Renault Zoe van Edwin

(*) (*) (*) (*) (*) 57 beoordelingen Lent 202x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Edwin

Verhuurder

Over de auto

TIJDELIJK EEN EXTRA LAGE PRIJS OM OPENBAAR VERVOER TE ONTLASTEN 100% elektrisch rijden ZOE is een genot. Pittig en luxe. Ik stimuleer graag elektrisch rijden. Vandaar als extra stimulans: - gratis te gebruiken laadpas (Flowable voor NL en ANWB voor Europa). - 100km gratis, daarna 20 ct/km (dus flink minder dan bezine/diesel) - Lage huurprijs Bij deze nog wat tips: - Range = 130km-180km bij warm weer, 100km-130km bij koud. - Voorbij die range moet je plannen. - Plannen kan het beste met een laadpalen app (bijv. New Motion). - - Onderweg kun je 43kWh palen gebruiken. Stop bij 90% (15 minuten), want de laatste 10% kost 45 minuten). - Laden op normaal stopcontact kan ook, maar kost 16u. - Laden in het buitenland kan, maar er zijn veel minder palen beschikbaar. - Soms is een paal bezet als je aankomt. Het is dus verstandig een backup paal dicht bij te hebben. - Soms staat de ZOE op "alleen 's nachts laden". Dit kun je uitzetten via het scherm, Menu, dan Voertuig, dan Elektrisch Voertuig, dan Oplaad Kalender, dan selecteer je Continue opladen en klik je op OK. - Qua beschikbaarheid: 1 dag of max 2 dagen is meestal goed te doen. Meer dan dat zal lastiger worden.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2014
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Bluetooth aansluiting.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Edwin

Geverifieerde gebruikerLid sinds 29 nov. 2014

Verhuurder

Dingen met elkaar te delen is een goede zaak en dan zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarom heb ik ook een 100% elektrische auto en bied ik deze aan via SnappCar. Om elektrisch rijden nog verder te bevorderen heb ik het goedkoop gemaakt. Alle reden om dus via SnappCar elektrisch te gaan rijden. Let wel op: 100% elektrisch rijden vereist planning. Zeker bij afstanden v voorbij de zeg 100km.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd202x
Reactietijd 5 Uur

57 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Joanne 20 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
top auto, fijne uitleg, zelfs tijd voor een proefrit, heel kort van tevoren kunnen boeken, mooie prijs voor het uitproberen van een elektrische auto. leuk voor de kortere ritten. Huren we graag weer. bedankt!

Jasmijn 2 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Raymond 29 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Top auto, top verhuurder. Bedankt Edwin voor je coulance dat ik net wat te laat terug was.

Jasmijn 11 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele goede ervaringen met Edwin en de Zoe. Goede uitleg, vriendelijk en behulpzaam. En komt altijd zijn afspraken na. Erg prettig en kan het iedereen aanbevelen! Pluspunt is natuurlijk ook het electrisch rijden.

Patrick 5 jul. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Toyota Yaris

€ 27,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroen C3

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Honda Jazz

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)