Subaru Forester from Daniel

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
1 reviews Maarssen 2x rented out Owner

Rental by Daniel

Owner

About the car

Je stapt in, stelt de spiegels af en start de motor. De trip kan beginnen! Na de uitleg over Co de BosCamper heb je enorm veel zin om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te geraken. Maar eerst nog een stukje rijden. Je zoekt je favoriete radiozender op en merkt hoe heerlijk de wegligging is. Je begint te ontspannen. Je hebt de cruise control gevonden en op een relaxte snelheid ingesteld. De haast is weg want de reis zelf is ook een feestje. Dan begint de zender te kraken en je merkt op dat je de grens al bent gepasseerd. Op dat moment vindt de bijrijder een stapel CD’s. Even kijken of daar wat tussen zit. Voor je het weet zitten jullie samen keihard (vals?) mee te zingen op die gouwe ouwe. De zon begint te zakken en je bent er bijna. Heerlijk idee dat er achterin de koelkast van de EGOE een paar lekkere koude drankjes op je zitten te wachten. Na aankomst staat de Yuna daktent inderdaad in “no-time” en heb je vlot de fik in de vuurschaal. Ondertussen kijken jullie samen proostend de zon onder. Dat is genieten…. Co de BosCamper staat voor Avontuur met de hoofdletter A. Alles is aanwezig voor een onvergetelijke ervaring in deze super complete combinatie. De Subaru Forester is een zeer sterke, solide en betrouwbare vierwiel aangedreven 'partner' die je heel soepel overal brengt. Met de krachtige 2.0l benzine motor hoef je nooit ergens te letten op milieu zones of andere restricties. De EGOE kitchen set (Nestbox Supertramp) is misschien wel dé parel van de BosCamper. De geïntegreerde keuken is voorzien van een tweepits gastoestel, 15 liter koelkast (12 & 220V) en een wasbak met stromend water. Er kan zelfs een douche van gemaakt worden. Uitsluitend met koud water en dus voornamelijk voor de 'Wim Hoffers' onder ons. De Yuna daktent is zeer snel en eenvoudig op te zetten en staat binnen 5 minuten. De tent heeft aan 4 kanten ramen voor ventilatie en panorama-uitzicht. Afmeting van de tent is uitgeklapt 250 x 140 cm (ingeklapt 125 x 140 cm) en is geschikt voor maximaal 2 personen. Tent is inclusief basismatras, extra toppermatras voor meer comfort, anti condens-mat en natuurlijk de ladder. Op verzoek kan ook een Thule fietsendrager op de trekhaak worden gezet. Een chemisch toilet (porta potti) kan apart bij gehuurd worden. Je dekbed/slaapzak en je eigen fijne kussens dien je zelf mee te nemen. Wel aanwezig zijn keukenhanddoek, theedoek, vaatdoek en hoeslaken (140x200). De foto's geven een eerste indruk maar zodra Co de Boscamper goed op de foto staat worden deze meteen online gezet. Hoewel de auto door vier wielen wordt aangedreven is het niet de bedoeling dat er off-road mee gereden gaat worden.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2005
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Een Yuna daktent van Sheepie (140x250) Een keuken van EGOE incl. 2 pits fornuis, koelkast en stromend water. Tafel met 2 kampeerstoelen. Luifel bij de daktent. Fietsendrager.

Car location

Hi, I am Daniel

Verified userMember since Sep 30, 2016

Owner

Co de BosCamper is mijn kampeerproject. Na twee jaar met een daktent te hebben gekampeerd heb ik recent (april 2022) een Subaru Forester met een EGOE keuken om mee op avontuur te gaan. En ik blijf het fijn vinden om deze gave ervaring te delen. Mijn Clio heb ik bovendien minder nodig dan voorheen. Ik werk dichterbij huis en ga nu graag zoveel mogelijk op de fiets. Dus ik deel mn auto graag met iedereen die af en toe een auto nodig heeft. Met trekhaak dus ideaal voor weekendjes weg en de fietsen achterop meenemen (ik heb ook een drager voor max. 3 sportfietsen)

Response rate100 %
Rented out20x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Geert de Weert May 29, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Heel vriendelijke ontvangen en alles goed in orde en duidelijke uitleg gekregen. Dank voor het fijne weekend met Co de boscamper!

Mercedes Sprinter

€ 64,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Transporter Kombi

€ 95,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C3 Pluriel

€ 65,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( ) (*) (*) (*) (*) ( )

Mercedes Vito

€ 68,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )