Tesla Model 3 from Gerwin

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Driel 2x rented out Owner

Rental by Gerwin

Owner

About the car

Tesla Model 3 AWD Long Range

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2019
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Gerwin

Verified userMember since Jan 7, 2013

Owner

Vanaf 2013 ben ik begonnen met stekkeren. Sinds eind 2019 volledig elektrisch. Laat graag anderen ervaren hoe elektrisch rijden kan zijn!

Rented out2x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Ageeth Aug 23, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Het was voor mij de eerste keer dat ik in een electrische auto reed. Ik vond het geweldige ervaring om met deze fantastische auto te rijden! De auto rijdt heel erg comfortabel, sportief en gemakkelijk, er wordt van alles automatisch geregeld zoals afstand houden van je voorganger, alvast remmen als je het gaspedaal los laat en de deur gaat vanzelf op slot als je van de auto weg loopt. De acceleratie is indrukwekkend en de auto rijdt heel stil. De auto stond helemaal schoon en netjes klaar en de eigenaar legde alles goed uit, wat ik moest weten om ermee te kunnen rijden. Echt een aanrader!

Arjan May 31, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Gerwin is een vriendelijke enthousiaste Tesla fan. Nadat hij me had uitgelegd hoe alles werkt kon ik op pad. De auto rijdt geweldig, in serene rust glijdt hij over de weg. Ik had de auto gehuurd als verrassing voor mijn jarige dochter die ondanks dat ze niks om auto's geeft geobsedeerd is door Tesla. Ze heeft de hele rit gestraald.

Tesla Model 3

€ 155,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)