Renault Master from Paul

(*) (*) (*) (*) (*) 62 reviews Den Haag 104x rented out Owner

Rental by Paul

Owner

About the car

🎁 Huur je voor het eerst bij Snappcar? Gebruik dan de code 636D6D3BD5 voor 5 euro korting! (ENGLISH BELOW) Perfecte bus voor de wat grotere verhuizingen. Afmetingen laadruimte:🚚 320 x 173 x 188 (diepte x breedte x hoogte) Airco en cruisecontrol dus van alle gemakken voorzien. Verhuisdekens, spanbanden en een steekwagen gaan standaard mee. Heb je een oprijplaat nodig voor een bakfiets, 🏍️ of om witgoed te verplaatsen? Laat even weten en dan doe ik die erbij. De motor is een 2.5 DCI, zuinig maar ontzettend sterk. Op de snelweg rijdt hij 1 op 14. Je krijgt er ook 200km gratis bij dus voor een lange tocht is het goed te doen. Euronorm 4 dus mag in alle milieuzones in NL. De bus staat op de Goudsbloemlaan. Daar is het overdag gratis parkeren, dus gemakkelijk als je met je eigen auto komt. Tussen 18 en 21 uur betaald. Benzinepomp is om de hoek. De corona-maatregelen van het RIVM worden in acht gehouden. In de bus is handgel aanwezig en er wordt grondig gedesinfecteerd. Graag even DIESEL tanken voor het inleveren. ENGLISH🇬🇧 🎁 First time Snappcar user? Use the code 636D6D3BD5 while booking and get a 5 euro discount. We only need our spacious Renault Master once a week, so it's often available for you to use. The van has everything you could possibly need. 11m2 of space, straps and belts for lashing down cargo, blankets for protection. There's also a trolley if you need it. Dimensions: 🚚 320 x 173 x 188 (depth x width x height) The engine is a 6-geared 2.5 dci, powerful but fuel efficient. Great for long distances which is why you also get the first 200km free. *On Saturday only all-day rental.

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2008
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Steekkar, dekens en spanbanden aanwezig.

Car location

Hi, I am Paul

Verified userMember since Nov 29, 2019

Owner

🎁 Huur je voor het eerst bij Snappcar? Gebruik dan de code 636D6D3BD5 voor 5 euro korting! Wij wonen al jaren met veel plezier in Segbroek. Tegelijkertijd hebben we twee auto's die we eigenlijk te weinig gebruiken. En dan is delen een goede uitkomst. Mariela is koordirigent en de bus gebruiken we eigenlijk alleen om muziek apparatuur te vervoeren. De auto is voor wekelijkse ritjes, maar staat ook vaak genoeg stil.

Response rate79 %
Rented out810x
Response time Less than 1 hour

62 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Gabriel Sep 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Uitstekende serbice, communicatie en flexibiliteit. Ik zou bij Paul in de toekomst zeker weer gaan huren. 👌

Esmée Sep 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Goed contact, en de bus rijdt erg fijn

Diepstraten Sep 19, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer fijne bus met groot en hoog laadruim, rijdt fijn ook op de snelweg en contact met Paul en sleuteloverdracht is allemaal zeer soepel geregeld. ook fijn dat er verhuisspullen bij zitten.

Harley Sep 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Hubert Sep 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima bus met veel ruimte. Communicatie met eigenaar Paul was goed.

Renault Master

€ 57,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 59,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V70

€ 52,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Polo

€ 50,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )