Tesla Model 3 from Egbert

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
19 reviews Heemstede 21x rented out Owner

Rental by Egbert

Owner

About the car

Wil je ook wel eens elektrisch rijden of overweeg je om een Tesla Model 3 te kopen? Dan is het een goed plan om onze Dual Motor Tesla Model 3 (Long Range) eens uit te proberen. Met normaal rijden kom je maximaal bijna 450km verder, je krijgt de auto in principe met een 90% acculading mee. Je kunt laden bij elk gewoon laadpunt op straat of bij een van de vele Tesla Superchargers. Of gewoon aan een stopcontact! De stroomkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen voor zover je laadt bij een Tesla Supercharger in Nederland. Bij de meeste Tesla Destination chargers bij restaurants en hotels kun je gratis laden. Alle laders zijn zichtbaar in de autonavigatie - als het nodig zal de auto zelf aangeven waar je volgende laadpunt is. Op langere ritten is het doorgaans 2 tot 2,5 uur rijden gevolgd door 20 minuten laden - de Tesla laders staan vrijwel altijd op plekken waar je wat kan eten of drinken. Je kunt ook gewoon aan een stopcontact laden - is traag maar ook goedkoop! Is dit de eerste keer dat je een Tesla rijdt dan leg ik je alles uit voordat je wegrijdt. De auto rijdt als een “automaat” – het helpt dus als je daar ervaring mee hebt. Je krijgt gedurende de huur toegang tot de auto via de Tesla App. Op die manier kan je de volledige Tesla-ervaring beleven! De auto heeft Autopilot en is daardoor op de snelweg heel relaxed te gebruiken. De auto stuurt zelf binnen de lijnen en remt zo nodig voor auto’s die voor je rijden. De auto heeft geen Volledig Zelfrijdende Besturing (FSD). Dat betekent dat je niet semi-automatisch van rijbaan kunt wisselen en er geen auto-park mogelijk is. De wagen heeft wel de Accelaration Boost update gehad - hij trekt daardoor een halve seconde sneller op (0-100) dan de standaard uitvoering. Als dit je eerste Snappcar-boeking is, hou dan rekening met het volgende. Neem direct na registratie contact met Snappcar op, want Snappcar wil extra informatie van je omdat je nieuw bent en meteen een duurdere auto wil huren. Dit kan tot enkele dagen in beslag nemen. Als je de auto huurt ga je akkoord met het volgende: Je kan zonder pas laden bij alle Tesla Superchargers in Europa. Op het scherm in de auto zie je de kosten. Voor laden “op straat” krijg je een pas mee. Achteraf rekenen we onderling de kosten af.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2019
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Alle stoelen hebben stoelverwarming. Het navigatiesysteem werkt zoals je dat van Google gewend bent. Geen zorgen over waar en wanneer te laden: aangeven wat je bestemming is en de auto zal zelf de eventueel noodzakelijke snelladers op het scherm aangeven. De auto heeft een Spotify en een TuneIn abonnement - vrijwel elke muziek en elk radiostation is dus te beluisteren. Ook kun je Netflix of Youtube kijken of een van de vele spelletjes spelen. Voor de romance is er de open haard!

Car location

Hi, I am Egbert

Verified userMember since Nov 25, 2016

Owner

Tesla-rijder sinds september 2013 met een van de eerste Tesla's in Nederland. De eerste elektrische auto waarmee je lange afstanden kon rijden en je niet schuldig hoeft te voelen over de veroorzaakte vervuiling. Met 60 zonnepanelen via een postcoderoos project voldoende groene stroom om ook echt groen te kunnen rijden. Kijk op www.zonopheemstede.nl voor meer informatie over de projecten van onze coöperatie.

Rented out31x

19 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Winston S Mar 2, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Top auto

Rudolf Jul 8, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Fantastisch geholpen en een fijne huur ervaring

Xaveer Jan 14, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Hendro Nov 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Abdes Sep 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige ervaring met de Model 3 van Egbert! Tevens zeer vriendelijke en geduldige uitleg en communicatie. Thanks!