Renault Master from marleen

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Poederoijen 0x rented out Owner

Rental by marleen

Owner

About the car

Leuke, comfortabele buscamper voorzien van vele gemakken. Zo heeft de camper een riante luifel van 3x4 meter. Met het zonnepaneel kunt u minimaal 1 dag zonder walstroom staan. Bij voldoende zon is 2 dagen makkelijk haalbaar. Een afsluitbare toiletruimte met porta potti geeft net even iets meer privacy. De standkachel zorgt voor een lekkere binnen temperatuur als het buiten wat kouder wordt. In de riante keuken kan zelfs de hobbykok zich uitleven;) De camper heeft voorin 3 volwassen zitplaatsen. Achterin staat een 'relax' bankje met een draaibaar tafeltje. Als er met meer dan 3 personen gereisd wordt, ruilen we het bankje in voor een gordel zitplaats. Achterin de camper zijn 4 vaste volwassen bedden gerealiseerd. Onderbed = 140x195cm Bovenbed = 120x190cm Het is een ROOKVRIJE camper en huisdieren NIET toegestaan! Bij het ophalen van de camper krijgt u een uitgebreide uitleg met handleiding. Indien de camper weer ingeleverd wordt zoals u 'm heeft meegekregen, krijgt u de schoonmaakkosten terug!

Good to know
Diesel
Manual
5 seats
Year of manufacture 2020
300 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Een fietsenrek kan erbij gehuurd worden voor €2,50 per dag. Extra aanwezig: - imperiaal - zonnepaneel - achteruitrij camera - ventilatieroosters - levelers - rijplaten - sleepkabel - douchezak - walstroom kabel - krik en moersleutels - reserveband - gasfles - water jerrycan

Car location

Hi, I am marleen

Verified userMember since Jul 22, 2023

Owner

In de eerste lockdown van 2020 hebben wij een bedrijfsbus gekocht en omgebouwd tot camper. Helaas kunnen wij niet het hele jaar camperen en hebben we besloten onze camper aan te bieden voor verhuur. Hierdoor staat hij niet te lang stil en kunt u mee genieten van onze droom op wielen.

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes Vito Tourer

€ 125,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)