Suzuki Swift van christiaan

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Hardenberg 0x verhuurd Verhuurder

Verhuur door christiaan

Verhuurder

Over de auto

ik ben een vrijgezelle man die werkt als vrachtwagen chauffeur . ik heb de auto niet meer dagelijks nodig dus van daar dat ik het graag wil verhuren. Mijn auto heeft 4 deuren en 4 zit plaatsen en de kofferbak is vervangen voor een lpg tank van 80 liter, er is dus nog weinig ruimte over, maar het is wel goedkoop rijden voor die gene die veel km willen maken. de auto rijd comfortabel en alles functioneert nog goed. Helaas heb ik wel schade aan de linker bestuurders kant veroorzaakt door een tjechie, zie fotós . Een trekhaak zit er bij en een mobile tomtom carcit ook. Tevens verhuur ik mijn blauwe huifaanhanger ook en mijn rode peogoe elisse scooter ook.

Handig om te weten
LPG/CNG
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2010
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

cruis control op het stuur laten bouwen. plus ik heb de benodigde lpg koppelingen voor in europa te kunnen tanken. tevens heb ik ook een huif aanhanger te huur en een bagage aanjanger met fietsen rek er op.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben christiaan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 7 okt. 2018

Verhuurder

ik heet Christiaan Smits ben 38 jaar en vrijgezel. Ik hou van timmeren en daarom is er geen klus te klein voor mij( huurmij). en ik mag graag dansen en fietsen en graag op vakantie. Ik heb een Suzukis swift 1,2 comfort met lpg van 80 liter tank , hier mee kan ik verre reizen maken naar het buitenland . tevens verhuur ik ook een 2 aanhangers en een scooter .

Auto verhuurd0x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Fiat Punto Evo

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Rover 75

€ 32,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )