Saab 9-3 Cabrio from Monique

(*) (*) (*) (*) (*) 23 reviews Lathum 24x rented out Owner

Rental by Monique

Owner

About the car

Schitterende Saab 9-3, 2.0T luxe Aero Cabriolet automaat in de prachtige kleuren combinatie Nocturn blue, blauwe kap en beige leer. Met een elektrisch cabrio dak, geweldig geluid, cruise control, climate control, windscherm en stoelverwarming een heerlijke auto voor een onvergetelijke dag! Zelfs als de dag wat koeler is, maakt deze Saab van een gewone zonnige dag met het windscherm en de (stoel)verwarming aan nog een geweldige dag! De Saab is altijd Saab dealer onderhouden en in perfecte staat. Ik heb een grote liefde voor paarden, natuur en het leven en deel graag het fantastische gevoel van rijden in deze cabrio met je. Als trainer en coach werk ik voor organisaties om bij te dragen aan de bevlogenheid en werkgeluk van mensen. Let op: boek je voor het eerst en lukt het boeken van deze auto niet? Een systeemcheck uit veiligheidsoverwegingen kan zorgen voor een blokkade bij het boeken als je profiel nog niet compleet is (profieltekst, foto en gegevens). Neem dan contact op via het contactformulier met SnappCar support. Zij beoordelen dan (max binnen een paar dagen) of de blokkade kan worden opgeheven. Je kunt mij wel alvast een berichtje sturen zodat ik de datum waarop je de auto zou willen boeken voor je vrij kan houden. Auto is verzekeringstechnisch alleen beschikbaar voor huurders/bestuurders ouder dan 25 jaar

Good to know
Petrol
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2009
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Het gaat om de meest luxe Aero uitvoering desgewenst inclusief windscherm. Trekhaak (afneembaar) voor gebruik fietsendrager is mogelijk.

Car location

Hi, I am Monique

Verified userMember since Feb 17, 2019

Owner

Response rate100 %
Rented out24x

23 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

User Sep 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Monique heeft de Saab 9.3 Aero keurig schoon aangeboden. Ik heb met mijn zoons op een regenachtige dag in september een toerrit gemaakt, waarbij we maar op een kort stukje de droog gewaaide kap even open hebben gehad. Om toch het gevoel te hebben van een cabrio. De sterke motor schakelt met de automaat goed, powerfull. Een mooie auto om mee voor de dag te komen. De prijs is pittig, maar de auto is het waard.

Thies Aug 23, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke en eerlijke cabrio. Top of Saab. Wat kan er beter? Niets eigenlijk...zie ook de andere reviews. Echt top! Monique, ga zo door! Nou ja, toch een dingetje, maar voor Snappcar zelf: namelijk dat de Saab kostbaar is in de verzekering en dat daarom de (co)chauffeur minimaal 25 jaar jong moet zijn: dat snapp ik. Maar prettiger om dit bij het boeken te weten en niet pas bij toevoegen - van de al door diezelfde Snappcar goedgekeurde chauffeur! - alsnog door Snappcar geweigerd te worden.

Ooink Aug 8, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top weekend gehad, mede dankzij het mooie weer, met deze mooie Saab. Rondje zuid Limburg gereden dus serieuze kilometers. Geen probleem in zo’n fijne auto. Fijn contact met verhuurder, alles top top geregeld.

Renske Jul 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Super mooie, fijne auto die ik mocht huren voor een prachtig tourdagje met mijn vriend. De auto is in perfecte staat en goed onderhouden, rijdt heel prettig. Monique heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes er perfect uitzag! Het contact met Monique is heel erg prettig, snel en flexibel! Een aanrader voor Saab liefhebbers om deze auto te huren:)

Heidi Jul 13, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Onze tweede keer dat we Monique's heerlijke cabrio hebben geleend. En het was wederom geweldig! Zo'n fijne auto. En ook het contact met Monique is heel erg prettig.

Iveco Daily

€ 120,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )