Saab 900 from Marc-Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 5 reviews Wageningen 6x rented out Owner

Rental by Marc-Peter

Owner

About the car

Auto voor liefhebbers, de echte SAAB classic beleving. Het design, de diepe brom van de krachtige 2 liter turbo, het rij-comfort en een geweldige weglegging. Deze 900 heeft ervaring, zoals dat heet. Met 30 jaar oud en inmiddels 460.000 km's. Zelf heb ik hem inmiddels 5 jaar. Auto is in goede staat, dealer onderhouden (Haaima Barneveld). Enkele kleine beschadigingen, krassen en roestplekken, passend bij de leeftijd. De auto is voorzien van lederen bekleding, en heeft heerlijk veel bagageruimte (zie foto voor normale situatie, bij omklappen van achterzittingen wordt de laadruimte bijna 2 meter diep). Ongeschikt voor minder ervaren bestuurders, en voor hen die moeite hebben met inparkeren. Omdat ik echt gesteld ben op deze auto, heb ik ingesteld dat huurders minimaal 1x eerder bij Snappcar gehuurd hebben + minimaal 25 jaar zijn. Brandstofverbruik: onder ideale omstandigheden is 1 op 13 haalbaar, in de praktijk is het 1 op 11 a 12. In de zomer van 2021 is de Saab 2 dagen gebruikt voor opnames van 'der Amsterdam Krimi', datum uitzending nog niet bekend. In de winterperiode in principe geen verhuur mogelijk, ter voorkoming van blootstelling aan strooizout etc. Heb je een bijzondere gelegenheid of verhaal, zoek dan gewoon toch even contact.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1993
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Marc-Peter

Verified userMember since Jul 3, 2020

Owner

Marc-Peter Bakker, 49 jaar, samenwonend. Werk als zelfstandige, houd onder meer van volleyballen en van Saab's. Inmiddels 3 jaar woonachtig in Wageningen. Ik word blij van mooie spullen, en helemaal als iets tweedehands lukt. Mag ook graag spullen delen / door anderen laten gebruiken. Doet me deugd als zoiets matcht, en anders staat het toch maar nutteloos te staan of liggen. Ca 20 jaar geleden bij toeval tegen een 9000 aangelopen, en vervolgens altijd trouw gebleven aan SAAB. Wel geswitcht naar de 900 classic, puur voor het design. De Toyota is een tweede auto, overgenomen van mijn ouders. Vanaf begin 2021 via snappcar de Toyota Yaris aangeboden. Prima karretje, ook voor beginnende en/of minder frequente bestuurders. Bevalt goed, elke week maakt het karretje wel een of meerdere tochtjes! Variatie van vooral korte ritjes voor 1 persoon, tot een weekendje weg met meer personen in eigen land, maar ook wel naar Keulen, Parijs of zelfs een langere rondreis door de Alpen... Op de Saab ben ik zeer gesteld. Alleen bedoeld voor liefhebbers en/of ervarener bestuurders.

Response rate100 %
Rented out77x

5 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marjan Nov 29, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
geweldige auto, goed en korte lijnen, zorgvuldig contact met de enthousiaste eigenaar Marc Peter.👍🏼 heerlijk verjaardags verrassings tochtje met mijn blije man gereden😁🎊

User Aug 22, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijk ontvangen & heerlijk genoten

Dustin Aug 18, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
zeer vriendelijke verhuurder. hele leuke auto om te rijden!

Annelies Jul 31, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Pieter Jun 25, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super ervaring!

Citroen C8

€ 42,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Escort Cabrio

€ 62,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes-Benz Vito

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Mégane

€ 60,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )