Renault Zoe from Gerhard A

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Gouda 1x rented out Owner

Rental by Gerhard A

Owner

About the car

Rij volledig electrisch met onze 41 kWh Renault Zoë (de ‘Poppetjesauto’ volgens onze peuter), ZONDER EXTRA BRANDSTOFKOSTEN! Het opladen zit bij de prijs inbegrepen en de auto hoeft niet vol te worden ingeleverd. Met een volle accu kom je minstens 200 km ver in de winter. Dit kan oplopen tot zo'n 300 km in de zomer als je zuinig rijdt. Of rij met ons motto “always take the scenic route”, want met een snelheid van 50-80 km/u kom je nog verder! Laadkabel en laadpassen zijn in de auto aanwezig, voor als je onderweg wilt opladen. De auto laadt op met een type 2-kabel met een snelheid van max. 22 kW. Er zit standaard een kinderzitje (Kiddy Guardianfix 3) in de auto voor kinderen vanaf 15kg, deze is ook door huurders te gebruiken. Wil je deze eruit hebben, laat het ons van tevoren dan even weten. De rugleuning van de achterbank kan alleen in z’n geheel worden ingeklapt. De kofferbak van de Renault Zoë is relatief ruim. Als wij onze wandelwagen erin doen, houden we nog genoeg ruimte over voor andere bagage. Wij vragen iedereen om niet in de auto te roken en eten, zo houden we hem aantrekkelijk voor alle gebruikers. Heb je rijplannen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken met een elektrische auto? Deel je plannen en we denken graag met je mee.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2019
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

all-seasonbanden | veiligheidsset | 3x ISOfix (1x voor en 2x achter) | parkeersensoren achter | cruisecontrol | bluetooth | audiosysteem met USB-aansluiting en AUX-ingang | Google Auto ondersteuning

Car location

Hi, I am Gerhard A

Verified userMember since Jun 1, 2016

Owner

Hoi, wij zijn Gerhard en Willemijn. Jarenlang hebben we auto's gehuurd via Snappcar en sinds 2021 leasen wij een elektrische Renault Zoë. Tijd om zelf verhuurder te worden!

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Sanne Jan 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele aardige, behulpzame verhuurder en een fijne auto om in te rijden!

Renault Zoe

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Daihatsu Trevis

€ 22,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mitsubishi Space Star

€ 25,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot 207

€ 20,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)