Renault Trafic from Nana

(*) (*) (*) (*) (*) 15 reviews Haarlem 19x rented out Owner

Rental by Nana

Owner

About the car

- automaat - met achteruitkijkspiegel - extra ramen - parkeersensoren Mooie ruime bestelbus uit 2014, ideaal voor verhuizingen of gewoon voor het ophalen en wegbrengen van veel of grote spullen. Groot voordeel van deze bus is het zicht dat je niet ontnomen wordt. Door de achteruitkijkspiegel (!) en de extra ramen in de schuifdeur en tussen jou en de laadruimte heb je bijna net zoveel overzicht als in een normale auto. De laadruimte is zo'n 2,4m diep en 1,6m breed, bij 1,35m hoog. Het is een Euro 5 bestelbus, dus hij mag alle milieuzones in. Het is een automaat, dus gewoon rem los en rijden maar: Geen last van een afslaande motor en ook de hellingproef is een eitje. De bus heeft 3 zitplaatsen voorin, en is op te halen in omgeving van Kleverparkbuurt in Haarlem. Op verzoek kan je verhuisdekens en/of spanbanden meekrijgen, wel zo handig. Is dit je eerste Snappcar boeking? Gebruik dan onze kortingscode 1D327426EC voor 5 euro korting! Ps. Is de bus volgens de agenda niet meer beschikbaar? Neem even contact met ons op wellicht is er toch nog iets mogelijk.

Good to know
Diesel
Automatic
3 seats
Year of manufacture 2014
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Nana

Verified userMember since Oct 7, 2022

Owner

Nu de jongste naar school is, ben ik me vol in gaan zetten voor onze partyverhuur bedrijf (www.kennemerpartyverhuur.nl). De zaken gaan zo goed dat we een bus hebben moeten aanschaffen. Een automaat, want eerlijk is eerlijk het verkeer vraagt al zoveel aandacht dat ik gewoon geen stress van een afslaande moter erbij kan hebben. De bus staat vaak ongebruikt voor de deur, beetje zonde natuurlijk. Maar ik ben vast niet de enige die af en toe een bus nodig heeft en de voorkeur geeft aan automaat boven handgeschakeld :)

Response rate100 %
Rented out19x

15 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Anna May 28, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Rijdt top. Erg mee geholpen!

Richelor May 24, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top busje, fijne mensen!

PHJM Dec 15, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne bus!

Tamara Dec 11, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Super fijne bus! Vriendelijke mensen! Ik zou het zeker aan raden! Mochten we weer een busje nodig hebben dan zou ik de bus zeker weer huren. :-)

Moyo Dec 5, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Renault Zoe

€ 54,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)