Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Renault Zoe van Guido

(*) (*) (*) (*) (*) 8 beoordelingen Eindhoven 12x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Guido

Verhuurder

Over de auto

GEEN HYBRIDE - ELECTRIC CAR, EV RANGE 100-150 km!!! 100% elektrisch rijden en een bereik van max. 120 km op volle batterij met groene stroom uit onze zonnepanelen. Geen uitstoot van uitlaatgassen (CO2) en geruisloos rijden. Meestal op vrijdag en in het weekend beschikbaar als ons gezin niet weg gaat maar informeer aub eerst even, niet op de dag zelf. Laadkabel zit er bij, zorg wel zelf voor een laadpas bij >100km. Laden via stopcontact is op verzoek ook mogelijk. Eerste keer elektrisch? Kom da

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2013
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Let op! Volledig elektrisch GEEN hybride dus laadpas noodzakelijk. Achteruitrijd camera, I-link, automatisch openen en starten, warmtepomp verwarming op afstand instelbaar, 230V laadkabel.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Guido

Geverifieerde gebruikerLid sinds 5 jun. 2014

Verhuurder

ONZE AUTO IS 100% ELEKTRISCH, DUS GEEN HYBRIDE EN LADEN DOE JE BIJ EEN LAADPAAL MET EEN LAADPAS! Ik woon met mijn gezin Op Acht aan de Boschdijk. Een weg die veel prettiger zou zijn als er alleen nog elektrische auto's over zouden rijden. Daarom hebben we besloten het goede voorbeeld te nemen en over te gaan op een volledig elektrische auto. Deze rijdt voor een groot deel op door ons zelf opgewekte zonne-energie en voor de rest op 100% NL Windenergie. Door de auto te delen kunnen ook andere mensen ervaren wat het echte 'nieuwe rijden' is rekening houdend met het milieu en generaties na ons..

Auto verhuurd12x

8 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Guido 5 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Simpelweg fantastisch! Ik hou wel van duurzaamheid en dus heb ik er ook wel wat voor over: maar dit verliep vlekkeloos. Guido legt alles superduidelijk uit dus bij mensen thuis of aan een laadpaal laden was ook voor een newbie piece of cake. De auto is schoon, comfortabel, vlot, ruim en stiekem best luxe uitgerust. Als je veel kilometers moet maken dan moet je nog concessies doen bv qua topsnelheid maar de 2e dag met n volle accu reed ik gewoon lekker mee met de andere snellerikken op de weg. Guido was flexibel, enthousiast en altijd bereikbaar. Ik ga dit zeker herhalen: waarom zou je in Nederland ook niet? Elektrisch rijden kan prima, overal en altijd. Bedankt voor deze ervaring Guido!

Twan 8 sep. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Guido is een enthousiaste vriendelijke elektrische rijder die de tijd neemt om alles over de Renault Zoe uit te leggen. 5 terechte sterren, bedankt!

Ivo 16 dec. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldig, de eigenaar is een gepassioneerde electrische rijder en heeft hiertoe ook zonnepanelen om het electrisch rijden goed op weg te helpen. De ZOE is een compacte auto die goed is voor de (nu nog) korte afstanden. Ik hoop vaker gebruik te mogen maken van deze auto. Hij is nl stil, trekt snel op en is zeer wendbaar. Hoop dat het accu pakket snel word uitgebreid want dan ga ik m zeker nog vaker vragen.

Francois 28 okt. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
Verhuurder is zeer gepassioneeerd tav milieuvriendelijk rijden en de verhuurde auto rijdt dan ook volledig op zonne energie. Guido neemt uitgebreid de tijd voor uitleg over het gebruik van de auto. De auto is in topstaat en rijdt voor een dergelijke (compacte) auto fantastisch. Zeer flexibel in haal en brengtijden. Als je in de omgeving van Eindhoven een dagje electrisch wilt rijden, zeker aan te bevelen.

David S. 26 feb. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
Prachtige auto. En het huren, hoewel voor mij de eerste keer, ging gesmeerd. Ik heb zelfs mijn vrouw als extra bestuurder opgegeven. Guido legde alles heel goed uit. En we haalden de hele rugleuning van de achterbank eruit - want wij hebben meer bagageruimte nodig bij het kamperen. We hebben genoten! David, Boxtel (onze Audi A2 is ook bij snappcar maar het is gewoon op benzine, wel zuinig)

Mini Cooper S

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Honda Civic

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mitsubishi Colt

€ 25,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Polo

€ 40,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )