Saab 9-3 Cabrio from Monique

(*) (*) (*) (*) (*) 13 reviews Lathum 14x rented out Owner

Rental by Monique

Owner

About the car

Schitterende Saab 9-3, 2.0T luxe Aero Cabriolet automaat in de prachtige kleuren combinatie Nocturn blue, blauwe kap en beige leer. Met een elektrisch cabrio dak, geweldig geluid, cruise control, climate control, windscherm en stoelverwarming een heerlijke auto voor een onvergetelijke dag! Zelfs als de dag wat koeler is, maakt deze Saab van een gewone zonnige dag met het windscherm en de (stoel)verwarming aan nog een geweldige dag! De Saab is altijd Saab dealer onderhouden en in perfecte staat. Ik heb een grote liefde voor paarden, natuur en het leven en deel graag het fantastische gevoel van rijden in deze cabrio met je. Als trainer en coach werk ik voor organisaties om bij te dragen aan de bevlogenheid en werkgeluk van mensen. Let op: boek je voor het eerst en lukt het boeken van deze auto niet? Een systeemcheck uit veiligheidsoverwegingen kan zorgen voor een blokkade bij het boeken als je profiel nog niet compleet is (profieltekst, foto en gegevens). Neem dan contact op via het contactformulier met SnappCar support. Zij beoordelen dan (max binnen een paar dagen) of de blokkade kan worden opgeheven. Je kunt mij wel alvast een berichtje sturen zodat ik de datum waarop je de auto zou willen boeken voor je vrij kan houden.

Good to know
Petrol
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2009
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Het gaat om de meest luxe Aero uitvoering desgewenst inclusief windscherm. Trekhaak (afneembaar) voor gebruik fietsendrager is mogelijk.

Car location

Hi, I am Monique

Verified userMember since Feb 17, 2019

Owner

Response rate100 %
Rented out14x

13 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marloes Oct 10, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel fijn contact met Monique en een heerlijke auto voor een dagje weg!

Cor Sep 28, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een prachtig onderhouden auto, dit is een genot om in te rijden. Als je daar de fantastische instelling van Monique bij telt heb je een onvergetelijke ervaring bij de huur van deze auto.

Heidi Sep 13, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastische auto, Monique is zeer prettig in de omgang. Topdagen gehad!

Jan Jul 19, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijn contact en een mooie auto in goede staat. De auto werd keurig schoongemaakt aangeleverd.

Silke Jul 3, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Vandaag hebben we een geweldige dag gehad met de Saab van Monique. Een geweldige auto! Geweldig om te zien hoeveel passie Monique voor haar auto heeft. En geweldig om dan op deze manier mensen met dezelfde passie deelgenoot te laten zijn, door haar auto te verhuren. Voor ons een dag om niet meer te vergeten.