Tesla Model S from Eric

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Amsterdam 0x rented out Owner

Rental by Eric

Owner

About the car

Wil je ook eens relaxed cruisen in een sportieve, luxe Tesla? Benieuwd hoe leuk en ontspannen het is om in een elektrische auto te rijden? Of zoek je een fijne, tikkie futuristische en snelle auto voor een speciale gelegenheid? Dan rij jij binnenkort misschien wel in m’n rode Tesla Model S, waar ik nog altijd met veel plezier een ommetje in maak. Als je deze auto huurt, kan je uiteraard gebruik maken van Autopilot (de geavanceerde cruise control van Tesla). Ook kan je onderweg helemaal gratis en snel opladen bij Tesla Supercharge stations en kan je tijdens het wachten een spelletje spelen of een tekening maken via het entertainment systeem. En als het mooi weer is, kan je heerlijk het panoramadak open schuiven.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2016
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Groot glazen panorama schuifdak, Autopilot cruise control, gratis opladen bij Tesla Supercharge en een huurpas om electrisch te laden op publieke plekken.

Car location

Hi, I am Eric

Verified userMember since Apr 22, 2021

Owner

Ik ben Eric en dol op technologie. En daarom heel enthousiast over duurzaam en elektrisch rijden. De moeiteloze, relaxte ervaring van het rijden van een Tesla gun ik iedereen. Dus vandaar SnappCar.

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Tesla Model S

€ 135,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Tesla Model 3

€ 130,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )