruikerLid sinds 29 jul. 2023

Verhuurder

De Rit Gaat Verder Dus, hoewel mijn benadering van autoliefde misschien minder conventioneel is, ben ik er trots op dat ik mijn passie kan delen door middel van autoverhuur. Ik geloof dat autoliefhebberschap niet alleen draait om het bewonderen van auto's, maar ook om anderen de kans te geven om diezelfde ervaring te beleven. Voor mij gaat het om het delen van de rit, en ik kijk ernaar uit om nog vele avonturen te delen met anderen die dezelfde liefde voor auto's hebben.

Auto verhuurd0x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Tesla Model Y

€ 120,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Tesla Model 3

€ 158,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Tesla Model S

€ 175,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Jetta

€ 110,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )