Suzuki Ignis from Hans

(*) (*) (*) (*) (*) 19 reviews Breezand 23x rented out Owner

Rental by Hans

Owner

About the car

Compacte en complete 4-persoons auto. De auto rijdt zuinig (1:20) en is voorzien van alle mogelijke extra's zoals achteruit-rijd-camera, cruisecontrol, lane departure warning, stoelverwarming, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, climatecontrol etc. Ook een trekhaak voor fietsendrager ontbreekt niet. (Maximum kogeldruk 50 kg. Fietsendrager is ook bij te huren) Uiteraard ontbreken gevarendriehoek, veiligheidshamers, -hesjes etc. ook niet. Woont u op Texel of in de regio den Helder en wilt u huren? Als u mij weer thuis brengt, dan kan ik u zo nodig ook ophalen bij de boot of op uw huisadres!

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2018
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Climate Control, beide voorstoelen voorzien van stoelverwarming in hoogte verstelbare linkervoorstoel.

Car location

Hi, I am Hans

Verified userMember since Sep 5, 2020

Owner

Weduwnaar en eigenaar van een Suzuki Ignis uit 2018 die voorheen voornamelijk door mijn vrouw werd gebruikt. Ik rijd er zelf erg weinig in (neem indien mogelijk liever de fiets om fit te blijven). Stel m'n auto daarom beschikbaar voor verhuur.

Response rate86 %
Rented out23x

19 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jorgo Nov 26, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Hans is a wonderful man ! He always help me when i need car for emergency situations. The car is very good and with cheap travel cost !! I definitely recomend him !!!

J D Nov 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
wederom bij Hans een uitstekende service gekregen. Hans is vriendelijke,aardig,super flexibel, denk graag met je mee. Hans is mijn vast persoon geworden. Hans hartstikke bedankt voor je goede service. Top auto om in te rijden en super zuinig. ik raad iedereen de auto van Hans aan.

Jorgo Nov 12, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
one more perfect drive for weekend. Hans is perfect man , 100%response time and very friendly!!!

Nathan Nov 9, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto met een iets hogere instap. De auto is inderdaad van veel gemakken voorzien. Hans reageerde zeer snel op mijn huurverzoek en is een zeer flexibele en betrouwbare man. Omdat mijn eigen auto bij een garage stond, kwam Hans mij ter plaatse ophalen. Hierna heb ik Hans weer thuis gebracht, wat ook handig is om meteen te zien waar de auto weer afgeleverd moet worden. Tevens staat zijn adres ook bij de favorieten in het navigatiesysteem. Na het afleveren van de auto ben ik zelfs nog op de Marine Kazerne waar ik slaap, voor de deur afgezet. Uitstekende en meedenkende SERVICE!

Jorgo Oct 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
one more perfect drive